سلام به همگي
كسي در مورد هيونداي كوپه نظري داره؟ كلا چه جور ماشينيه؟
سلام به همگي
كسي در مورد هيونداي كوپه نظري داره؟ كلا چه جور ماشينيه؟
ماشین خوبیه اما به قیمتش نمی ارزه! اینجا چون تنها ناشین کوپه ای که به طور رسمی داره وارد میشه وارد کننده قیمت پرتی رو روش گذاشته مردم هم که دنبال تنوع هستن میرن میخرن! شما با همین پول میتونی بری از دوبی نیسان z350 وارد کنی!نقل قول:
ماشین نسبتا خوبه. اما نه برای هر کسی. برای بیشتر از دو نفر که معلومه زیاد به درد نمیخوره.نقل قول:
باید دل آدم هم جوون باشه تا باحاش حال کنه.
طراحی خوبی داره.
ولی در عوض به نظر من توانایی های حرکتیش اونجوری که باید خوب نیست. نه که بخوام بگم بده... ولی قیافش یه انتظاراتی رو ایجاد میکنه که موتورش اونا از بین میبره.
اگه یه موتور 3.3 آزرا روش باشه خیلی خوبه. موتور استانداردش فکر کنم 160-170 اسب باشه. در حالی که موتور آزرا که 230-240 اسب هست رو به راحتی میشد بهش بندازن.
البته پوریای عزیز، z350 رو بخوای وارد کنی و پلاک کنی فکر کنم بالاتر از این قیمت دربیاد.نقل قول:
ولی پیشنهاد بدی هم نیست و میشه روش فکر کرد.
:12:
میتونی با پلاک موقت تا 3 سال رانندگی کنی بعدش ماشین رو میبری تحویل میدی یکی دیگه یا یه مدل دیگه میگیری! فقط هر 6 ماه باید بری یه سر تو اون بندری که ماشین رو گرفتی پلاک رو تمدید کنی! از این بهتر؟نقل قول:
من میخوام تندر lpبخرم و سوال دارم.میگن تندر راحتیش مناسب نیست و یه مقدار صندلیش نامناسب / نظر شما چیه این موضوع در حدی حست که این گزینه رو بیخیال بشم؟البته روی سمند LX هم نظر دارم شما چی توصیه میکنید
نخیر.نقل قول:
در اون حد نیست که این گزینه رو به خاطر صندلیش بیخیال بشید. مخصوصا اینکه قابل حل هست.
نقل قول:
پوریا جان اون قانون 6 ماه برای 2 سال پیش بود الآن فقط میتونی 1تا 3 ماه با پلاک گذر موقت حرکت کنی تمدیدشم خیلی سخت شده!
پس به نظر شما به چه ماشيني رو ميشه جايگزين اين ماشين كرد. من كه خيلي چشمم گرفته اين لعنتي رونقل قول:
اگه چشمت گرفته خوب چه اشکال داره بخریش؟نقل قول:
مگه اینکه انتظاراتی که داری رو نداره؟
موتور كوپه و آزرا يكيه فك كنم . هر دو 3.3 هست .
واقعا خوشگله و اسپرت با اين پول توسان بت ميدن يا اسپورتيج يا سوناتا يا كورولا
ازچگونگی خرید تاکسی کسی خبری داره؟
با سلام.ازطرف نمایندگی ,فروش ویژه L90 فولlp با قیمت حدود600 11 ت. روزهای قبل صحت داره؟(البته محدود)
نقل قول:
نخیر.
یکی نیستن.
آزرا دو موتور داره.
یه موتور 3.3 با فکر کنم 230 اسب و یه موتور 3.8 با فکر کنم 260 اسب. (ایران 3.3)
در حالی که کوپه یه موتور 2.7 داره با 170 اسب.
نقل قول:منم میخواستم به همین اشاره کنم!نقل قول:
برای اونایی که Nissan Z350 رو خوب نمیشناسن، باید یادآور بشم که این همون خودرویی هست که تو Tokyo Drift دیدیم:
سلام دوستان
من قصد خريد يه ماشين دارم
حدودا 5 تا 5.5 ميليون تومان هم پول دارم،موندم كه چي بگيرم
حقيقت خودم دنبال 206 ميگردم،ميدونم كه با اين پول نميشه گرفت ولي اگه تصادفي باشه ميشه گرفت
چون چند تا از فاميلامون صافكار هستن ميگم،اگه يه 206 تصادفي بگيرم بدم اونا صاف كنن واسم خيلي ارزون ميوفته،شايد تا 1/3 قيمت صافكاريشونو از من بگيرن
نظر شماها چيه؟
206 يا پرايد؟
تصحیح کنم! موتور 3.3 لیتری 235 اسب بخار قدرت داره و موتور 3.8 لیتری نمونه ای هستش که روی اوپیروس استفاده شده 268 اسب قدرت داره(روی آزرا)نقل قول:
موتور کوپه هم با موتور توسان واسپوتیج یکی هستش در حالی که اسپورتیج بیشترین اسب بخار رو بین اینها داره(179 اسب بخار)
والا با این قیمت 206 چپی رو شاید بتونید گیر بیارید! در کل به نظر من اگه 206 میخواید بودجه تون رو افزایش بدید! چون ماشین تصادفی واقعا اذیت میکنه! مثلا صداهایی از ماشین در میاد که واقعا غیر قابل تحمله! نظر من روی پراید هستش که با بودجه شما میشه یه هاچبک کره ای مدل 76 پیدا کرد!نقل قول:
با 40 تومن میتونی یه سوناتا 2007-2008 شش سیلندر بخری که فکر میکنم حدودا الان 35 الی 39 قیمت داره! واقعا هم سواری خوبی داره! تضمین میکنم میتونی باهاش ب ام و 525 وحتی تو کفی 530 رو بگیری!(این مورد آخری رو خودم به عینه دیدم!)نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
شنیدم که هیوندای جنسیس وارد ایران شده. عکسهایی که من از این ماشین دیدم مثل کوپه معمولی بود ولی با یه سری تغییرات. البته موتورش که خیلی تغییر داشته. مثلا از 2700 سی سی به 3800 سی سی رسیده.
فقط نمیدونم که این جنسیس دو دره یا چهار در ؟
راستی قیمتش هم 80 میلیون هست
جنسیس یه اتومبیل سدان لوکس هستش که از نظر کلاس خودرو در کلاس خودرو هایی مثل ب ام و سری 7 یا مرسدس بنز اس کلاس قرار میگیره! چهار در هستش!اگه 80 تومن باشه که عالیه! کیفیت ساختش حرف نداره! (این ماشین هم مثل رولزرویس فانتوم از سیستم صوتی Lexicon Logic 7 استفاده میکنه!!!)نقل قول:
سلام.نقل قول:
بابت تصحیحتون ممنون آقا پوریا. یکم دقیق تر بخواییم بگیم:
موتور 3.8: دارای حجم دقیق 3778 سی سی دارای 263 اسب بخار قدرت هست ( نه موتورش 3.3 دقیق هست نه قدرتش 268 دقیق)
موتور 3.3: دارای حجم دقیق 3342 سی سی و قدرت دقیق 234 اسب بخار
حجم موتور کوپه هم دقیقا 2656 سی سی هست و 167 اسب بخار قدرت
من یه نکته همینجا به دوستان بگم. چون من قدرت و حجم و ... توی ذهنم هستن ممکنه دقیق نتونم بگم و به همین دلیل حدودی با اختلاف چند تایی هست و از همتون عذر میخوام.
راستی برای نقل قول و جواب دادن های پی در پی لطفا از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
خب دوستان اگه بحث قبلی تموم شده ما یه مشاوره ای از شما استادان عزیر بگیریم.
تموم شده؟ آهان ممنون(دوستان اشاره میکنن که تموم شده بحث قبلی )
باشه.
ما میخواستیم بگیم که قصد داریم از بین دو اتومبیل پژو جی ال ایکس 405 و پارس یکی رو برای ما انتخاب بفرمائید
حسن تعادل این دو انتخاب هم اینه که اگه 405 باشه صفرش دستمون میاد (پول میرسه) اما اگه پارس باشه یه دست دوم باید تدارک ببینیم که بحث اون هم قیمتاش رو برا شما بعدا زحمت خواهیم داد
بسیار متظر گشتیم و پاسخ نیامد!
باشد که یا نامه ای یا خود بیاید
ببین دوست من، پژو پارس در واقع همون 405 هست با دو تا شیشه برقی بیشتر:31: ( البته یه فرق های دیگه ای هم داره )نقل قول:
اما در کل یکی هستن! حالا میمونه بحث سر این که ظاهرش برات مهم هست یا نه؟! چون ظاهر داخلی که یکی هست، اما خارجی، پارس جدا زیباتر از 405 هست.
بعد این هم، 405 صفرش الان خیلی بی کیفیت هست ( تا جائی که من میدونم ) اما اگه دسته 2 تر و تمیز گیرت بیاد، خوب پارس بهتره!
قیمتاش چقد تقاضل داره
یعنی دیفرنتشون چقدره
اختلاف قیمت منظورم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول
حالا اگه بخواییم اسپورت مسپورت کنیم چند در میاد در کل با ست و صوت و اسپیکر هاش
با توجه به اینکه 405 خیلی وقته داره تولید میشه و ظاهرش دیگه تازگی نداره پارس توصیه میشه(هر چند پارس هم همچین جدید نیست!) در کل از لحاظ کیفیت و راحتی پارس از 405 سرتره!
ولي به نظرتون مي ارزه 3 الي 4 ميليون تومن بيشتر به خاطر پارس بديد ؟؟؟
آقا حامد شما بگو چند بودجه داري شايد گزينه هاي بهتر ديگه اي هم بودن .
به نظر من شما انتخابتو بين اين دوتا محدود نكن !!!
يه چيزي هم بگم . تا جايي كه ميتوني ماشين دست دو نگير ( اگه مطمئن نيستي )
آخه ماشين وقتي صفر باشه از همون اول زير دست خودته و ميدوني چي به چيه !!!
تایید میشه ماشینی که خود آدم صفر بخره خیلی بهتره تا یه ماشین دست دو!نقل قول:
به نظر من تندر رو هم به لیستت اضافه کن!
والا شما بودجه رو 16 درنظربگیرنقل قول:
نه بابا تندر با سلیقه جور در نمیادنقل قول:
به نظرت ابهت پژو بیشتره یا تندر؟
ابهت پژو بیشتره ولی امکانات و ایمنی تندر خیلی سرتره! شما میتونی یه تندر فول بگیری با یه رنگ قشنگش که تک باشه!نقل قول:
ممنون از پیشنهادت ولی اخه چیکار کنیم تندر به دل نمیچسبه دیگهنقل قول:
ابهت پژو بیشتره ولی امکانات و ایمنی تندر خیلی سرتره! شما میتونی یه تندر فول بگیری با یه رنگ قشنگش که تک باشه!
قصد اینه که یه پارسی یا 405 ای خریده بشه و اسپورت و اینچیزا روش کار بشه
ا
پژو 405 یا پرشیا یا سمند lx یا ریو
کدمش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::1 9::19:
از نظر زیبایی
ایمنی
امکانات
فنی
یا هر چیزدیگه ای
الان یه هفته ست که داریم رو همین بحث میکنیم دیگه جانم!!!:19:نقل قول:
هر چی میگیری، 405 نگیر فقط! :19:نقل قول:
اگه میخوای اسپرت کنی 405 بگیر
405 ماشین خیلی خوبیه به خدا
اگه به من 17 میلیون بدن و بگن چی بر میداری؟
یه 405 و بقیشم خرج خودش!!!!
پرشیا هم خوبه ولی گرونه!!!
دست دومش من یشنهاد میکنم نگیر یا اگه میگیری از دست دوستان و آشناها بگیر که بدونی وضعیت ماشین چطوره!!!
ممنوننقل قول:
اصلا یه کار دیگه میکنیم(نظرمون عوض شد)
یه زانتیا صفر (سفید) میخریم بعد پن شیش تومن هم خرجش میکنیم
نظرتون چیه؟
زانتیا ماشین خوبیه ولی ماشینی نیستش که بخوای 5-6 تومن خرجش کنی! نهایت کاری که میتونی بکنی یه سیستم بندازی با یه رینگ که توصیه نمیشه چون بدون رینگ قشنگ تره! اگه ماشین رو برای سواری میخوای تو رنج زانتیا من سراتو رو پیشنهاد میکنم! چون خودم الان سوارش میشم میدونم چیه! تو این رنج ماشین خوب و راحتیه! اما اگه میخوای یه ماشینی باشه که بتونی اسپرتش کنی یه پارس یا پارس elx وردار!نقل قول:
الان یه تاپیک در مورد اسپرت کردن زانتیا داریم که همه به اتفاق نظر میگیم که زانتیا ماشین اسپرت پذیری نیست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی 405 و مخصوصا پرشیا رو خیلی راحت میشه یه اسپرت خیلی خوشگل و تک کرد با اون 5 - 6 تومنی که شما میگین!!
نه خیلی تک ولی ماشین خیلی خوشگلی از آب در میاد
زانتیا هم مگه اینکه توانایی های حرکتیش مد نظرت باشه و یه سیستم وگرنه به قول دوستمون حتی بدون رینگ اسپرت خوشگل تره
ممنووننقل قول:
آخه میدونی شاید سلیقه ما یه کم بده!
مثلا از محصولات کیا اصلا خوشمون نمیاد(من که خوشم نمیاد) که سراتو هم که تیپش یه جوریه (سورنتو یکم قشنگه)
همون پارس بهتره پس با این نظرات
حالا تصویب شدپرشیا
حالا صفرشو بخریم یا دس دومش؟
چه مدلی باشه بهتره؟