سلامنقل قول:
آیا شما یه user در نتورک کانکشن درست کردین؟
Printable View
سلامنقل قول:
آیا شما یه user در نتورک کانکشن درست کردین؟
دوستان هر چند وقت یک بار باید درایو هارو دفراگ کرد؟ به آنالیز خود برنامه اطمینانی هست؟
باید نرم افزار های مخصوص پخش دی وی دی رو نصب کنیدنقل قول:
با مدیا پلیر صدا ندارید
سلام
چگونه ميتوان بوت هاي غير ضروري رو در هنگام بالا اومدن سيستم پاك كرد؟
هر 1 سال یک بار . بله اطمینان هست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
از استارت منو، Run رو باز کنید.
تایپ کنید msconfig
در پنجره ای که باز میشه، به تب Start Up برید.
حالا میتونید برنامه هایی رو که نمیخواهید هنگام بالا آمادن ویندوز اجرا شوند، غیر فعال کنید.
یادتون باشه که به برنامه هایی که نمیدونید مربوط به چی هستند، دست نزنید.
چون بعضی از فایلهای سیستمی ویندوز هم در اون مسیر قرار دارند و با دستکاری اونا، ویندوزتون ممکنه از کار بیافته.
این ساده ترین راه بود.
بعضی از برنامه ها هم این کار رو براتون انجام میدند...
موفق باشید :11:
دوستان ساعت ویندوز هر چند وقت یکبار 1 ساعت جلو میپرد. چرا؟
ببخشید (قصد جسارت به شما رو ندارم و شاید حرفم هم غلط باشه)نقل قول:
ولی فکر نکنم مشکلی در این بخش به وجود بیاد(یعنی با غیر فعال کردن برنامه های موجود در برگه Sturt up)
چون اکثرا نرم افزارهای جدیدی هستن که بعد از نصب ویندوز توسط خود کاربر نصب شدن (و بعضی مواقع هم ویروس ها و ... هستن)
البته تک و توکی از برنامه ها مثل Ctfmon و alg و ..... از خود ویندوز هستن که اگه غیر فعال هم بشن چندان خطر و ضرری برای ویندوز نداره (و اکثر مواقع خودشون توسط ویندوز مجددا فعال می شن)
فکر کنم آنچه که نباید بدون آگاهی دستکاری بشه در برگه Services هست نه این برگه
باز منو ببخشید
سلام
سیستم رو که روشن می کنم صفحه ی لودینگ ویندوز میاد ولی بعدش صفحه ی welcome نمیاد. به جاش یه صفحه ی سیاه میاد که نشانگر موس هم روشه. بعدش سیستم خود به خود ریستارت میشه و اینبار ویندوز بی هیچ مشکلی بالا میاد. البته گاهی اوقات هم دو، سه باری ریستارت می کنه.
نکته ی دیگه اینکه گاهی، وقتی ویندوز بعد ریستارت بالا میاد عکس دسکتاپ عوض شده و چند باری هم 'گزارش send error مایکروسافت میاد.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
با آنتی ویروس اسکن کردی که مشکل از ویروس نباشه؟نقل قول:
برنامه هایی رو که هم با ویندوز بالا میاند رو چک کن، اضافی ها رو حذف کن. شاید یکی از اونها مشکل پیدا کرده.
ایم مشکا از ویروس هستنقل قول:
شما در سیف مد با آنتی ویروس آپدیت شده یه بار اسکن کنید.
چند وقت هست که این جوری شده؟
منطقه زمانیتونو به تهران که 3.30 هست تغییر بدیننقل قول:
سلامنقل قول:
نه، مال این نباید باشه
آخه منم همین مشکل رو دارم اما منطقه زمانیم همیشه روی تهرانه
مشکل که از آپدیت ساعت توسط time.windows.com یا time.nist.gov هست اما چرا؟؟؟ منم نمی دونم
فرق نسخه هاي untouched و corporate و original در چيه؟
سلام
من ویندوزم رو عوض کردم منتها الان موقع بوت ویندوز 2 تا اسم ویندوز میاد که یکیش کار نمیکنه و قبلاً هم 2 تا ویندوز نداشتم و یک نکته دیگه اگه cd یا dvd بوت توی درایو باشه اصلاً بالا نمیاد ( اون دو تا ویندوز برای انتخاب)
خب، شما می تونید از توی فایل Boot.ini اون یکی اسم رو که کار نمی کنه پاک کنید و یا حتی زمان توقف در لونجا رو صفر کنید (البته اگه بهش آشنایی دارین)نقل قول:
به این مسیر برو و ویرایش کن :نقل قول:
Right click on my computer>properties>Advanced>Startup and recovery >Setting > Edit
یکی رو پاک کن و Save کن
اي بابا !نقل قول:
راه درست رو نشونش بدين خوب !
براي سوال اولت :
برو به : run >> msconfig >>boot.ini
و check all boot patch رو بزن
اگه اضافه باشه پاك ميشه
سوال دوم :
وقتي سيستم رو روشن كردي ( يا ري استارت كردي ) چند بار دكمه Delete و يا بعضي از سيستم ها F2 رو بزن
فكر كنم گذينه دومي باشه. برو اونجا و ترتيب رو اونجوري كه مي خواي منظم كن
در مورد اون دوستمون كه گفته بود ساعت ويندوز ميره جلو
روي ساعت دوبار كليك كن تا منوي data and time properties بياد
در تب time zone تيك گذينه Automatically adjust ... رو بردار
همونطور که گفتم این مشکل همیشگی نیست.نقل قول:
با kis2009 توی سیف مد اسکن کردم، چیزی پیدا نکرد.
البته ده، دوازده روز پیش یه نرم افزار لوکال هاست نصب کردم ولی فکر نمی کنم از اون باشه، دو سه روزه اینجوری شده.
یه نکته ی دیگه اینکه یه سال بیشتره که ویندوز عوض نکردم ولی در عوض حسابی بهش می رسم. نرم افزارهای دیفرگ و رجیستری نصب کردم و تا امروز مشکلی نداشتم.یعنی ممکنه به خاطر پیر شدن ویندوزم باشه؟!!!:31:
ویندوزم اخرین ورژن sp3 هست ولی ظاهر ویندوز قدیمیه میخام مثل ویستا باشه ایکن ها چون اول این جوری بود بعد update کردم دوباره قدیمی شد.
برای تغییر ظاهر ویندوز شما باید با نرم افزار های تغییر حالت ویندوز استفاده کنید/نقل قول:
نقل قول:
آره رفیق میتونه باشه.
شاید در اثر ماندگاری ویندوز یه سری فایلها پاک شدن. شما یه بار هم ریپیر کن. شاید درست بشه.
موفق باشید
احتمالآ باتری مادر بورد شما خراب شده یا داره تموم میشهنقل قول:
نهنقل قول:
ماجرا اینه که زمانی ساعت از آدرس time.windows.com به روز می شه یک ساعت جلوتر از حد معمول می ره (هیچ مشکلی از باتری سیستم نیست)
فکر کنم این سایت به روز کننده ساعت ها یک ساعت جلو و عقب کشیدن ساعت ایران رو قاطی کرده :13:
اگه اینجور باشه باید برای تمام ایرانی ها مشکل داره بشهنقل قول:
ولی چرا ماله من یا بقیه این مشکل رو نداره
دوست من چون ایشون ساعت را آپدیت کرده. و اینجوری شده.نقل قول:
اگر اشکال از باطری بود ساعت خواب میموند.
موفق باشید
دوستان جای بحث نیست
چون سایت مورد بحث سال شمسی را با سال میلادی قاطی کرده و از اول سال میلادی ساعتها را یک ساعت جلو برده
خودتون یک ساعت برگدونید عقب
این که که دادو بیداد نداره
سلام
10 روزی میشه یه ویروس خیلی بدی سیستممو خراب کرده به طور مثال Task Manager با رجیستریم از کار افتاده و مینویسه Task Manage has been disabled by your administrator یا registry edittion has been disabled by your administrator
لطفا چند تا لینک قدیمی واسه حل مشکل ندید از قبیل:
اون راه ها قدیمی شده با 100 بار ویندوز نصب کردنم مشکلم حل نمیشه یکی بیاد بگه چی کار کنم :41: خیلی ویروس زرنگیه با VBscript هم نشد رجیستریمو راه بندازمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277842
خودم جواب رو پیدا کردم! اونایی که چنین مشکل حاد داشتن فقط و فقط و فقط به این پست ارجاشون بدین
برای رفع ان اینگونه عمل کنید.
to enable registry
1. Click Start, Run
2. Type GPEDIT.MSC and Press Enter
3. Go to the following location
* User Configuration
* Administrative Templates
* System
4. In the Settings Window, find the option for "Prevent Access to Registry Editing Tools" and double-click on it to change.
5. Select Disabled or Not Configured and choose OK
6. Close the Group Policy Editor and restart your computer
7. Try opening REGEDIT again
------------------------------------------
after enabling registry
to enable task manager
Hive: HKEY_CURRENT_USER
Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersio...
Name: DisableTaskMgr
Type: REG_DWORD
Value: 1=Enablethis key, that is DISABLE TaskManager
Value: 0=Disablethis key, that is Don't Disable, Enable TaskManager
سلام .
قسمت my computer من درایوها رو باز نمیکنکه و این پیغامو میده :acces is denied
چی کارش کنم؟ کلی اطلاعات توش دارم!!!
سلامنقل قول:
اگه فایل سیستم درایوهای شما ntfs باشه این مشکل از تغییر مالکیت درایوها هستش .
توی انجمن به اندازه موهای سرتون بحث شده . ( البته به شرطی که حسن کجل نباشید هاااااا :31:)
همین ارور acces is denied را توی انجمن سرچ بزنید تا متوجه بشید .
اینم یه تاپیک نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
آخه این دستگاه یه یوزر بیشتر نداره ولی اینجا کلی یوزر میاد! اونم نمیدونم ntfs هست یا نه!
ببخشید البته من میشه گفت خدای اینترنتم ولی سواد اصولی کامپیوتریم در حد صفره! (فکر کنم از سوال قبلیم معلوم بود:d)
سلامنقل قول:
معذرت میخوام . سعی کردم شمرده شمرده توضیح بدم .
حتما نیاز نیست که سیستم شما بیشتر از یک یوزر داشته باشه تا این مشکل پیش بیاد .
درسته شما فقط یک یوزر روی سیستمتون دارید اما ممکنه یوزرهای ناشناس این مالیکت ها را به ارث برده باشند .
برای اینکه متوجه بشید فایل سیستم درایوهای شما ntfs هست یا نه . روی درایوهایی که دچار این مشکل شدند راست کلیک کنید و سپس گزینه اخر propertise را بزنید و از پنجره باز شده در تب General در قسمت File system نوشته شده که فایل سیستم شما ntfs هست یا نه .
اگر فایل سیستم درایو شما ntfs باشه ، تغییر owner باعث بروز این مشکل شده است . در غیر این صورت ویروس عامل این کار می باشد .
بعد از اینکه مطمئن شدید فایل سیستم درایو شما ntfs هست به منوی tools در my computer برید و سپس گزینه folder option را باز کنید و سپس به سربرگ view رفته و تیک اخرین گزینه اون یعنی use sample the sharing را بردارید و سپس صفحه را ok کنید .
با این کار به سربرگ propertise درایوهای شما تبی با عنوان security اضافه خواهد شد .
روی درایوهای خود راست کلیک کنید و سپس propertis را بزنید و به تب security بروید و سپس در صفحه باز شده گزینه Advanced را بزنید و سپس از صفحه باز شده به تب owner بروید .
2 تا یوزر شما توی این صفحه می بینید . یکی یوزر شما هست و دیگری یوزر adminstrotor
شما در این صفحه یوز خودتون را انتخاب کنید و سپس در پایین صفحه تیک گزینه Replace owner on subcontainers and objects را بزنید و تمام صفحات را ok کنید .
این کار را برای درایوهایی که این اخطار را می دهند انجام دهید .
موفق باشید .
آره فایلش ntfs ه! تمام کارایی که گفتید مرحله به مرحله انجام دادم ولی درست نشد!(برای 2 تا از درایوها انجام دادم c , E) واسه بقیشونم وقتی میرم تو proprties این گزینه ی security نایمده:41:
سلام.
یه سئوال داشتم. می خواستم ببینم چطوری میشه کاری کرد که وقتی ویندوز نصب میکنی، Administrator بشه یوزر فعال. یعنی
دیگه لازم نباشه یه یوزر تعریف کنیم. نمی دونم منظورم درست بیان کردم یا نه!
سلامنقل قول:
یکبار دیگه با دقت این کار را انجام بدید .
راهش همینه که گفتم .
درایوهای دیگه را هم نگاه کنید و ببینید ntfs هستند یا نه .
سیستمتون ویروس گرفته .
موفق باشی .
سلام دوست مننقل قول:
در مورد اين مطالبي كه گفتيد ميتونيد آموزشي رو هم معرفي كنيد براي يادگيري ميخوام
فلسفه كاري و منطق اين بخش از ويندوز xp رو نميفهمم ( شايد گيراييم پايينه :31:)
با تشكر
سلامنقل قول:
این بخش از ویندوز همون پرمیشن هستش که از قابلیتهای فایل سیستم ntfs می باشید . و از این قسمت برای اعمال محدویت برای یوزرهای سیستم استفاده می شه .
یه نمونه از قدرت پرمیشن ها را می تونید توی پست زیر ببینید که توضیح داده ام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
چرا ماه فوریه 2009 در ویندوز 29 روزست مگه نباید 28 روزه باشه؟من که پاک گیج شدم.
سلام
عید همه مبارک
اول اینکه جواب پست نفر قبل رو هم بدید (چون من یه پست بعدش زدم و احتمالا اون پست دیگه به چشم نمی آد)
دوم: مدتیه که وقتی کامپیوتر رو Standby می کنم به حالت Standby می ره ولی بعد از یه مدت مجددا خودش از این حالت خارج شده و روشن می شه و جالبتر اینکه مجددا بعد از دقایقی مجددا به حالت Standby می ره و اینکه رو هر چند دقیقه یک بار تکرار می کنه
این ماجرا از کجا سرچشمه می گیره؟
آیا مربوط به نرم افزار خاصیه؟
خیلی ممنون