اگه روش ارسال یک فایل مشکوک رو بطور کامل از راه قرنطینه به من یاد بدید یک دنیا ممنون میشم مرسی
Printable View
اگه روش ارسال یک فایل مشکوک رو بطور کامل از راه قرنطینه به من یاد بدید یک دنیا ممنون میشم مرسی
برنامه آویرارو باز کنید بعدشم طبق شکل که گذاشتم به طبق شماره برین فایل خودتون به برنامه معرفی کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز ولی منظور من ارسال یک فایل از قرنطینه به تیم پشتیبانی اوریا بود مرسی
طبق همون روش اول که گفتم فایل خودتون وقتی به برنامه معرف کردین طبق شکل پایین بعدش روی شکل اول کلیک کنید بعدشم تو کادر دوم ایمیل خودتون وارد کنید روی دکمه اوکی کلیک کنید تا سند بشه.نقل قول:
اخرین سوال از کجا میتونم لانسیس یا همون سریال این انتی ویروس رو پیدا کنم و چجوری بهش بدم
اگراین ورژن روی سیستم نصب دارین طبق شکل برای معرفی کی به برنامه میتونید برین اما اگر نصب نیست بازم حین نصب طبق شکل 2 باید از key پایین گذاشتم به برنامه معرفی کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:hotfile.com/dl/143161847/556206a/hbedv.key.html
با این کار کرک میشه یا قانونیه؟:31:
بعد با اینکار همه امکاناتش فعال هس یانه ؟
قانونیه دیگه :دینقل قول:
همه امکاناتش هم هست ، آپدیت.... هرچیزی که بخوای و.... منتها کلیدش رایگان به دست شما رسیده :دی
Take Care:40:
ممنون ازش استفاده کردم عالی بود
سلام دوستان . من کلید Avira premium Security Suite 2009 رو میخوام هرچی میگردم پیدا نمیشه .. دوستان کسی سراغ داره ؟
ورژن 2009 چرا ؟نقل قول:
این پست رو ببینین دوست من :
Take Care:40:
نقل قول:
ممنون پیدا کردم تو همین تاپیک
نقل قول:
والا تنبلی :دی و اینکه کارمو فعلا راه انداخته و مشکلی نداشتم و حجم کمتری داره
ازکی پایین استفاده کنید برای پریمیوم سکیورتی ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
کد:http://www.uploadstube.de/download.php?file=411544
مشگل من هنوز با اپتودیت اتوماتیکش حل نشده فکر نکنم غیر فعال بشه اولین انتی ویروسی میبینم اپتودیت اتوماتیکش غیر فعال نمیشه :41:
یه خبر خوب برا هوداران اویرا
ورژن بعدی اویرا SandBox و Cloud protection خواهد داشت
قرار بود امسال داشته باشه مدیر برنامه تصمیم گرفت که ورژن 12 فعلا امکانات جدیدی نداشته باشه تا ورژن بعد کلآ اویرا از اول کد نویسی خواهد شد با یه سیستم جدید!
فعلا اویرا مشغول کار روی بتا ورژن برای مک هست...
فقط باید صبر کنیم :27:
چگونه میشه آنتی ویروس اویرا را برای مواقعی که نیاز نداریم disable یا غیرفعال کرد چون بنده هر کاری کردم از طریق task manager نشد؟
راستی آپدیت آنتی ویروس اویرا کدام و با چه پسوندی می باشند؟
سلام..نقل قول:
روی بخش tray Icon آویرا اون پایین سمت راست ، بغل ساعت ویندوز روی آیکون آویرا راست کلیک کرده و سه تا گزینه ی اول رو روشون کلیک کرده و تیکهاشون رو بردارین به این راحتی..
موفق باشین../.
سلام
کلید فعال سازی آویرا پرمیوم سکوریتی میخوام
ممنون میشم از کسی ک بزاره
کلیدی که تو این صفحه بود رو زدم ولی فایلش خرابه عمل نمیکنه!!!
راستی ورژن 2012 هستش
سلام.
من چند وقتیه بود از اواست استفاده میکردم....
باامدن نسخه جدید اویرا .اونونصبیدم یه 7 .8تاویروس پیدا کرد که اواست پیدا نکرده بود البته خیلی عجیب بود.....
خلاصه چند روزی بود تنها مشکلی برام پیش امد این بود که من به اینترنت دسترسی ندارم واین انتی هم همش هر چند روز میخواد اپ بشه .مجبور شدم دوباره اواست بنصبم ...
حالا راهی هست این اپدیت اویرا رو طولانی تر کرد..........
به کرک وپچ هم خیلی گیر میده....
کلیدهای جدید پرمیوم و اینترنت سکیورتی آویرا 2012
کد:http://www.uploadbaz.com/gqfkwy7ob58z
لطفا منبع خبر رو بگیدنقل قول:
چقدر باید صبر کنیم؟:40:
متاسفانه دقیق خبر ندارام احتمالا فول ورژن وسط های سال میادنقل قول:
ولی بتا ورژن باید زودتر بیاد
یکی از دوستام که تازه باهاش اشنا شدم تو بخش پشتیبانی انلاین اویرا بود اتفاقا ایرانی هم هست این خبر رو به من داد و گفت بیشتر از این چیزی نمی تونه بگه گفت فقط باید منتظر بمونید
با سپاس
آپدیت آنتی ویروس اویرا کدام و با چه پسوندی می باشند؟
فایلهای اصلی آپدیت آویرا با پسوند VDF هستن.. اما خب کل این فایلها وقتی میخواد دانلود بشه و یا استفاده بشه داخل یک پکیج جا داده میشن که اسم پکیج هست : vdf_fusebundleنقل قول:
پس پکیج آپدیت آویرا رو با اسم vdf_fusebundle بشناسین.
شاد باشید..:)
دوستان این پیغامی که اویرا موقع نصب تو بعضی سیستم ها میده و نمیتونه خودش رو اکسترکت کنه مربوط به چیه؟ معمولا تو xp اتفاق میوفته ، تو سون یکی از بچه ها میخواستم نصب کنم نشد :19:
AntiVir Personal 12.0.0.898 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 83.00MB
کد:http://filehippo.com/download_antivir/
Avira Internet Security 2012 New 2013 Keys
کد:http://www.uploadstube.de/download.php?file=388361
سلام و خسته نباشین
این کی هایی که اینجا گذاشتین که به کار من نیومد
یه سری کی از ایران ستاپ گرفتم که حالت نصبی داره و موقع نصب ارور میده
اگه کسی از دوستان میدونه بگه اون کی ها رو چجوری استفاده کنم
با تشکر
مشکل استفاده از دیسک نجات avira با سلام من دیسک نجات avira رو با فرمت iso دانلود کردم.یه بار با iso buser اونو ریختم روی سی دی یه بار هم اول با سی دی باستر ریختمش رو هارد و دوباره از هارد ریختمش روی سی دی.اما با اینکه بوت کامپیوتر روی سی دی هست اما کامپیوتر نمیتونه از اون بوت شه مشکل از کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اون فایل iso که دارین روی فلش بوت کنید تست کنید یا که سایت پایین یک ببینید:20:نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
شما یک عکس ازاون پیغامی که دریافت میکنید بزارین درضمن پوشه temp خودتون با برنامه atf cleaner پاکسازی کنید :20:نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/ATF-Cleaner.shtml
ممنون با کمک اون سایتی که معرفی کردید و با استفاده از نرم افزار image burn مشکل حل شد.نقل قول:
با سلام
من بالاخره تونستم باکمک شما دیسک نجات اویرا رو رو سی دی بریزم.اما وقتی کامپیوتر از اون بوت میکنه تا مرحله ویروس اسکنر میره اما تو این مرحله گیر میکنه و ارور میده تو 2 تا کامپیوتر هم چک کردم .همین مشکل بود.راه حل چیه.
ضمنا اینکه گفته شده دیسک نجات avira میتونه خودش رو آپدیت کنه به چه صورت است اینترنت من با کانکشن وصل میشه .چطور میتونم این کانکشن رو برای دیسک نجات avira هم وصل کنم کنم ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
داخل هم فروم خودش این آموزش گذاشته شما طبق شکلی که گذاشته پیش برین نباید ارور دریافت کنید برای آپدیتم چون روی سیدی رایت میشه نمیشه آپدیتش کرد دوست عزیز.نقل قول:
دوستان میشه یکی نحوه نصب اینترنت سکوریتی اویرا رو توضیح بده آخه من که میخوام نصب کنم ارور میده به اینترنت هم وصل میشم ولی جواب نمیده.
در ضمن تو صفحه اول هم توضیح نداده
ولی تو همین سایتی هم که معرفی کردید میگه آپدیت میشهنقل قول:
You will be asked to update. Choose Yes if you have an Internet connection and an outdated Rescue CD. If you just download the Rescue CD before launching it, it is not necessary to update as it is already the last version.
نقل قول:
دوست عزیزبرنامه ای که روی سیدی رایت خورده باشه رو که نمیشه آپدیت کرد شما ورژن جدیدترش میتونید دانلودکنی بعدش روی سیدی رایت کنی که به اینصورت میشه آپدیت نه اونی که شما مدنظرت هست.
میشه نحوه ساخت فلش قابل بوت رو توضیح بدید؟نقل قول:
شمابرنامه WinSetupFromUSB دانلود کنید بعدشم اجراش کنید تیک گزینه 4 از صفحه اصلی برنامه بزنید بعدشم مسیر فایل iso رو بدین روی دکمه GO کلیک کنید اگر برای avira میخواین .نقل قول: