والا نمیدونم پی دی اف خاص شما چه مشکلی داره
ولی تو این لینک کمی راجب پی دی اف ها بحث شده ببینی بدنیس
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=250789&page=7
Printable View
والا نمیدونم پی دی اف خاص شما چه مشکلی داره
ولی تو این لینک کمی راجب پی دی اف ها بحث شده ببینی بدنیس
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=250789&page=7
دقیقا
به لینکی که محمد عزیز دادن مراجعه کنید.
همین امروز تست کردم ، حتی با 18 مگ هم مشکلی نداره.
یه Pdfبرنامه نویسی به زبان# C هست.هر کاری می کنم نمیاد.حتی ورژن جدید+pdf رو گرفتم اما نشد
تا حالا کسی تونسته دو گوشی که Wlanدارن رو به هم وصل کنه؟یا بهwlan لب تاب وصل بشه البته با P1
دوست عزیز من یه راه حل بهت میگم امتحانش کننقل قول:
گوشیتو خاموش کن.سیم کارتتو در بیار بعد باتریشو جا بزن بعد روشنش کن وکد زیرو بزن با دکمه ی چرخان
بالا-ستاره-2 بار پایین-ستاره-پایین-ستاره
اخرین گزینش فرمته
امتحانش کن ببین چی پیش میاد:5::10::8:
دو تا گوشی که به هم وصل نمی شوند چون هردو گیرنداننقل قول:
اگر از لب تاپ هم کارت شبکه اش از نوع بلوتوث دارش باشه وصل میشه
اگه یکیشون به عنوانAd hakشناخته بشه به هم وصل میشن.البته من اینو امتحان نکردم از یکی شنیدم
منم اينو شنيدم . تو لپ تاپ بايد يه كانكشن به قول دوستمون ad-hak بسازيم كه لپ تاپ به عنوان اكسس پوينت معرفي ميشه و بعد با گوشي كانكت ميشيك بهش.نقل قول:
ولي من نتونستم همچين كانكشني تو لپ تاپ درست كنم
سلام حامد خان.نقل قول:
جناب من چیزی یادم نمیاد.میشه دوباره بفرمایید.ببخشیدا.
قرار بود یه فیلم از خودت موقعی که داری با گوشی تمرین دستخط فارسی میکنی بنویسی.یادت رفت؟
ممنون.
من تونستم با گوشیم(P990) به لپتاپ وصل شم البته با وایرلس و از اینترنت اون روی گوشی استفاده کنم.نقل قول:
چه جورینقل قول:
اخه منم وایرلس دارم و می خوام روی گوشیم هم استفاده کنم وصل هم میشم ولی موقع استفاده میگه فاصله دور است و صفحه باز نمی کند
من یه برنامه توی یک سایت دیدم که روی 2 گوشی باید نصب بشه و با اون میشه به وسیله وایرلس گوشی دیتا بین 2 گوشی رد و بدل کرد.
خوب البته اینطوری که فایده ای نداره.
آقا یه زحمت بکش آموزش رو بگذار تا دعات کنیم.نقل قول:
من تونستم با گوشیم(p990) به لپتاپ وصل شم البته با وایرلس و از اینترنت اون روی گوشی استفاده کنم.
من این آموزش رو پیدا کردم. نمی دونم تا چه قد کارت رو راه میدازه؟؟؟نقل قول:
کد:http://depositfiles.com/files/7270277
ببخشید دیر شد.به کل یادم رفته بود:نقل قول:
سلام حامد خان.
قرار بود یه فیلم از خودت موقعی که داری با گوشی تمرین دستخط فارسی میکنی بنویسی.یادت رفت؟
ممنون.
این هم یه فیلم از نوشتن با قلم به فارسی.اگر بده ببخشید.خودم گرفتم.:
کد:http://www.4shared.com/file/59280384/3cc8d340/New_-_Picture_002.html
ایا پلیر p1 رو می شه راحت به واکمن 3 تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟
(هکش سخته یا آسون برا کسی که تا بحال هک نکرده؟؟؟)
دوستان کسی تا حالا با مودم وایرلس خانگی به اینترنت وصل شده؟
من وصل شدام ولی صفحه نتونستم باز کنمنقل قول:
هيچ كاري نداره اصلا نترس . بيا تو تاپيك هك اونجا بيشتر توضيح داده شده .نقل قول:
واكمن 3 اضافه ميشه و جاي پلير گوشي رو نميگيره ، يعني هم اين هست و هم اون
سلام من p1 دارم و مشکلش اینه که فارسی رو نمیشناسه (sms) اون 4 فونتی رو که تو فولدر recorse گوشیه p990 کپی کردن تا فارسی رو بشناسه رو تو گوشیم ریختم ولی باید بگم که تو گوشیه من این فولدر وجود نداره و من خودم ایجادش کردم اما با این وجود بازم فارسی رو نمیشناسه
لطفا هر کی راهش رو میدونه بهم بگه که خیلی نیازش دارم
چرا اخه؟نقل قول:
راستی کسی جواب سوال منو نمیده که از کجا بخریم ؟ و این که گارانتی کامتل امیدی بهش هست؟
نقل قول:کد:http://se-world.blogfa.com/post-85.aspx
دوستان
من خیلی راحت تونستم با مودم وایرلس خانگی به اینترنت دسترسی داشته باشم کلی هم حال میده بخصوص در مورد RSS
البته من از برنامه operamini 4.1 جاوا استفاده میکنم . و جالبترین نکتش هم اینه که برای انتقال دیتا از سوکت خود اپرا استفاده میکنه نه HTML ! این یعنی اینکه شما بدون محدودیت میتونید از تمامی امکانات اینترنت بدون هیچ مانعی استفاده کنید.
شما قسمت wlan رو فعال کنید بعد سرچ کنید مودم وایرلس شما پیدا میشه connect کنید اگر وایرلستون password داره بهش بدینبعدش هم تمام . یهنی اینترنت شمااماده است و نشونش هم اینه که یک گوی ابی رنگ در بالای گوشی دیده میشه که در حالت ارسال یا دریافت دیتا چشمک زن میشه. حالا برنامه اپرا مینی رو باز کنید و از اینترنتتون لذت ببرید.
من اين كار رو ميكنم . اون password چيه ؟ چه جوري بايد بفهميم چنده ؟نقل قول:
من يه جايي ميرم كه وايرلس داره ولي صاحبش بلد نيست تنظيماتشو . مي توني همين قسمت رو بيشتر توضيح بدي ؟
اونی که پسورد نمی خواد باید ipرو بهش بدی همون ipوایرلس رو می گم////////////نقل قول:
واسه من او دایره ابی کوچک می یاد اون بالا ولی صفحه نمی تونم باز کنم....
یه وب باز کن. بعد که میخای سایت باز کنی یوزر پسورد میخاد که بهش میدی و تمام
اگه کنارش عکس قفل کشیده باشه نمیشه ولی اگه نداشته باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه.
من در اسرع وقت اون آموزشی رو که گفته بودم براتون میزارم.
موفق باشید.
سلام
بچه هایی که با wlan گوشی به اینترنت وصل شدن بگن حداکثر سرعت دانلود چقدر بوده؟
tnx
من باز می کنم وقتی می خوام برم داخل یک سایت میگه فاصله زیاد است و صفحه باز نمی کندنقل قول:
سلام آقا کسی میدونه چطوری توی p1 این sms های تصویری رو میشه دید ( همین عکسهای کوچیک و سیاه و سفید رو) یا چطوری ارسال کرد؟
اگه منظورتون Pictures message باشه ساپورت نمیکنهنقل قول:
دوست من اشکال از خیلی جاها میتونه باشه
اگر تنظیمات ÷یش فرض موبایلتون رو دستکاری نکرده باشید با همون روشی که گفتم بسیار راحت به اینترنت وصل میشوید.
دوست عزیز ، اگه شما از آخرین فیرم استفاده می کنید با نصب این پک مشکلتون کاملا حل میشه ، حتی کیبورد فارسی هم خواهید داشت.نقل قول:
اگه مشکلی بود بفرمایید.
سلام يه مشكل با آپديت.
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firm ware بايد generic world 1 باشه اما به من generic arabic 1 رو ميده كسي ميدونه مشكل كار چيه ؟
ممنون
شاید اشتباه میکنید.
جون زمان آپدیت خود برنامه seus به صورت اتوماتیک CDA شما رو میشنایسه.
البته جسارت نشه WG1 وAW1 در واقع CDA هستن و هر کدوم نسخه جدا گانه ای از فریمور رو دان.البته تا اونجایی که من میدونم.
اقا ما توی خوبی های پی1 شک نداریم...
ولی میخواستم معایبش رو (هر کس بر اساس تجربه خودش) اینجا بگه.
سلام...نقل قول:
من هر چی فکر می کنم عیبی نمی بینم واقعا !
به واقع عیبی نداره و فقط میشه گفت اگه فلان پیز رو داشت بهتر بود مثلا پردازنده ی سریعتر.
به نظر من صدای earphone ش میتونست بیشتر باشه.بعضی موارد من باهاش مشکل دارم.
به نظر من یکی از اشکالات پی 1 اینه که صدای زنگهاش کمه. یعنی صدای زنگ اس ام اس و زنگ گوشی ضعیف هست. (نسبت به گوشی های دیگه سونی اریکسون و نوکیا)
با احترام به نظر دوستمون اما من این مورد رد میکنم چون صدای اس ام اس و زنگ گوشی به صورت استانداردش آلیهنقل قول:
دوربین P1 به لرزش خیلی حساسه . من W810 هم دارم عکسهای اون با اینکه 2 مگا هستش از این بهتره
فکر کنم بخاطر ه اینه که دوربین اون رو سایبرشات ساخته (آخه دوربینش مال K750 هستش) مخصوصا اگه نورش کم باشه تصویر نویز داره توش (دونه های کوچک رنگی) ولی فیلمبرداری P1 بهتره من توی سونی ها فیلمبرداری بهتر و بزرگتر از این ندیدم
یه اشکال مهم دیگه هم اینه که موقع دریافت بلوتوث صدا نمیده