نه اصلا ميگم اگه بياد مي ارزه . نصبت به اين شركت ها يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نه اصلا ميگم اگه بياد مي ارزه . نصبت به اين شركت ها يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره پدرام جان چرا نیرزه؟؟:2:
همش 110 تا 220 هزار تومن ناقابل میریزی تو حلق ایرانسل که ماشاالله همه از کیفیت بالای آنتن دهیش مستحضر هستید که:9::24:
بعدشم واسه 128 که واقعا 128 هست یعنی دانلودت 14 کیلوبایت بر ثانیه هست اونم 3 گیگ اونم همش 15000 تومن ناقابل:23:
بعد ما میریم منت اندیشه و پارس رو بکشیم:3:
درود بر وزیر مخابرات;)
مشت محکم بر یاوه گویان خارجکی :4:
birak جان
اصلا این سرعت بالا برای چی استفاده میشه دانلود فیلم ولهو لعب (استغفر ا...):8:
اصلا سرعت ها رو باید بکنن همون 56 دیال آپ:32:
همه سایت های خارجکی رو هم ببندند یا فیلتر کنن یا هک کنن:34:
هورااااااااااا:26::7:
مملکت گل وبلبل همه هم خوشحالند:5:
سرعت امشب هم تقریبا مثل همیشه ست و البته یه نموره پایینتر..
5تا فایل دارم دانلود میکنم.. 3تاش در حد 70-90 و دوتای دیگه در حد 15-20
ولی همچنان مشکل IDM من که اجازه نمیده تعداد بالا دانلود کنم باقیه..
گوش شيتون كر امشب سرعت دانلود 3 تا فايل بالاي 50 و چند تاي ديگه 25 تا 35 هست . تورنت ولي همچنان 1 كيلوبايت .
باز هم شكر :42:
از ديشب 5 كيلوبايتي كه بهتره
خدا رو شكر!!!
ديشب سرعت خوب بود ولي نه مثل اون شب رويايي
صبح بلند شدم ديدم دقيقا با سرعت 240 داره دانلود ميكنه...حدود 2 گيگ و 600 مگ دان كردم...............
چطور ميشه كه بعضي شبا بنزه بعضي شبا خره؟؟؟
نقل قول:
واقعا نميدوني چرا ؟؟؟:46:
خوب معلومه كه اون شبايي كه سرعت پاينه يه موش مياد سيم ها رو پاره ميكنه فقط يه رشته ميمونه كه سرعت پايين مياد فرداييش تله موش ميزارن ميگيرن موشه رو ميان سيم ها رو چسب ميزنن سرعت خوب ميشه .
ولي اين موشه سند ميزاره آزاد ميشه دوباره مياد سراغ سيم ها :31::31::31::5::5::31::5::21::8::5:
هر چند جای سوالتون اینجا نیست ولی شما وارد قسمت schedular بشین و رو تب Files in the queue کلیک کنین و عدد جلوی Download رو به عدد مورد نظرتون تغییر بدین.نقل قول:
آقایون یه سوال فنی دیگه..
وبگردی و کلا باز کردن صفحات زیاد خیلی شارژ اکانت رو میپرونه ؟؟
مثلا من که نه خیلی زیاد هم توی اینترنت میگردم و تراوین بازی میکنم حدود 60-70 مگابایت میره..
آره بستگي به حجم و گرافيكي بودن صفحه هم داره بعضي از صفحه ها هستند كه مثل صفحه ي همين فروم كه زياد چيز گرافكي نداره و خيلي حجم نميبره ولي صفحاتي مثل صفحات ياهو . يو توب و .. حجم بيشتري ميبرندنقل قول:
صفحات عكس و ويديو آنلاين و ........خيلي حجم رو ميبره ها..مواظب باشيد...نقل قول:
من اون اوايل كه تازه اي دي اس ال گرفته بودم نميدونستم چي به چيه فقط رفتم يوتوب ويديو تمياشا كردمو و كلي عكس گرفتم كه بعدها فهميدم 2 گيگم همينجوري الكي الكي پريد....:2::2:
جالب بود ..مخصوصا اون بخش سندش...دمت جيليز ويليزنقل قول:
واقعا نميدوني چرا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب معلومه كه اون شبايي كه سرعت پاينه يه موش مياد سيم ها رو پاره ميكنه فقط يه رشته ميمونه كه سرعت پايين مياد فرداييش تله موش ميزارن ميگيرن موشه رو ميان سيم ها رو چسب ميزنن سرعت خوب ميشه .
ولي اين موشه سند ميزاره آزاد ميشه دوباره مياد سراغ سيم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر تراوین نگران نباش خیلی کم مصرفه :دینقل قول:
مثل اينكه امشب دان تلافي ديشب رو در ميارن حد اكثر سرعت 15 كيلوبايت .
با idm اگر بالاي 2 تا بزارم لينك براي دانلود مياد روي 6 كيلوبايت .
مثل اينكه يك روز درميون سرعتا خوبه . امشب از اون روزاييه كه سرعت بد هست !!!
چقدر نوسان سرعت ADSL واسه شما زیاده..
مال من همیشه توی یه اندازه خاصیه..
امشب هم چهار تا فایل با هم دارم میگیرم که همشون بین 40-50 هستن..
البته شبهای پیش سرعت یکم بالاتر بود که احتمالا امشب هم تا یکی دو ساعت دیگه میره بالای 100..
نقل قول:
من سرعت ميخوام:45::45::45::37::37:
امشب سرعت کاملا استاندارده . بهتره بگم بیسته بیسته ! ( چون انگار طوری تنظیمش کردن که رو 20 چسبیده ! ایول ! ) بعضی وقتا هم نوزده و نیم می شه ... حال گیری ! دقیق تر بخوام بگم ساعت 1:45 شب اشتراک 128 مرکز 3 اندیشه سرعت بین 19.5 الی 21.5 کیلو بایته ! نه یه ذره کمتر نه یه ذره بیشتر ! حتی استاندارهای ISO9001 برای دقت رو هم پاس می کنه ! :12: هر کسی که با اشتراک 128امشب سرعتش بالاتر از بیسته می تونه واسه خودش جشن بگیره یدونه پپسی باز کنه . :7:
من کم کم دارم به حسین آقای عزیز مشکوک می شم با این سرعتای رویایی تو این دوران پیسی سرعت ! :rolleye: میگم نکنه یه چند نا صندوق از اون روغن زیتونای تازه چین اصل رودبار که بوش آدم رو مست میکنه و روغن مایع آفتابگردان و روغن سویا هنوز قاطیش نکردین رو واسه اندیشه کادو بردی که اینقده هوات رو دارن ؟! :46:نقل قول:
ببخشید بچه ها.اینجا فقط بحث روی اندیشه است اونم تو شبا؟؟؟
به هیچ شرکت دیگه ای و ساعت دیگه ای مربوط نمیشه؟:23:
یعنی کسی نیست یه دست یاری به ما برسونه و بگه از شرکتای دیگه تو دیگر ساعات شبانه روز اوضاع چطوره؟؟:44:
البته ازین دوستان که این اخبارو در مورد اندیشه میدن نهاااایت تشکر را دارم:11:
نقل قول:
بيشتر بچها ي اينجا انديشه اي هستند و چون روز ها سرعت انديشه خيلي خوبه از روز كسي اعتراضي نداره و شبه كه مشكلاتي ايجاد ميشه و ما اطلاع ميديم .
با اين حال اگر سئوالي داريد مطرح كنيد . حتما به جواب خود ميرسيد
امروز نزدیک صبح سرعت ها بهتر شد.بالاخره بعد یک هفته تونستم 2 گیگ دانلود کنم.
سلام بچه ها...خوبيد؟
ديشب يه اتفاق جالب افتاد.. براي اولين بار در طول دوران اي دي اس اليم سرعت تورنت خوب بود ولي سرعت دانلود مستقيم خيلي بد بود...هميشه بر عكس بود...ديشب تك لينك 30 و دوتا با هم هر كدوم 10 - 15 بود...
450 مگ فقط دان شد....
ولي تورنت با سرعت بالاي 20 داشت دان ميكرد..اگه اونطور كه پدرام گفت امشب بايد سرعت خوب باشه..يه روز در ميون....
حق با شماست دوست عزیز ... %90 بحثای این تاپیک در مورد اندیشه شده ! ( واسه همین بعضی وقتا یه خبرایی در مورد قیمت سرویسای جدید یا اخبار جدید که می تونه در آینده رو قیمت شرکتای رشتی هم تاثیر بذاره اینجا مطرح می کنیم تا همش تاپیک اندیشه ای نشه ! )نقل قول:
اما باور کن تقصیر ما نیست ! :46:
من خودم بارها از دوستان خواستم که وضعیت سرعت شرکتای دیگه رشت از جمله پارس رو هم مطرح کنن تا مقایسه کنیم در حال حاضر همه اینقده مشکل سرعت دارن یا نه ... اما اتفاقی که تو 2-3 ماه اخیر افتاده اینه که چون سرعت اندیشه تو روزا فوق العاده خوب بوده اکثر دوستانی که اینجا از پارس یا شرکتای دیگه اشتراک داشتن و همیشه در مورد سرعت اونا گذارش می دادن به اندیشه کوچ کردن ! در مورد یکی دو تا شرکت جدیدتر هم ( مثل دامون ) تا جایی که دوستان می گن سرعتشون فعلا استاندارده نه بیشتر ! بنابراین می بینی که هیچ تعصب الکی نسبت به هیچ شرکتی اینجا وجود نداره . ما خوشحال می شیم همه بچه ها که با شرکتای مختلف قرارداد دارن وضعیت کیفیت سرعت رو به اطلاع همه برسونن . اگه به صفحه های قبل 200 نگاه کنین متوجه می شین در مورد پارس آنلاین و جاهای دیگه هم پست زیاده و اون موقع بچه ها روزی 3 بار تست سرعت می ذاشتن اینجا !!! اتفاقا نتیجه همون اطلاع رسانی ها این شد که خیلیا از پارس دل بکنن و به اندیشه دل ببندن ! الان هم اگه دوستانی باشن که بیان در مورد کیفیت و سرعت بالاتر شرکتای دیگه گذارش بدن ما خوشحال می شیم و حتی ممکنه خیلی از کاربرا به سمت شرکت جدید متمایل بشن و دل بره سمت دلبرای جدیدتر ! :40:قرن قرن 21 !! اینجا هم ایرانه !! هر کی کیفیت بالاتر با قیمت بهتر بده بقیه رقبا از صحنه بدر می شن ! :21: برامون فرقی نمی کنه حتی اگه دامون از همه بهتر شه ! مهم اینه که واسه ما کدوم بیشتر می صرفه !
باز هم یاری سبزتان را جهت اطلاع دادن وضعیت کیفیت و سرعت شرکتهای دیگر خواستاریم .
بازم خوبه این یکی حرف تجارت الکترونیک رو میزنه! سلیمانی وزیر ارتباطات دولت نهم که می گفت «کاربران خانگي در ايران فقط ميخواهند چت کنند، نيازي به اينترنت با سرعت بيشتر از 128 کيلوبايت ندارند.»!!!!!!!!نقل قول:
این لنگر هم فکر نکنم تا چند روز دیگه برداشته بشه. هیچ چیز این دنیا که بی حکمت نیست، اینم، ....
راستی مگه gmail بسته شده؟ من که هنوز ازش استفاده می کنم؟!
آره ! تو دوره سلیمانی یه آمار مزخرف گرفتن که طبق اون نتیجه شده %70 مردم ایران فقط در حال چت هستن ! %29 در حال دانلود لهو و لعب هستن ! و %1 باقیمونده هم در حال استفاده علمی و تحقیق ! در نتیجه سرعت 56 دایل آپ هم براشون زیادی بوده ! البته این مال دوران سلیمانی بود ... طبق آمار جدید اون %70 که فقط چت می کردن الان علاوه بر چت کردن در حال چک کردن هم هستن ... چک کردن اخبار روز و سایت خوشه بندی خانوار + چک کردن ایمیل با جی میل ! کلا دیدن عجب کاری کردیم به چت کردن جوونا گیر دادیم ! همون چت کردن خیلی بی دردسر تر از چک کردن بوده ! در نتیجه جهش کردیم ! الان هم تو کل خاور میانه ( و بلکه کل دنیا ) از نظر تکنولوژی ارتباطات حرف اول رو می زنیم ... :8:نقل قول:
جی میل هم این روزا یکی در میون کار می کنه . البته اگه از pop3 با برنامه outlook استفاده می کنی هیچ مشکلی نداره . اما وقتی از webmail استفاده می کنی چون از https ( پروتکل SSL ) برای امنیت بیشتر استفاده می کنه لاگین شدنش 50-50 هست . بعضی وقتا باز نمی شه چون مخابرات پورت SSL رو می بنده . دلیلش هم اینترنت ملی و این چیزا نیست . تنها دلیلش اینه که با وجود ایمیل سرورهایی که از SSL استفاده می کنن امکان فضولی کردن و ناخنک زدن به محتوای ایمیل کاربرا خیلی کم و مشکل می شه براشون .
و نکته جالب اینکه اون ایمیل ملی که تبلیغش رو می کنن حتی الان دولتیهای رده بالا کمتر ازش استفاده می کنن ! و برای گرفتن یه آدرس ایمیل ملی باید 1001 مدرک و سند خودت و جد و آباء محترم رو به سایت محترم ایمیل ملی ارائه بدی ! آخرش هم همش باید بترسی که نکنه همه ایمیلات رو هر روز بخونن و چک کنن ! :13:البته باز هم ببخشید این مطلب ربطی به اینترنت رشت نداشت . این هم سایت ایمیل ملی برای علاقمندان :
[HTML]https://mail.iran.ir/login/[/HTML]
در حال حاضر پست الکترونیکی ایران فقط برای ارگان های دولتی قابل استفاده می باشد. لذا جهت اطمینان از این مورد، نامه کتبی ضروری می باشد.
[HTML]http://mail.iran.ir/faq/?mailact=4[/HTML]
این هم جهت اطلاع کاربران اینترنت که بدونن کل ظرفیت اینترنت کشور طبق آخرین آمار تا امروز چقدره :
"مدير عامل شركت فناوري اطلاعات ايران، ظرفيت اينترنت كشور را 32 گيگابيت بر ثانيه، ضريب نفوذ كاربران را 34 درصد معادل 23ميليون نفر، زمان انتظار براي اينترنت پر سرعت را 8/1 هفته و تعداد پورتهاي دسترسي پرسرعت را 500 هزار اعلام كرد كه 429هزار و 500 پورت توسط شركتهاي خصوصي و 77 هزار پورت توسط شركتهاي مخابرات استاني راه اندازي شده است."
32 گیگا بیت تقریبا میشه گفت معادل 32000 مگا بیت هست . و هر خط STM1 تقریبا معادل 155 مگا بیت . در نتیجه اگه 32000 رو به 155 تقسیم کنیم می شه نتیجه گرفت ظرفیت کل اینترنتی که الان داره وارد خاک ایران میشه معادل با 206 خط STM1 تا بهمن ماه 1388 می باشد .
( گفتم معادل با این قدر خط STM1 چون همه ظرفیت کشور از طریق خطوط STM1 تامین نمی شه ... بعضی جاها با ظرفیت کمتر یا بیشتر ورود اطلاعات به کشور انجام می شه که اگه با خط STM1 مقایسه کنیم برابر با 206 خط می شه ... ) برای اینکه اطلاعاتتون در مورد پهنای باند بیشتر بشه و بتونین یه مقایسه ای بین stm1 و stm4 و ... بکنین می تونین یه نگاهی به اینجا بندازین :
[HTML]http://hamputer.mihanblog.com/post/2054[/HTML]
اين STM1 گرفتن انديشه چي شد ؟؟؟
فعلا که حداقل تا یه هفته آینده همه چی تعطیله یا نیمه تعطیل ! فکر نکنم تو بهمن ماه کاری انجام شه ! مگه اینگه تا قبل عید یه کاری بکنن ... اصلا دست اندیشه نیست ... این روزا مخابرات با شرکتای خصوصی خوب همکاری نمی کنه .نقل قول:
سلام به همه..
امروز داشتم رادیو گوش میدادم که راجع به سرعت اینترنت این چند وقته حرف میزدن و گفتن که با تلاش شبانه روزی مسوولان مشکل پس از 8 روز حل شد و از فردا درست میشه..
راستی یه چیز باحال هم گفت.. اینکه خرابی این سیستم بخاطر تعداد زیاد کاربرانه و نه چیز دیگه..
البته که راست می گن . شما شک نکن . فقط در مورد فردا شک دارم درست بشه ! حالا اگه می گفتن پس فردا ( 23 بهمن ) من بیشتر ایمان میاوردم به صداقت و راستگوییشون. :20:نقل قول:
سرعت امشب درست مثل ديشبه همون 20 كيلوبايت .
خب پس خوب شد که من دیشب خوابیدم و هیچی دانلود نکردم..
(البته میتونم حدس بزنم که سرعت اینترنت من و شما زیاد شبیه هم نیست) !!!
من اول سرعت مجموع تورنتم 100 بود مودمو ریست کردم به امید 200 (مث پریشب:27:) اما شد 20 :41:
یه سوال این هفته شمام قطعی مکرر داشتید؟ (مثلث زرد)
128/722
بله ... چه جورم.:19:
نه من فقط یه دفعه قطعی داشتم اونم 10 دقیقه..نقل قول:
تقریبا همیشه آنلاینم و اگه قطع میشد میفهمیدم.. البته چند روز صبح تا ظهر نبودم..
راستی خط من هم 722 .. پس چرا واسه شما اینجوری شد !!!:13:
سلام من از وقتی که adsl گرفتم فقط میتونم از یه تلفن خونه استفاده کنم اونم همونی که به پشت مودم وصله.(تلفن بیسیم) اگه یه تلفن با سیم بیرون اتاق وصل کنم سرعت افتضاح میشه.میخواستم بدونم چی کار کنم که بتونم از تلفن بیرون هم استفاده کنم؟جریان این اسپیلیتر و میکرو فیلتر چیه؟
ببخشید! تصحیح میشود :20:
723/128
نقل قول:
اسپلينتر دستگاه نويز گيري است كه به همراه خود مودم داده ميشود . و كار اين دستگاه اينه كه وقتي به اينترنت اتصال داري بتوني به تلفن خونه هم بدون مشكل دست رسي داشته باشي بايد سيم ها رو درست بهش وصل كني تا دقيق كار كنه
پس تلفونای بیرونو باید چی کار کنم؟
برای اون ها هم اسپلیتر بخرینقل قول:
این پدرام قبلا انقدر سوال پرسیده دیگه همه چیزو یاد گرفته و به خود کفایی رسیده :دی
ببخشید که میپرسم:واسه هر تلفن یه اسپیلیتر میخواد؟همزمان میتونم تلفونارو وصل کنم؟دیگه هیچی نباید بگیرم؟
و قیمتش چنده و از کجای رشت پیشنهاد میکنین بگیرم؟
نقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
نقل قول:
قيمتي نداره فكر كنم 1000 تومان يا نهايتن 1500 باشه اسپلينتر . شايد هم كمتر از اينا .
از لاكاني ميتوني بگيري . البته شايد سخت بتوني پيدا كني چون هر كي مودم ميگيره يكي اسپلينتر هم وصل ميكنه . شايد سخت پيدا بشه ولي پيدا ميشه .:46: