شما باید یه اکانت آقلان live بسازید که اون هم با زدن کلید home در منوی اول بازی امکانپذیره.البته باید برنامه game for windows live نصب باشه.نقل قول:
Printable View
شما باید یه اکانت آقلان live بسازید که اون هم با زدن کلید home در منوی اول بازی امکانپذیره.البته باید برنامه game for windows live نصب باشه.نقل قول:
سلام..کسی میدونه چطور میشه دو تا یوزر تو بازی ساخت...که هر کسی خواست بازی بکنه از سیو خودش بیاد ..برای من همون یکی نمتونم دومی رو بسازم..؟
سلام به همه ی اساتید رزیدنت باز ، من رزیدنت اویل 5 رو گرفتم ولی منو هاش و زیر نویسش ژاپنیه ، مال شما هم ژاپنیه یا انگلیسیه و میشه انگلیسیش کرد ؟
پیشاپیش از زحماتتون ممنونم
دوستان من یه راهنمایی کنم سعی کنید از چاقو زیاد استفاده کنید ...
چون ممکنه بعدا گلوله احتیاج داشته باشید..
سلام دوستان من یه سوالی داشتم
اونجا که یه ماشین میاد جاده رو میبنده و یه غول از توی عقبش میاد بیرون و روی زمین حدود 6 تا بمب هست
این غوله رو چکارش کنم ؟ بمب ها همشون رو میزارم میاد روشون و منفجر میشه ولی دوباره سر پا میشه و منم تیرم تموم میشه و نمیدونم چکار کنم
اگه میشه یه راهنمایی بکنین !
راستی توی chapter 2-3 هست
خود بازی CheckPoint داره ولی قبلش باید یه اکانت افلاین بسازی.نقل قول:
بابا چقدر در مورد Save سئوال میکنید. این بازی و تقریبا تمام بازیهای جدید, دیگه نمیذارن خودت Save کنی. معمولا تا یه جای خاصی که برسی خودش Save میکنه. ولی یه جاهایی مینویسه Checkpoint که اون سیو موقت هست و تا زمانی که داخل بازی هستی اعتبار داره. تنها زمانی که بنویسه Saving میتونی با خیال راحت بیای بیرون از بازی. من الان روی غول آخرش گیر کردم.
با سلام
من در چپتر 2-4 هستم همون جایی که باید آینه ها را تکان داد.
من در زیر زمین سوم هستم.همون جایی که یک صندوق وعنکبوتها و یک مرد سوخته هستند لطفا راهنمایی کنید که از این مرحله چطور بگذرم.کلا این مرحله را با جزییات راهنمایی کنید که بگذرم.
من آیینه را به آسانسور تابییده ام ولی محیط اطرافم بسته می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يكي كمك كنه من از شر اين جونور خلاص بشم.اين sheva كه رسما هر چي تير داره اشتباها (!) تو مغز من خالي ميكنه :دي اون مين زميني ها رو ميزارم اون موجوده مياد روش يه كم ميفته زمين منم ميرم تير ميزنم به شكمش كه مايع زرد ازش ميريزه بيرون.ولي انقد اين كارو تكرار كردم تيرام تموم شد هيچ اتفاقيم براش نيفتاد.
دوست عزیز شما وقتی مین هارو میزاری و میره روش میترکه برو پشتش و به پشته دنبش تیر بزن پشت هم که وقتی تیر میزنی خونش میزنه بیرون فقط همون ناحیه رو بزنی چندبار میمیره .
لطفا کمک کنید وجواب بدهیدنقل قول:
چقدر تحویل!!!نقل قول:
فقط کارمون شده بیایم اینجل هی بگیم بازی قشنگه,بازی توپه,الان دارم نصب میکنم!!!!,فردا میخرم,خدایا چقدر خوشحالم!!, الان توی بهشتم!!!!!
بابا بس کنید دیگه ما یه سوال پرسیدیم هنوز جواب ندادن اما مرتب spam میزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید ایینه ها رو طوری تنظیم کنی که برسه به یک چراغ سبز تو راهرویی که اسنانسور اونجاست.2 تا راهرو هست یکی جلوش مجسمه هست که اگه نورو روی اون بندازی درهای اطراف باز میشن.راهروی دومی جلوش هیچی نیست اما راهرو منتهی میشه به اسانسور...نقل قول:
همیشه ایینه ی اولی که نورو میخواد منعکس کنه اخر از همه تنظیم کن.اینطوری گیر نمیکنی
دوستان بازی بازم فایل می خواد.نسخه بوی استیم لعنتی هست.یکی لطف کنه فایل s312.arc
رو از نسخه سالم بازی آپ کنه که خیلیا دنبالش هستن
این آدرس این فایل که در پوشه بازی هست
Nativepc>Images>Archives>s312
امروز نسخه ی سه دی وی دی بازی رو گرفتم!
یه پنج دقیقه بازی کردم یه حالی بهم دست داد.
این گیم پلی بازی چرا اینجوری هست؟
واقعا کنترل بازی سرم رو به درد اورد.
نمی دونم این کپکام فک کرده گیمرها هالو هستن اینجور گیم پلی میزاره!
آخه یه بازی نسل جدید چرا نباید R&G داشته باشه؟
حداقل می تونستن واسه چاقو این امکان رو بزارن!!
اما کات سنس ها واقعا زیبا کارگردانی شدن.
نمی دونم شاید یه مقدار بازی کردم به گیم پلی بازی هم عادت کردم!!!
این لینک اصلاح شده ی اون فایلی که کمه !
لینک اصلاح شده فایل s313 برای رفع مشکل مرحله 4 resident evil5
کد:http://rapidshare.de/files/48369549/s313.arc.html
l
برای کنترل بهتر حساسیت موس رو از توی اپشن بازی روی دو بذارید .
بازی سالمه سالمه و مشکلی نداره .
من بازی رو خریدمنقل قول:
ولی ویزادش اینطوریه و نوشته هاش انگاری ژاپنی هستند و نمتونه نشون بده
مال همه دوستان اینطوریه ؟
من قبلا این فایل s312.arc رو آپلود کردم اگه صفحات قبلی رو هم یک نگاهی می انداختید پیدا می کردید. آدرس رو باز هم می زارم هر کسی دنبالش بود لینک این پست رو بهش بدید .
کد:http://www.divshare.com/download/8545875-991
من االان تمومش کردم.
دفعه اول که تو ویندوز 7 اجرا کردم با استفاده از دایرکت ایکس 10 اجراش کردم و خیلی هم راحت بدون دردسر. اما بعد از اینکه اومدم بیرون و خواستم دوباره واردش بشم, دیگه صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد.
با اینکه میتونم با دایرکت ایکس 9 بازی کنم ولی مشکلش اینه که همون اول خیلی خیلی طول میکشه که بازی لود بشه.
بچه ها کنترل کریس خیله سخته و وقتی نشونه میگیره دیگه حرکت نمیکنه که این کار رو سختتر میکنه
کلی طول میکشه تا عادت کنم
توی مرحله 2-1 وقتی که یه اون یارو که دستش اره برقی ه و می یاد قفل در رو می بره رو باید چطوری بکشم ؟
سرشو نشونه بگيرنقل قول:
با يكي دو تا تير كه نميميره
بازيش جالبه هرچند شماره 4 يه چيز ديگه بود. نسبت به شمار ه 4 آسونتر شده ولي شخصيت sheva خيلي فوق العاده است ازش خوشم اومد. درضمن فكر ميكردم اون فرد مجهول داستان شري باشه اما انگار جيله. چقدر قيافش عوض شده!
اگر راهنمایی یا درخواست کمک دارید اون رو در اسپویلر قرار بدید تا مراحل بازی برای بقیه که بازی نکردن لو نره!
فک کنم شری هم تو بازی هستش ..نقل قول:
داستان شري باشه
فایل s312 با لینک مستقیم با وینرار استخراج کنین 3 فایل رو...
کد:http://www.mediafire.com/download.php?jyjlzdlazim
کد:http://www.mediafire.com/download.php?2zit2z5mzll
کد:http://www.mediafire.com/download.php?nkyzz3bymnn
دیدم یکی از دوستان تو بازیسنتر با لینک مستقیم اپلو کرده گفتم بزارم که دیگه خودمم اپلود نکنم....
دوستان من دارم این فایل رو دانلود میکنم.تموم شد باید جایگزین اون فایل بکنم اونو حذف کنم اینو بریزم؟اگر میتونید یه مختصر توضیح بدین.ممنون.
عزیز اگر اون فایل رو نداری این رو دانلود کن این برای کسانی هست که ندارن فایل رو .....
بچه ها میاد پست بزنید جواب ما رو هم بدید ثواب دارهنقل قول:
دوست عزیز ممنوننقل قول:
من قبلا این فایل s312.arc رو آپلود کردم اگه صفحات قبلی رو هم یک نگاهی می انداختید پیدا می کردید. آدرس رو باز هم می زارم هر کسی دنبالش بود لینک این پست رو بهش بدید .
من یه چند صفحه قبل رو خوندم دیدم نبود برای همین درخواست دادم
ولی مشکلی که هست اینه که معلوم شده بعد از این فایل یه سری دیگه رو هم می خواد که من اصولا بیخیال این نسخه آشغال شدم.اگه کسی فروشگاهی سراغ داره که بازی ها رو با ستاپ اصل و قیمت خوب می فروشه معرفی کنه که یه سری مثل من که غیر از این نسخه های بوی استیم هیچی گیرشون نمیاد بتونن بگیرن.
مال من هم همین طوری بود فقط اول دی وی دی یک را بذار همونی که اتوران داره نکست کن آدرس بده تا نصب کنه طول می کشه یکم اولش وسطاش یه ارور می ده دی وی دی 2 را بذار اونی که R توشه اگه اشتباه نکنم بزن حل هست بعد از کرک کردن بعد از اجرا تو منوی لانچر انتخاب دایرکت ایکس بالا سمت چپ زبانش را انگلیسی کن.
تو رو خدا اگر کسی بازی رو تموم کرده و هيچ مشکلی نداشته بگه ما هم بريم همون نسخه را بگيريم
چاپتر 4 اصلا قشنگ نبود حوصله ما رو سر برد این همه هم واسه مرحله 4 درگیر بودیم.
برداشتن صدای بازی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4230936#post4230936
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
لعنت به این شانس !
من بازی رو با Games For Windows قدیمی رفتم ولی الان که جدید یعنی 3.0.89 رو نصب کردم سیو های قبلی رو نمیشناسه !
کسی سیو های قسمتی که میخوای بری پیش Irving رو داره ؟! تو قسمت معدن ...
با این ورژن Games For Windows !؟
عزیز من جوابت رو صفحه قبل دادمنقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4230817&postcount=2548
دوستان کسی تو کار هک نیست سایترو هک کنه؟نقل قول:
کد:http://www.boysteampc.com
حال ما گرفته شد ما هم حالشون رو اینجوری بگیریم
مشکل از نشناختن سیو نیست مشکل خراب شدن پروفایلت و کد شما در gfw هست یعنی انجا :نقل قول:
2 کد 2 کاربر
موقع برداشتن سیوتون از داکیومنت (بقیه دوستان میگم )یادشون نره بیان به مسیر بالا و فایلای علامت دار بردارن
دوستان اين غوله چاپتر 5 يا 6 كه بعد از صحبت با اكسلا همون خانومه 2 بنده:دي . از رو صندلي بلند ميشه و 1 تفنگ رو ديوار هس هي بايد بزاريش شارژ بشه تا اتيش بده رو چه جوري بايد داغون كرد دهنم سرويس كرد هم مهمات تموم شد چيكارش كنم ها؟ ها؟
مرحله 3 رو تموم کردم و 4 شروع شده
هنوز مشکلی بوجود نیومده
ولی خداییش آخر بازیه
امتیاز من تا حالا بهش 9.2
راستی دو تا سوال
چرا تو بازی اینقدر قحطیه مهماته؟
نمیشه شیوا رو یه جا بهش بگی بمون، اونم مثل آدم بمونه! ولی خیلی باحاله