سلامنقل قول:
دوستان این سیستمی که دوستمون گفته خوبه چون من دیروز رفتم پرسیدم گفتن نگیر :13:
شما سیستم بهتری سراغ ندارین:20:
سلامنقل قول:
دوستان این سیستمی که دوستمون گفته خوبه چون من دیروز رفتم پرسیدم گفتن نگیر :13:
شما سیستم بهتری سراغ ندارین:20:
شما گفتین 500 تومننقل قول:
با 500 تومن چه انتظاری دارین؟
حالا چرا 2 تا ساب؟
به تامین برقش فکر کردین؟
نقل قول:
سلام به داد من برسید که داداشم دیوونم کرده
اگه به اون باشه میره هر چی فروشنده گفت میخره
ولی من نمیزارم و میخوام بهترین و کمترین هزینه رو بکنم منظورم اینه کلاه سرمون نزارن و پشیمون ببار نیاره واسمون
سلام دوستان یه سوال میخوام ببینم اگه من سیستم رو ماشین ببندم ماشین از گارانتی خارج می شه؟؟؟
نه خارج نمیشهنقل قول:
البته اگه یه زمانی مشکلی برای ماشین پیش بیاد میتونن بهش گیر بدن
حتی به دزگیر ولی معمولا گیر نمیدن یعنی من ندیدم تا الان گیر بدن
حتی ماشین خودم منفی به بدنه و دینام به باطری گیج 2 کشیدم و بارها و بارها گارانتی رفتم و اونا هم دیدن من همچین کاری کردم
تازه براشون سوال میشه که چرا این کار رو کردم و خوششون هم میاد :دی
با سلام خدمت دوستان آقا من pw12s فروختم به یکی از دوستان یک pw15s گرفتم فقط باکسش مونده خواهشا کمک کنید من چیزی هم پیدا نکردم اگر کمکم کنید ممنون میشم(حمید خوان هنوز از تعطیلات نیومدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) خیلی حیاتیه:40:
سلام
یه لیست کامل از پخشای پایونیر که از پشت USB میخورن رو میخاستم.:20:
سلامنقل قول:
پارامتر های سابتون رو دارین؟
و اینکه ماشین چی هست؟
باکستون میخواین چند لیتر باشه ؟
پورتد یا سیلد؟
کیفیتی باشه یا قدرتی؟
درود بر همه عزيزان
من يه خودرو سي يلو دارم كه ضبط سوني روش بود وقتي خريدم و الان خراب شده و مي خوام پايونير بخرم.
مي خواستم در مورد ضبط پايونير 5050 ازتون سوال كنم، اكبندشم گير آوردم ميگه 165000 تومن، مي خواستم راهنمايي كنين كه :
1- اين ضبط از لحاظ كيفيت چطوره ؟
2- سرعت پردازش فايلهاي mp3 در usb ش چطوره ؟
3- محدوديت چند گيگي داره در خواندن از روي usb ؟
4- امكانات ديگري هم كه خودتون مي دونين كه داره و جزء مزيت هاش بحساب مياد به من بگين لطفا ..
ضمنا باندهاي ماشين هم pioneer 6975 ژاپن مي باشد.
با سپاس - حسين خسروئي
سلام دوست عزیزنقل قول:
5050 پخش خیلی خوبی هست
اما سوالاتتون
1 - کیفیت خیلی خوبی داره فقط مدل های تقلبی هم موجود در بازار هست البته اصلا شبیه به 5050 نیست فقط اسمشون 5050 هست اینی که شما میگیرین باید این شکلی باشه و دیگه مشکلی نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون سر دایی بنده رو گول مالیدن گفتم
البته به شخصه 5150 رو بیشتر ترجیح میدم
2- فقط میتونم بگم عالیه - بلافاصله بعد از نصب USB شروع به خوندش میکنه
3 - کلیه فلش مموری ها رو با حجم های مختلف میخونه
فقط من تا الان ندیدم کسی بهش هارد اکسترنال وصل کنه که ببینم هارد رو هم ساپورت میکنه یا نه :46:
4 -امکانات یه پخش نیمه حرفه ای رو داره که مهم ترینشون 3 جفت خروجی RCA و اکولایزر 7 باندی هست
راستی اگه پخش میگیرین به فکر یه آمپ خوب هم برای باند هاتون باشیننقل قول:
CD Receiver with 2-Line OEL Display, USB Direct Control of iPod, and 7-Way Rotary Commander
Advanced Sound Retriever restores the rich, full, dynamic sound to compressed music
Flap Face with 2-Line OEL Display
* 3 RCA Hi-Volt preouts for adding on external amps and speakers simplify system expansion.
* Two-Way Crossover with separate High and Low Pass settings.
* Built-in MOSFET 50 W x 4 amplifier for excellent sound quality, minimal distortion and efficient power handling.
* Supertuner® IIID advanced analog and digital processing assure superior imaging, less distortion and noise, and stronger, smoother broadcast signal reception.
پشیمون نمیشین :46:
با تشكر از جوابيه ي كامل شما دوست گرامي
مي خواستم در اين مورد هم بدونم كه آيا Display اين پخش (5050) نام فولدر و فايلها رو نشون ميده تا بشه با آگاهي كامل از نام فولدر (آلبوم) و نام آهنگ (فايل)، آهنگ مورد نظر را انتخاب كرد يا فقط طبق تصويري كه شما گذاشتين فقط شماره هاي فولدر و آهنگ ها رو نشون ميده ؟
در مورد خروجي هاش اينكه ساب رو ساپورت مي كنه هم توضيح بدين لطفا؟
با توجه به وجود نوع تقلبيش كه توضيح فرمودين، از كجا بخرم كه معتبر باشه و قيمتش هم مناسب باشه اگه پيشنهادي دارين لطفا ارائه بدين
اگه آمپلي فاير نذارم آيا خروجي و وضوح صداي اين پخش به نسبت باند6975 كه روي ماشين نصبه مورد قبول خواهد بود؟
ضمنا يه سوال داشتم كه تفاوت پخش هايي كه دمو دارن و اونايي كه ندارن چيه ؟ در كيفيت پخش هم تاثيري داره يا اينكه يه آپشن جهت خوشگليه صرفا !؟
متشكر مي شم هر اطلاعاتي كه فكر مي كنيد در اين زمينه مفيده و مي تونه به من كمك كنه در اختيارم بزارين.
با سپاس - حسين خسروئي
سلام دوستان
من میخوام یه پخش واسه ماشین بخرم راستش دیدم نمیشه 235صفحه رو خوند گفتم سوال کنم
1. دی وی دی بخواند و ایضا mp3
2. بتونه divx بخونه
3. ورودی usb داشته باشه
4. فرمتهای تصویری رو بخونه و خروجی تصویر داشته باشه
و اینکه برای تصویرش چه پنلی بخرم خوبه
لطف کنید اول برند و دوم مدلهای خوب رو معرفی کنید
و یه منبعی چیزی معرفی کنید که قیمتهای این مدلها رو داشته باشه
و در کل می خوام کیفیت خوبی داشته باشه قدرت خیلی زیاد نمیخوام
چون بلندگوهای معمولی استفاده خواهم کرد و اهل آمپلی فایر و سای این چیزها نیستم
یعنی تیونینگ نمیخوام
یه چیز عالی ولی معمولی
با تشکر
نهنقل قول:
شما میتونید با آگاهی کامل هر آهنگی رو که توی هر فولدری هست انتخاب و پخش کنید
کار باهاش خیلی راحته
در مورد خروجی ساب به این صورت هست که شما میتونید خاموش یا روشن بودن آمپ ساب یا یک سری از مشخصه هایی که به ساب و کیفیت و بیس و .... رو مربوط میشه رو تنظیم کنید
به اینطورت نیست که یه ساب رو مستقیم به پخش وصل کنید بلکه این وسط یه آمپ برای ساب هم نیاز دارین
تقلبیش قیافش خیلی بده و کیفیت ساخت خوبی اصلا نداره
بعدش روش زده که DVD هم پخش میکنه
یه چیز افتضاحی هست کلا
و یه کنترل خیلی خیلی بزرگ داره! :18:
و بیشتر توی بازارچه های مرزی پیدا میشن
پخشی که شما میگرین کافیه شبیه به عکسی باشه که قرار دادم و با خیال راحت میتونید تهیه کنید
در مورد صدا هم پخش شما و دیگر پخش ها تقریبا میتونه چیزی حدود 18 - 20 وات به باند هاتون بده که تا یه ولوم خاصی پخشتون جوابگو هست
بعد از اون به دلیل کمبود قدرت دچار افت کیفیت میشین پس میتونید تا یه اندازه خاصی صدا رو بلند کنید
اگه آمپ بخرین خوب میتونید حدود 100 وات بهش بدین و صدای بلند تر و به نسبت با توجه به آمپی که تهییه میکنید با کیفیت تری داشته باشید
دمو هم صرفا جهت خوشگی استفاده میشه
سوال دیگه ای بود درخدمتم :11:
مرسي از راهنماييتون و اينكه با سعه ي صدر جواب من و مي دين ... :11:
من سوال اول خودم مجبورم دوباره از تون بپرسم فكر كنم من بد سوال كردم ... سوالم اينه كه مثلا اگر نام فولدر ما Moein باشه و داخلش 10 تا تراك باشه هم اسم فولدر و هم شماره و اسم آهنگ ها رو روي صفحه نمايش ميشه ديد؟ يا فقط شماره ي فولدر و شماره ي آهنگ رو نمايش مي ده ؟
ضمنا جهت آگاهي بيشتر خودم مي خواستم بدونم كه AUX در اين پخش (و كلا پخش هاي ماشين) چه كاري انجام ميده و چطور مي تونم ازاين امكان بهره ببرم ؟
اگه در مورد قسمت پيشنهادي پخش 5050 به من، كه 165000 تومن بوده ، نظري دارين (مناسب بودن قيمت) با كمال ميل گوش مي كنم /
با سپاس فراوان از راهنمايي هاي شما دوست گرامي
حسين خسروئي :20:
مرسي از اينكه جواب دوستانتون را با صعه صدر ميدين :11:
سوال اول رو دوباره مي پرسم چون فكر كنم بد عنوان كردم
بعنوان مثال يه فولدر داريم توي مموري كه اسمش celine Dion هست ، و داخلش عناوين آهنگ ها به زبان انگليسي
مي خوام بدونم كه نام فولدر (خواننده ي مورد نظر) و شماره و عنوان آهنگ ها رو روي صفحه نمايش مي ده تا براحتي قابل انتخاب از بقيه ي آهنگها باشن يا تنها شماره ي انها رو مي ياره ؟
در مورد aux هم مي خواستم اطلاعات داشته باشم كه اصلا چيكار مي كنه و چطور مي تونم از اين امكان در پخش 5050 استفاده كنم.
اگر در مورد قيمت پيشنهادي به من 165000 تومن (مناسب بودن قيمت) هم نظري دارين بفرمائيد .
با سپاس - حسين خسروئي
بله گفتم که در مورد نام فولدر و ... هیچ مشکلی نداریننقل قول:
شما منو رو میارین
از اونجا چندین آلبوم هست
شما مثلا همین celine Dion مد نظرتون هست انتخابش مینین
بعد اون پوشه باز میشه و میتونید آهنگ های داخلش رو به تریتیب ملاحظه کنید و با آگاهی کامل آهنگ مد نظرتون رو بر اساس اسمش انتخاب کنید و خیلی راحت پیداش کنین
منظورتون رو میفهمم بعضی پخش ها به این شکل نیستن که قدیمی هستن
مثلا همون نمونه تقلبی که گفتک که توی بازار هم پیدا نمیشه و بیشتر در شهر های مرزی مشاهده میشن
AUX هم بیشتر برای استفاده I POD هست که وصلش کنین و از آهنگ های روش استفاده کنین
5050 هم با این قیمت مناسب هست تهیه کردنش
البته گفتم که 5150 هم هست که شبیه به همین 5050 هست ولی دمو هم داره
البنه سی دی و USB رو از جلو میخوره :11:
سلام
یک ضبط خوب با کیفیت صدای بالا می خوام برای ال 90 ، حتما رم خور باشه و مهم نیست دی وی دی بخونه
یک باند خوبم میخوام که جواب بده
آمپ و ساب و این جور چیزا هم نمی خوام
کیفیت خیلی برام مهم
ممنون
پخش رو اگه میخواین مموری یا همون رم بخوره باید 4150 SD بگیرین از پایونیرنقل قول:
قیمت هم حدود 140 - 150 تومن
باند هم برمیگرده به خودش ما که به غیر از 150 تومنی که شما میخواین هزینه کنین برای پخش چقدر دیگشو برای باند هزینه کنین
چون 250 تومن برای باند اونم بدون آمپ هزینه بسیار بسیار اضافی هست
اگه شما کیفیت محض میخواین میتونید با اون 250 تومن باقی مانده یه جفت کامپوننت با یه آمپ ماسب با اون تهیه کنید :46:
سلام دداش ببین امیر جان من ماشینم 405 یک باکس پورتد حدود 60-65 (صندوق عقب یک خورده لازم دارم حالا 2-3 لیتر کم و زیاد خبری نیست) فرکانس تیون 34-36 چون رپ زیاد گوش می دم آمپ سابم 8104 (قراره تا 1ماه دیگه تعویض بشه) حالا اگه زحمت باکس رو بگشی ممنون می شم پارامتر سابم هم زیر می زارم(می دونم اسباب زحمت می شم شرمنده حیاتیه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه میشه یه راهنمایی مختصر کنید تا پول من توی جوب نره!
مشخصات خودم و ماشینم اینه!
1-من حدود 180 هزار تومن تومان پول دارم حداکثر،
2- ماشینم RD هست و میخوام یه سی دی و باند بگیرم
3-سی دی فلش خور باشه
4-بیشتر کیفیت صدا برام مهمه و کیفیت باند و ظبط یعنی نخوام سر 6 ماه برم گارانتی
5-آمپلی هم نمیخوام فقط یه سی دی و یک باند
اینم بگم که امشب رفتم طالقانی(اصفهان) و فروشنده ها هرکدوم یه چیز میگفتن اما چیزی که همشون میگفتن این بود که هم باند و هم سی دی رو یک مارک پیشنهاد میدادن
یکی میگفت کنوود باند 60تومن و سی دی 125 تومن
یکی میگفت سونی باند 55تومن سی دی 115تومن
یکی میگفت جی وی سی
و هیچکی نگفت پایونیر!
اگه امکانش هست دوستان لطف کنن راهنمایی کنن که با پولی که من دارم بهترین گزینه ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکنه مارک و مدل دقیق بگید لطفا ممنون شرمنده !
چشم من سعی میکنم تا فردا شب ترتیبشو بدم اگه خودم نتونستم به یکی از دوستام میگم :11:نقل قول:
سلام پیروز جاننقل قول:
پخش رو میتونی 2150 یا 3150 برداری با توجه به بودجت
باند رو هم اگه کیفیت میخوای میتونی از کامپوننت های زیر 100 تومن استفاده کنی
اگه حجم صدا و تا حدودی کفیفیت برات مهمه 718 کنوود
خیالتم راحت پخشت گارانتی نمیره :46:
ممنون از اینکه با صبر و حوصله به بچه ها جواب میدیدنقل قول:
من یه دوری توی بازار زدم و با جواب های متفاوت فروشنده ها کلی سوال برام پیش اومده و خرید برام خیلی سخت شده
اول اینکه برای باند همشون گفتند که 718 بدون آمپ مثل باند های 50-60 تومنی کار میده و من هم سراغ آمپ نمیخوام برم برای همین بین باند پایونییر و کنوود توی رنج 50-60 هزار تومن مردد هستم اگه امکان داره بگید کدوم یکی از این دو باند توی این رنج قیمت کیفیت بالاتری بهم میده(بدون آمپ)
دوم اینکه برای پخش با توجه به اینکه حدود 120 میخوام مایه بزارم گفتند پایونییر این مدل های پایین مثل 3150 چینی هستند و کیفیت ساخت خوبی ندارند و مدل های بالا خیلی خوب هستند
در مورد جی وی سی هم گفتند سری اول خوب بوده و حالا به خوبی سری اول تولید نمیشه
در مورد کنوود هم کسی نه خوبی گفت نه بدی
اگه میشه لطف کنید این سوال ها رو کالبد شکافی کنید و من رو مطمئن کنید چون میدونم دوستای عزیزم توی پی سی ورلد همیشه بهترین ها رو معرفی میکنند اما مغازه دارها به جیب خودشون فکر میکنند
ممنون
در مورد کیفیت پایین پخش های پایونیر فقط میتونم بگم چرت گفتننقل قول:
فکر میکنم دیگه الا همشون چین باشن و همه هم از کیفیت خوبی برخوردار باشن
پیروز جان شما خودتمیدونی هر چینی چین نیست
مثل لپ تاپ ها که خودت ازشون خبر داری که بیشترشو چین میزنه
پخش ها هم دقیقا مثل لپ تاپ هستن
718 همش خودش 70 تومن قیمت داره که طرف میگه مثل یه بانده 50 - 60 تومن هست و مثله اونا جواب میده
شما اگه کیفیت محض میخوای باید کامپوننت بگیری که من الان دقیق خبر ندارم که کامپوننت زیر 80 تومن چی داریم
JBL 607 بود که تا جایی که یادمه زیر 80 بود و یه مدل کنوود فکر کنم
شرمنده بازم مزاحم میشم
اگه کسی از بچه ها توی اصفهان هست که توی این کاره یه ندا بده تا بیام پیش اون
من یکی دوستام تو این کاره خواستی کمکی چیزی بگونقل قول:
-----------
یک سوال ! چرا پایونر تو اصفهان طرفدار نداره ؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
میشه سیستمی رو که تو ماشین می بندن در خانه استفاده کنی یا
دم همه گرم ...نقل قول:
چراش را که باید از خود بروبکس اصفهانی پرسید...:31:
من خودم در مورد بهترین بودن پاییونر شکی نداشتم ولی ...
فقط یه سوال که جواب نگرفتم اینه که کنوود 718 بدون آمپ آیا کارایی داره ؟
کامپ زیر 120 130 تومن توصیه نمیشه :46:نقل قول:
الان همه چی چینی هست چون توی چین نیروی کار ارزونتره چینی درجه 1 داریم تا برو بالا :31:
به حرف نصاب هم گوش نده زیاد
جلیل 607 JBL رو همه تعریفشو میکنن ها!نقل قول:
مخصوصا وقتی داخل کیک پنل میره
فکر کنم کنوود 702 هم بود که اونم تعریفشو میکردن :46:
سلام
شرمنده من هرچی تو این فروم گشتم جواب سوالم رو پیدا نکردم !
من ماشینم سمند lx و ضبط ام 4050 پایونیره .
حالا می خوام تا 200 - 300 تومن براش باند و آمپ ببندم . ساب نمی خوام . اول کیفیت صدا برام مهمه بعدش حجم صدا و bass . شما چی پیشنهاد می کنید ؟
سلام و عرض تبريك سال جديد خدمت شما و همه دوستان.من امروز اومدم ديدم چه خبره!!نقل قول:
به نظر من اگر ميخواهيد حجم صداتون هم بالا بره بايد براي استيج جلو هم يه فكري بكنيد.
براي استيج عقب DLS1073 باس خوبي رو ميتونه تامين كنه.همينطور كيفيت بالائي هم تو ساخت و هم تو اجرا داره.
آمپ ارت كوئيك مدل T500W/2 براش مناسبه.
البته هزينتون كمي بالا ميره.ولي ارزش داره.
تو رنج پائينتر اسپيكري كه خوب بيس بزنه فعلا همون 718 خوب مبكوبه.ولي كيفيت صداش پائينتره.
سال نو شما هم مبارک .
اول میشه قیمت حدودی اینا رو بگید .
باند jbl 953 در مقایسه با این باندها (718ex , DLS1073) چطوره ؟ و برای این باند آمپ خوب چیه ؟
دوم اینکه برای استیج جلو چی خوبه و قیمت ؟
سلام:20:
میخواستم بدونم میشه باندای جلویه 405 روعوض کرد ویه باند خوب بزاری جاش :20:
ویه سوال دیگه رویه داشبورد 405 گوشه هاش یه جای داره مثل بانده میشه اونجاهم باند گذاشت :20:
سلامنقل قول:
بله توی در های جلو 405 فکر میکنم که اسپیکر های 13 سانتی جا بشن
شما بتوجه به بودجه و چیزی که از باند میخواین میتونین انواع اسپیکر های 13 سانتی رو اونجا جا بدین
توی اون قسمت از داشبورد هم شما اگه کتمپوننت بگیرین میتونید تیوتر هاش رو اونجا قرار بدین
البته فکر میکنم دردسر داشته باشه و داشبورد نیاز به باز شدن داشته باشه :46:
ممنون دوست عزیز :31:نقل قول:
شما چی پیشنهاد میکنی که خوب باشه قمتشم تا 80 تومان باشه :46:
لطفا یه کم اطلاعات از 7692 میدین:40:
سلامنقل قول:
مگه 953 هستش؟!هر دو خوبن.953 كمي بيسش خشك تره و در عوض 1073 بيس نرمتري ميزنه.
1073 قابل مقايسه با 718 نيست
براي جلو كامپوننت بگير.
607 JBL اگه گير بياد.راستي شما ميتوني اسپيكر 16 سانتي نصب كني.فقط اگه مگنت بزرگ باشه بايد كمي حفره رو ببريد.نقل قول:
سلام دوباره .
من تازه واردم و نمی دونم چی هست و چی نیست . تو این فروم ها دیدم که همچین باندی رو پیشنهاد دادن .
قیمت این 1073 و امپ و کامپوننت خوب و قیمت مناسب برای جلو لطف میکنید بگید .
سلام قيمت دقيق ندارم ولينقل قول:
1073 حدود 250 تومن
آمپ T500W/2قبلا 100 بود
كامپوننت كن وود 702 حدود 70 بود پارسال.پايونير 1720 هم حدود 120 ،JBL 607 هم حدود 95 تومن بود
سلام
من برای پراید یه هد یونیت ارزون میخواستم که USB هم داشته باشه با اسپیکر که کیفیتش خوب باشه. صدای زیاد برام مهم نیست.
نمیخوام گرون دربیاد چون یکی دو سال دیگه میفروشمش
ممنون میشم راهنماییم کنید