من الان با شاتل،دارم با 7 دان میکنم...:19::19::2::41::41:
Printable View
من الان با شاتل،دارم با 7 دان میکنم...:19::19::2::41::41:
صبا نت قاطی کرده چند روزه من با سرویس 128 دارم با سرعت 220 - 180 دانلود می کنم .
قبلا 80 - 60 بود .
سلام
ببخشید اگر سوال رو در جای مناسب مطرح نکردم، همانطور که میدونید کاربران صبانت میتونند از خط های تلفن دیگری هم که مشترک صبانت هستند با اکانت خودشون کانکت بشن. سوال من اینه که همین که خط تلفن رانژه باشه کافیه؟ مثلا من که مشترک صبانت هستم میتونم با اکانت شاتل هم کانکت بشم؟
به طور خلاصه این شرکت رو اینجوری تعریف میکنم واست:نقل قول:
دزد دروغگو آشغال کلاه بردار و...
(من قبلا مشترک اینا بودم)
کلا جز شاتل و صبا بقیه تعطیلن تو مشهد.
قاطي نكرده اين شگرد جديد ISP هاستنقل قول:
کسی از KCG آمار نداره؟ کیفیتش چجوریه؟:19:
این صبانت حجم شبانه رایگان رو کم نمیکنه ؟ من که بهش مشکوکم ؟
...
ساعتهای ریز مصرف کسی نمیدونه بر اساس ساعت کجاست ؟
سلامنقل قول:
من نمی دونم وقتی نمایندگی های رسمی با قیمت ها و سرویس یکسان برای شاتل و صبانت هست مشترک شرکتهای اینچنینی نظیر کی سی جی و ... شدن چه معنی داره؟ چه امتیازی داره؟ چه برتری داره؟ چه مفهومی داره؟...
سلام خدمت دوستان میخواستم نظرتون راجع به اینترنت آفتاب نماینده پارس آنلاین بگین 9 گیگ 3ماه میگه سرعت تا 1 مگ بالا میره اونهایی
که دارن سرعت چنده من الان فن آوا 256 دارم از 45 کیلو سرعت بیشتر نمیشه منطقه آزادشهر آفتاب چطوره یا پیشنهاد بهتری دارین
فقط شاتل.................
وقتی 512داشته باشی و سرعتت اندازه 64 هم نباشه دیگه نمیگی فقط شاتل!!!نقل قول:
شما کدوم منطقه ایی؟؟؟
100% تائید می شود !!!نقل قول:
قابل توجه شما که شاتل دارینقل قول:
من اکانت 128 کیلو بایت صبا دارم و این هم سرعتم :31::31:
حالا هر وقت سرعتت نصف اینم شد اونوقت بگو فقط شاتل :27::27::27:
سرعتت :27:
سلام دوستان من اينترنت صبانت از ماوراء دارم
نمي دونم اين اينترنت شبانش چه مرگش شده
تا يكي دو هفته ي پيش تا سه گيگ از رپيد شير دان مي كردم
الان يه چند روزي هست كه ديگه به زور تا 500 مگ ميرسه
خوب دوستان من 1 مگ صبا رو 13 درخواست دادم امروز 20 بود هم خبری نشد .
برو بچ مشهدی باید با این مخابرات لعنتی چه کرد ؟
ميري مخابرات منطقتون و فرمشونو پر ميكني
من دو بار درخواست دادم هر دفعه حدود ۴ ماه طول کشید :18: :41:نقل قول:
باید صبر کنی. البته مثل اینکه الان وضع پورت خالی بهتر شده. اون موقع که فجیع بود.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
مشکل به خاطر شرایط روز کشور هست.نقل قول:
حداکثر تا یه هفته دیگه بر می گرده به شرایط قبل.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
این ترکیب پست ها هم چیز باحالیه.
مگه نه؟
اگه با منی همشهری , که منظورت کدوم فرم هست ؟نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز بحث پورت خالی و پر نیست . پورت موجوده , اما از قرار مخابرات لفتش میده ؟
من هر چسی با شرکتی که ازش گرفتم ا مگ صبا رو تماس میگیرم میگه الن تو مخابرات و .
منم تماس گرفتم مخابرات دیروز گفت ما تو مرکز کابل بر گردون داریم . فردا ( یعنی امروز )
بچه ها رانژه ها رو دست میگیرن . منم امروز دیدم هنوز وصل نشده تماس گرفتم با شرکت ,
گفتم بعد تعطیلات بشه دیگه برام فایده ای نداره و قرارداد رو فسخ می کنم .:31:
ولی اگه امروز وصل نشه حسابی شاکی میشم , چون تا حالا از 6 یا نهایت 7 روز بیشتر نشده بود . :2:
ربطی به صبانت نداره کلا رپیدشیر چند روزی هست که سرعتش رو آوردن پایین :41: فکر کنم بعد 22 بهمن دوباره درست بشهنقل قول:
بابا ایول این عکس مال اکانت شبانه هستش ؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
ببينم يك مگ اگه از صبا بگيريم
شبانه شم يك مگ ميشه يا نه
به دوست من که گفتن 1 -2 هفته دیگه باید صبر کنه (مرکز انقلاب)نقل قول:
به نظرم ماله اینترنت روزانه اش هست . اما شبانه اش هم دست کمی نداره , 3 گیگ دانلود تو مدت شبانه :27:نقل قول:
فکر کنم فرقی نداشته باشه .نقل قول:
سلام دوستان
مرکز مخابراتی من فدائیان اسلام هستش میخوام بدونم کسائی که تو این منطقه صبا نت یا شاتل دارن سرعتشون چجوریه؟ ممنون.
شما مشترک کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ شما تصویر اولیه شروع دانلود گذاشتی من هم شروع به دانلود می کنم تا 3 ثانیه روی 150k می مونه بعد افت می کنه اگر واقعا همچنین سرعتی دارین لااقل یک تصویر از میانه های دانلود بذارین.نقل قول:
نقل قول:فعلا صبانت اینجوریه :31: اینم از وسط دانلودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم آخر دانلود.
تازه از این بالاتر هم رفتم.
رکورد دانلود 80 مگابایت در 8 دقیقه. (با استفاده از اکانت رایگان شبانه)
فقط صبا نت همچین سرعتی داره.
سرعتی که گرفتم 128 هستش ولی دوستم از شاتل 512 گرفته سرعت منو میبینه کف میکنه.:27:
یه پیشنهاد به همه ی صبایی ها:
پول به سرعت بالا ندین. همونطور که دیدین 128 صبا اندازه ی 1 مگ سرعت داره. از قدیم همینطوریه. اگر مال شما اینطوری نیست مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید.
من طول روز چیزهای دانلودی رو میزنم فقط لینکش تو IDM ذخیره بشه و شب همش رو با هم Resume میکنم و تو اون یک ساعتی که DC میشه حداقل 300 مگ دانلود میکنم.
درضمن، مودم من Datasheen هست و فکر نمیکنم اصلا برند خوبی باشه و تازه با این سرعتم انقدره.
از نرم افزارهای بهینه ساز مخصوصا Tune Up Utilities استفاده کنید که واقعا من چندین بار روی سیستمهای مختلف تست کردم حداقل 30 درصد تاثیر میزاره.
نکته ی اساسی: از Firewall استفاده کنید و اجازه ندین هیچ برنامه ای به جز IE و یا FF و Yahoo و نرم افزار دانلود منیجرتون به شبکه دسترسی داشته باشه.
چه ساعتی از شب شروع به دانلود می کنید؟ من مرکز صابری هستم اما ساعت 5 صبح وقتی دانلود می کنم سرعت بیشتر از 12k نمیشه حالا نمی دونم به خاطر مشترک زیاد صبانت در صابری هست یا علت چیز دیگه ای است الان سرعت شما ها رو دیدم خیلی تعجب کردم.
ابی تو هم ای دی اس ال گرفتی؟
فقط شاتل: دی
اینم سرعت من ساعت حدودای 12:56 شب بع بعد بود. یک هم دانلود رایگان شروع میشه.
جدیدا من فقط یک ساعت بعد از یک دانلود میکنم و بعد خودم خاموش میکنم میرم میخوابم. چیزایی که میخوام سریع دانلود میشه.
يه سوال از صبا نتي هاي عزيز
اينكه اين عكسهايي كه مي زاريد مربوط به كي ميشه
و ديگه اينكه عكسها مال شبانس يا روزانه
آخه يه چند وقتي هست كه سرعت شبانه حسابي حالگير شده
بعضي از دوستان مي گن به خاطر اوضاع فعلي كشور هستش
اگه اين عكسها مال شبانه اونم همين روزهاس پس چرا مال شما ها هنوز پر سرعته مال من اينطوري كيشميشي
الان ساعت حدود 10:20 دقیقه شب و اوج ترافیک و این هم سرعت در انتهای دانلودنقل قول:
مرکز مخابرات هم هست المهدی
خدا لعنتت کنه که فرار از زندان رو نمیری بخری الکی پهنای باند کشور رو در راه فساد هدر میدی.:21:نقل قول:
ابی تو هم ای دی اس ال گرفتی؟
فقط شاتل: دی
اینم سرعت من ساعت حدودای 12:56 شب بع بعد بود. یک هم دانلود رایگان شروع میشه.
جدیدا من فقط یک ساعت بعد از یک دانلود میکنم و بعد خودم خاموش میکنم میرم میخوابم. چیزایی که میخوام سریع دانلود میشه.
باز عمرا کل تو یکی بخوابه امشب تا 300 کیلو هم سرعت رو میبرم.
شبها از 5 به بعد سرعت بالا میره.نقل قول:
يه سوال از صبا نتي هاي عزيز
اينكه اين عكسهايي كه مي زاريد مربوط به كي ميشه
و ديگه اينكه عكسها مال شبانس يا روزانه
آخه يه چند وقتي هست كه سرعت شبانه حسابي حالگير شده
بعضي از دوستان مي گن به خاطر اوضاع فعلي كشور هستش
اگه اين عكسها مال شبانه اونم همين روزهاس پس چرا مال شما ها هنوز پر سرعته مال من اينطوري كيشميشي
روزها هم کلا بالاس.
این عکس من که با سرعت 240 کیلو دانلود میکردم مربوط به همین امروز هستش.
من مرکز کوثر هستم.
اول سیستمت رو برای ویروس اسکن کن، یک فایروال خوب نصب کن و بعد امتحان کن.
طرف صبح بهتره. سرعت کولاک میکنه.نقل قول:
چه ساعتی از شب شروع به دانلود می کنید؟ من مرکز صابری هستم اما ساعت 5 صبح وقتی دانلود می کنم سرعت بیشتر از 12k نمیشه حالا نمی دونم به خاطر مشترک زیاد صبانت در صابری هست یا علت چیز دیگه ای است الان سرعت شما ها رو دیدم خیلی تعجب کردم.
نه عزیز شبانه دخلی به روزانه نداره , چرا ؟ چون , یه اکانت جدا ( البته برا همه )داره و محدودیت ها بر اساس اکانت ها برای سرعت های مختلف برای افراد مختلف تنظیم میشه . پس تو این اکانت شبانه هر چی پهنای باند موجود تو مرکز باشه باید بصورت تقریبا مساوی بین مشترکینی که شب کانکت شدن تقسیم بشه . البته اونم براش از قرار سقف گذاشتن , چون قبلن ها که من داشتم از 1 مگ بیشتر نمی شد .نقل قول:
هر چند اگه این کارم کرده بودن از بدجنسی و جنس خرابشون بوده . چرا ؟ چون , اینا که یک پهنای باند نامحدود دارن وقتی تو ساعاتی ازش استفاده نکن از دستشون رفته , پس چه بهتر که بیان بدن شبانه مفته , ملت استفاده کنند . ولی نه نباید ملت زیادی حال کنند .
من پارسال شبانه سرعتم تقریبا متوسط 100 کیلو بایت بود و شبی 1.4 متوسط دانلود میزدم . دورانی بود .
من تو شرکت 128 صبا دارم صبح ها که دانلود میکنم سرعتش به این عکس هایی که شما گذاشتین هم نمیرسه نهایتش سرعت دانلود 80 میشه . مرکز مخابراتیم نمیدونم چیه - سناباد هستم
اتفاقا من هم مرکز صابری وحید هستم.نقل قول:
سرعت کولاکه. فقط حیف اکانت رپیدشیر ندارم. شیطوه میگه برم یه یک ساله بگیرم :دی
موقعی که اکات داشتم شبی حدود 3 گیگ رو دی ال می کردم. الان با تورنت هم حدود1.5 تا 2 گیگ در شب دانلود میشه.
کاملا تایید میشه. شرکت کی سی جی رو فقط آژانسهای هواپیمایی مجبور هستن استفاده کنن چون خط رزرو بلیط هواپیمایی آسمان رو میده بهشون.من قبلا تو شرکت هواپیمایی کار می کردم نمی دونین چه بامبولی سر ما درمی اورد،به هر بهانه ای پول می گرفت و سرعتش هم که افتضاح بودنقل قول:
منم مشترک صبانت هستم و پولی که میدیم حلالش باشه،سرعتش معرکه است اگه چشم نخوره:31:.4ماه پیش سرعت دان شبانه بین 200تا250 بود و اصلا کم نمیشد هرچند باید بگم چندوقت قبل سرعت دان به10رسیده بود!!ولی روزانه همون بین 60تا80 است که به نظرم بـــــــــــــــد نیست
برو بابا من نه پول به لاست دادم و نه به فرار از زندان.نقل قول:
خدا لعنتت کنه که فرار از زندان رو نمیری بخری الکی پهنای باند کشور رو در راه فساد هدر میدی.
باز عمرا کل تو یکی بخوابه امشب تا 300 کیلو هم سرعت رو میبرم.
تازه فرار از زندان رو اصلیشو گرفتم دیدم الان هم دارم فارسیشو میگیرم تا فصل چهار قسمت 15 هم گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاست رو هم که الان تا فصل 6 قسمت 3 دان کردم.
امشب هم چیزی دان نمیکنم سرعت شما بیشتر بشه:دی
هفتصد مگ دارم فردا باید تموم کنم چون دیگه بدردم نمیخوره:دی