بله ، به خاطر همون حمله ها هست
برای من 2-3 جای دیگه هم ارور میده ...
Printable View
بله ، به خاطر همون حمله ها هست
برای من 2-3 جای دیگه هم ارور میده ...
سلام/چنتا از پستام غیب شده، ولی تعداد پستام کم نشده!:2:
ویرایش: اون پستای غیب شده ظاهر شد!:31:
سرچ انجمن خرابه ادمین جان چرا درستش نمیکنن
بالاخره الان بعد از دیشب ساعت 1 و نیم شب تا حالا تونستم با وارد فروم بشم:41:
سرعت واقعا افتضاحه. تازه الان خوب شد یکمی
سرچ فرومم کهــ خرابهــــــــــــ !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امضام( یه دونه عکس گذاشتم+ یه اسمایل) سیستم قبول نمی کنه.
می گه دو تا عکس داری توی امضات.مجبور شدم اسمایل رو بردارم.این سیستم امضاها دیگه خیلی محدودیت داره!!!!:41:
بابا تو را جون هرکی را دوست دارید ومیپرستیدش
این انجمن را درستش کنید.
به قران من دیوونه شدم از بس هی امدم ان شم یهو ارو میده که نمیتونه به سرور کانکت بشه.
الان یک هفته است میگذره ولی همچنان مشکل پابرجاست.
رسیدگی کنید بخدا کاربران از این وضع ناراضین:41:
پس قول بدید که انجمن را بهتر و مشکل را رفع میکنید.
راست میگه یه کاری کنین بعضی موقع ها درست میشه بعضی موقع ها هم اصلا بالا نمیاد :13:
انجمن دوباره ترکید: دی در حالت عادی باز نمیشه باید با چیز پی ان وارد شد!!
سلام/میشه کاری کرد که تو هر صفحه پروفایل به جای نمایش 10پیغام مثلا 20 یا 30 پیغام نشون داده بشه؟
ممنون خسته نباشيد
فکر نکنم دوست عزیز :13:نقل قول:
یه تشکر خشک و خالی(:31:) از مسئولین انجمن به خاطر دفع حملات خرابکارانه ی گروهک تروریستی جندالله!!!
انجمن به حالت قبلش برگشته و این باعث خوشحالی ماست:21: .....حالا دوغ رو نمی دونم:27:
خدا رو شکر ...:20:
دوستان فروم های معروف و خوب انگلیسی معادل یعنی شبیه پی سی ورلد سراغ دارید ؟
منظورم جامعیت در مورد انواع و اقسام مباحث کامپیوتری و انواع برنامه ها ، کاربران اکتیو زیاد و در کل یک چیزی شبیه همین پی سی ورلد خودمون باشه. ترجیحا vbulletin
ممنون.
فروم دوباره برای من بالا نمیاد: (
برای همه اینجوری شده دوباره؟
اره واسه منم قاط زده شده.
غصه نخورد این ته کارا هکرا مونده
نمیشه کاریش کرد: دی
واسه همیتون ارزوی بهترین دقیقه ها را دارم:11:
مثل اینکه دوباره حمله کردن:31:
سلام
من نمیتونم این تالار موضوع جدید بزنم علتش چیه ؟ برام این ارور میاد
V E S T A, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
یه سوال دارم ولی نمیتونم تاپیک بزنم ..
نقل قول:سلام دوســت عزیز پایین قســمت : قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
نوشتــه : ( شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید )
ایحـاد همون ایجـاد هستش که ویرایش نشــده و درستش نکردن ...
موفق باشید!:40:
دکمه تشکر هم فعال نیست :13: چه انجمن عجیب غریبیه این سرآغاز/.......:9::23:
ممنون H.Vike عزیز ..
سوالم رو کجا میتونم بپرسم ؟ ارایه پیشنهاد و انتقاد ؟؟؟ اینجا باید بفرستم ؟
نقل قول:همین عجیــب غریبه بودنـــش خوشــه . :)
مرســـی عزیـــز :11:
اگه سوالتون انجمن بخصوصی نداره , بهتـرین جـا همین پیشنهاد و انتقاده ;)
سلام. من نمی تونم با "اینترنت اکسپلورر" وارد بشم، این اررور رو می ده " 403 ForbiddenForbidden
You don't have permission to access /showthread.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request".
توروخدا بگین چی کار باید بکنم؟؟ من "با فایرفاکس" زیاد بلد نیستم:37:
نقل قول:سلام دوست عزیز با دو سیستم تست شد همین ارور برا منم میــده !
ولی با فایرفاکس عالیـــه , فایرفاکس فرقی با Explorer نــداره :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
هنگام ورود به سایت مشکل دارین یا به انجمن و تاپیک خاصی نمیتونید برین ؟
ویرایش : جواب دادن:31:
نقل قول:هنگــام ورود به سایت با Internet Explorer برا من همین ارور رو داد و وارد نشــد ولی فایرفاکس و اپـرا وارد شــد . :46:
elahe_n12345 جــان از ورژن چنــد Explorer استفاده میکنـــی ؟
ورژن 8 استفاده می کنم. آخه دیشب با Internet Explorer درست بود. این یکی دو هفته 1 روز در میون با اینترنت اکسپلرورر وارد میشه، باز فرداش نمیشه! تا کی این مشکل هست؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
راستی چرا دکمۀ تشکر توی فایرفاکس برای من نیست؟! توی اکسپلورر بود.
تو این تایپک چون شمارش پست خاموشه بنابراین دکمه تشکری هم وجود نداره...تو انجمن هائی که شمارش پست روشنه هست...نقل قول:
راستی چرا دکمۀ تشکر توی فایرفاکس برای من نیست؟! توی اکسپلورر بود.
نقل قول:منم ورژن 6 و 8 تست کردم ارور میـــداد . با فایرفاکس آنلاین بشین سرعتش بهتره !
رفع مشکل هنوز معلوم نیســت باید آدمین های عزیز مشکل رو برطرف کنن که انشاالله برطرف میشه .
قسمت سرآغاز دکمه تشکـر نداره دوســت عزیزم :11:
پس من مجبورم نوشتنی! ازتون تشکر کنم. خیلی ممنون که راهنماییم کردین.:20:
نقل قول:نیـــازی به تشــکر نیســت دوست خوبـــم , با تشکــر ، بـی تشکــر " عزیزی " واســـم :11:
سلام دوستان
اگر کاربری رمز عبور یادش رفت چکار باد بکنه؟از طریق ایمیلی که براش فرستادن باید اقدام کنه؟
سلامنقل قول:
بله این فرم رو پر میکنید :
forum.p30world.com/login.php?do=lostpw
بعد میرید به ایمیلتون و رمز رو بازیابی میکنید .
یه سوال
میشه یه یوزر به طور همزمان از دونقطه آنلاین بشه؟
سلام .نقل قول:
یه نفر که نمیتونه همزمان دوجا باشه ، اما دونفر میتونن همزمان با یه یوزر وارد بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:آره میشــه , از 10 نقطه هم آنلاین شد با یه یوزر ! :46:
منظورشون این نبـــود ، یعنی خودش با این یوزر تو خونه آنلاینــه , دوستش هم با همین یوزر تو کافی نـت یا خونشون آنلاین بشـه :20:نقل قول:
یه نفر که نمیتونه همزمان دوجا باشه ،
سلام .نقل قول:
من دوستم زیاد خونه ما میاد و از اینجا با یوزر خودش وارد میشه .
من هم با یوزر خودم .
طبق قوانین فروم هم داشتن بیش از یک یوزر ممنوعه .
یوزر ها هم از طریق IP اونها شناخته میشن .
حالا این مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه که مدیرا فکر کنن من یا اون دوستم دوتا یوزر داریم ؟
به عدد آدم های دنیا راه هست برای پیدا کردن یوزر هایی که چند نام کاربری دارن.نقل قول:
هشت بهشت عزیز ...نقل قول:
توجه داشته باشین که اینجا تعداد یوزر هاش زیاده و کسی فرصت چک کردن ای پی کاربرا رو نداره .
در ضمن داشتن چندین نام کاربری به خودی خود مشکلی نیست ، استفاده نادرست هست که باعث دردسر میشه .
مدیرا راجبه این موضوع هم قبلا گفته بودن که از روی نگارش و لحن و ... تشخیص میدن کی به کی هست !
هرچند که پیش اومده کسی بخاطر تخلف های شدید بن شده و مدیران زحمت چک کردن ای پی و بررسی داشتن یوزر دوم رو به خودشون ندادن .
نگران این موضوع نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نه عزیز مشکلی پیش نمیــاد , خب اینجوری داداش منم اینجـاسـت و با یوزر خودش میــاد :46:
خب شما که خلاف قوانین انجام نمیدید با یه یوزر داری فعال میشــی !
کاربرهای زیادی هستن که با دو الا سه یوزر وارد میشــن و ...
تا موقعی که دوستتون با IP شمـا خلاف قوانینی انجـام نده مشکلی پیش نمیــاد :40:
نقل قول:
توجه داشته باشین که اینجا تعداد یوزر هاش زیاده و کسی فرصت چک کردن ای پی کاربرا رو نداره .
تو یه انجمن مدیریـت میکردم قسمت پایین کاربرایی که IP دو کاربر یا بیشتر داشتن کنار هم لیستی نشون داده میشــد ولی اینجـا رو نمیدونم اونجـا مثل اینجـا شلوغ نبود راحت میشد پیدا کرد ولی اینجــا یه نمه شلوغه و دو کاربر بودن زیــاده !نقل قول:
هرچند که پیش اومده کسی بخاطر تخلف های شدید بن شده و مدیران زحمت چک کردن ای پی و بررسی داشتن یوزر دوم رو به خودشون ندادن .
+
خب دوســت عزیز اگه با یوزر دوم خلاف یوزر اول انجـام نده و فعالیت مثبت خودشو پیش ببره با ایرادی نداره .
کاربرای زیادی هستن که با یوزر اولشون خوب تــا نکردن ولی الان با یوزر دوم بهترین فعالیت رو میکنه !