گرافیکت زیاد قوی نیست روی چه بازی میکنی low,medium ,high بزار رو medium بهتر جواب میده.نقل قول:
Printable View
گرافیکت زیاد قوی نیست روی چه بازی میکنی low,medium ,high بزار رو medium بهتر جواب میده.نقل قول:
با سلام کسی ورزشگاه برای ساکر 8 داره اگه داره لینک بده ممنون
کسی پچ برای lan این بازی داره ؟
سلام میشه چنتا از ترکیب دکمه ها رو بگید که باعث میشه حرکت جالب انجام بدن موقع دریبل و شوت و...
یه سرچی تو تایپیک بزن پیدا میکنی
به غير از Ggs ديگه با چه برنامه اي ميشه پچ ريخت تو بازي؟ من كه هر كاري كردم فايلا با اين Ggs باز نشد
من با همون ggs کار میکنم ولی فکر کنم با afs explore هم بشه
دوستانی که با برنامه GGS مشکل دارند ، می تونن با afs explorer کار کنند.نقل قول:
کار کردن با اون واقعا راحت تره:20:
من یه آپشن فایل دانلود کردم با حجم 1.2 mb اسمش اینه: PES2008_OPTION01.bin باید کجا بریزمش؟
میخوام اسم تیما درست شه
X:\Documents and Settings\Mostafa\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
این کارو کردم ولی فرقی نکرد:41:
دوست عزيز AFS نرم افزاريه ساده تر و كار باهاش آسون تره اما فقط نصف امكانات GGS رو دارهنقل قول:
دوستان پچ جدید ندارید
دوستان پچ جدید ندارید
دوستان پچ جدید ندارید
1 بار میگفتی کافی بود تو صفحات قبل یکی گذاشتم
بهترين پچنقل قول:
پچ جديد فيفا هستش كه حجمي حدود 100 مگ داره
اگه بخواي برات بذارمش:46:
پست بیهوده نده کاربر ها رو هم سر کا نذار پچ فیفا چه ربطی به pes داره
تو صفحات قبل خودم یه پچ کام گذاشتم حدود 80 مگ هست
دوست عزيزنقل قول:
بهتره كمي سطح عملي تون رو بالا ببريد
منظور از پچ فيفا پچ مخصوص مسابقات فيفا است كه حتي تكسچرهاي بازي رو هم درست كردند
مخصوصا تكسچر غلط ورزشگاه منچستر يونايتد ( مطمئنا تا حالا بهش دقت نكردي )
در اون پچ 80 مگي كامل نيست
وقتي صحبت از پچ ميشه يعني برنامه كه بتونه تمام مشكلات يك بازي رو حل بكنه حالا چه گرافيكي و چه از نظر گيم پلي
اما ايني كه شمامعرفي كرديد چنين مشخصاتي رو نداره:41:
فکر کردم داری مزه میپرونی چون ما pes باز ها با فیفا ........... فکر کردم می خوای ..........
باید پچ خوبی باشه ولی چه فایده ما که با این اینترنت زغالی نمیتونیم ازش استفاده کنیم
اون دوستمون می خواست بازیکنا جدید بشن لباسا و غیرو ...... فکر نکنم کاری به گرافیک دشت البته اینجوری که من فهمیدم
ديدي زود قضاوت كردي:46:نقل قول:
پچ فیفا رو خودت امتحان کردی یعنی کلا مشکلات بازی حل میشه؟مشکل دروازبان ها و......
بچه ها این option file رو من تو save کپی کردم ولی کار نمیکنهههههههههه:41:
راه دیگه نداره؟؟
باید load کنی آپشن فایلو برو تو قسمت ادیت اونجا لودش کن
مشكل اينه كه هر دفعه بايد لود كني اگه يه دسته داشته باشي خوشدش هميشه اتوماتيك لود ميشه.يعني فقط دسته مشكل سيو اين بازي رو حل مي كنه به نظر من به جاي اين كارا صبر كنيد pes2009 بياد
هرکس یه نظری داره ولی به نظر من بازی کنید میتونی یه دسته مجازی بسازی مشکلت حل میشه اصلا بهتره یه دسته بخری جون با دسته یه حال دیگه ای داره بازی کردن
load میکنم این پیغامو میده:
loadable data not be found
فکر کنم مشکل از آپشن فایلت باشه
سلام
من یه کشف جدید کردم وقتی که می خواهید مستر لیگ برید تو قسمت master league leve گزینه very easy را انتخواب کنید حالا وقتی به فصل ترانسفر می رسید بیشتر بازیکنانتان را میخوان دیگه نیازی به گزاشتن تو لیست فروش یا تعویض بازیکنان با دیکر بازیکنان حریف نداریدl
ایول
ولی اینجوری دیگه بازی حال نمیده همینجوریشم اونا در برابر تیم ما خیلی ضعیف هستند حالا اگه اینکارو هم بکنیم دیگه هیچی
كسي لينك سالمي از پچ فيفا داره بزاره.
مهرداد داره ............
:20::نه اصلا اون گزینه ربطی به سختی راحتی بازی نداره
اين تاپيك براي pes استنقل قول:
حالا شما مي گي فيفا
يه كمي دقت كنيد بابا
پرفوسور تازه فهميدي:46::27:نقل قول:
منظورش پچ فیفا ست یه پچ برای pes که اسمش fifa است
Oh!!!!!YES!!!!!!OK
يكي اين پچ فيفا رو بزاره ببينيم چه جورياس ؟؟؟؟:19:پچچچچچچچچ
ولي خدايش كلاس pes رو با اسم اين پچ بردن زير سوال :41:اخه pes كجا فيفا كجا؟