اره سرعت خیلی کم شدهنقل قول:
سرعت دانلود زیر 100 اومده
Printable View
اره سرعت خیلی کم شدهنقل قول:
سرعت دانلود زیر 100 اومده
سرعت دانلود زياد بد نيست
ولی سرعت باز کردن سايت ها
و ping افتضاح شده..هر چی هست
نبايد اينقدر طول می کشيد درست کردنش..
فن اوا در ساعات رایگان سرعت واقعی میشه؟ مثل اسیاتک هست ایا؟ مثلا 256 بشه 32 و یک مگ بشه 120
بله سرعت واقعی ميشه، الانم خدا رو شکر درست شد سرعت..نقل قول:
سلام دوستان خواهش مي كنم سنجش رو با عدد بفرمائيننقل قول:
مثلا خوبه يا بده يا درست شد يا خراب شد يا سرعت زياد شد يا كم شد كه معني و مفهومي ندارن اونم در اين زمينه هايي كه مقدار و اعداد بيان كننده هستن.
لطفا بفرمائيد سرويسهاي فن اوا در استفاده روزانه چه سرعتي داره و اين شركت سرويس ها رو حداكثر چند مي بنده؟ (قبلنا كه هشت مگ مي بست)
ثانيا، سرعت شبانه رايگان چطوره اوضاش؟ چنده سرعتش؟
دوستان یه سوال تخصصی :n16: سرویس هایی که شبانه رایگان دارن ساعت 2 یه لحظه قطع میشه بعد میره روی رایگان
حالا اونایی که سرویس هایی که شبانه نداره بازم ساعت 2 سرویسشون قطع میشه ؟ :n13:
یه تست از سرور خارجی هم بزار لطفا...نقل قول:
دوست عزیز ساعات رایگان سرعت شما تا چند میره؟نقل قول:
برای منطقه ی هفت تیر و بهار کسی هست فن آوا داشته باشه ؟
توصیه میشه؟
سرویس رو دو سه روزه وصل کردن هنوز شبانشو تست نکردم نمیدوم چقدره.نقل قول:
سلام دوستان.
یه مشکل عجیب پیش اومده تاحالا ندیده بودم.
من تهران هستم و اشتراکمم تهرانه ولی تو سایت speed test منو تو استان اصفهان نشون میده. انگار که من ساکن اصفهان باشم و از اونجا اشتراک گرفتم.کلا یه مدت زیادی شده که پینگ یه سری سایتها برام رفته بالا و جون ادم رو به لب می رسونه لود کنه.
سرویس 256 دارم ، قبلا ( 7 8 ماه پیش) سرعت بالا بود هم روزانه هم رایگان. الان متاسفانه به یک چهارم اون زمان میرسه سرعتم. زنگم که میزنی میگن درست میشه .:n09: (در واقع میگن بشین که بشه :n02:)
اینم یه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من فن اوا نیستم اسیاتک هستم. بله سرور من هم بیشتر اوقات اصفهانه با اینکه تهران هستم این هم از شیرین کاری های بی خردان هستش.
من هم چند وقته پینگم بالا و سرعتم پایینه. احتمالا میخوان دوباره نت نابودتر کنن از پا *رازیت و..... هم میشه حدس زد.
پینگت با تهران که بد نیست!نقل قول:
سرویس چیه؟
تقریبا از 12 شب به بعد پینگ هم با سرور تهران هم با سرور اصفهان میره بالای 300 400 . kb256 - 5gنقل قول:
با اینکه روزا پینگ خوبه ولی یه سری سایت ها خیلی دیر بالا میان. اعصاب خورد کن شده.
تایم اوت زیاد داری؟نقل قول:
اره هم روز دارم هم شب. ولی شب ها بیشتره.نقل قول:
خیلی زیاده؟نقل قول:
به پشتیبانی نگفتی؟
چی میگن؟
والا به پشتیبانی که زنگ زدم. سری اخر گفت نویز خط تلفنت زیاده ، خط رو بررسی کردیم مشکلی نداشت(از مخابرات مامور اومد) و دوباره زنگ زدیم گفتن داریم تغییرات میدیم و چند روز دیگه درست میشه . خلاصه از این چند روز دیگه ها ، زیاد گفتن به ما و منم فعلا فقط وب گردی میکنم و دیگه حوصلشونو ندارم هی زنگ بزنم. اون وقت ها که گیم انلاین میزدم پینگ و تایم اوت مهم بود. الان دیگه استفاده عادی میکنم. ولی نمیدونم چرا اینجوریه. همیشه همه چیز به سمت بدتر شدن پیش میره. به جای اینکه کیفیت خدماتشون بهتر شه ، بدتر هم میشه که هیچ ، همون حالت قبلیم از بین میبرن.نقل قول:
سر و کله زدن با اینا فایده نداره.:n15:
من یه هفتس اومدم این شرکت یعنی هر جا زنگ زدم پورت خالی نداشت و مجبور شدم بیام سرویس فن آوا رو امتحان کنم و باید بگم به شدت از این انتخاب پشیمونم و اولین شرکتی هست که بعد از یک هفته میخوام خطم رو تخلیه کنم
متاسفانه سرویس 1مگابیتی که خریدم در حد 128 هم نیست .پشتیبانی هم بارها تماس گرفتم ولی میگن سرویس عالیه و مشکلی از طرف ما نیست و خودتون مشکل دارید
این هم تست سرعت من که همیشه همینه وضعیتم و شبانش بدترم میشه تازه زیر و روکشی تو حجم رو هم اضافه کنید بهش (خیلی حرفه ای و خورد خورد انجام میدن که متوجه نشی)
این پست هم صرفاً جهت اطلاع دوستانی زدم که احتمالاً قصد خرید سرویس های این شرکت رو دارن تا بیشتر با همچین isp های کلاه بردار و کم فروشی آشنا بشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار های دانلود هم اینقدر دانلود دارید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم از این شرکت سرویس میگیرم !! واقعا که یکی از مزخرفترین سرویس ها رو میده اما پول خوب میگیره !! شب ها که عملا اینترنت تعطیله :sq_10:
تست همین الان با idm و موزیلا
سرعت با مرورگر افتضاحه و با idm هم زیر استاندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یعنی ما انتقال ندیم بیایم اینجا؟من میخواستم از آسیاتر انتقال بدم بیام اینجا و نامحدوداشو بگیرم.پشتیبانش که میگفت ما محدودامون رو 4 مگ بسته شده....نقل قول:
کلا خیلی پشتیبانیش بیخود بود همون اول کار که زنگیدم مدام آدمو پاس میدادن به یکی دیگه:n03:
حالا حتی نامحدوداش هم خوب نیست؟
ممنون
نقل قول:
دان استریم چه قدره؟
دوست عزیز حرف شما درسته اما همیشه در کنار تست سرعت و گله و شکایت یک عکس هم از وضعیت مودم بزارید تا بهتر بشه نظر داد.
خدمت شما :نقل قول:
ظاهرا که تا 2 مگ میکشه!نقل قول:
2048
نقل قول:
نقل قول:
والا من فن اوایی نیسنم ولی با توجه به جدول و قیمتهای نامحدودش:
فکر کنم این خود تعرفه و فروش مخابرات ایران هست یعنی سرویس شما مخابرات هست نه فن اوا یک چیزی انداختند
شما از خود مخابرات می گرفتید سبک تر بودید تا اینها
روی همه ی گیت وی ها اینطوریه ؟ از سرور داخل چی بازم کمه ؟نقل قول:
مخابرات شهر ما (اصفهان) نامحدود ندارهنقل قول:
یعنی واقعا هیچکی نامحدود نداره از این شرکت؟
:n13:
نه , چون همه می ترسن از نامحدود ها جدیدا . برات پیغام خصوصی دادم . چک کن و همونجا صحبت می کنیم عزیز.نقل قول:
تست سرور داخلی :نقل قول:
:n21:
نمیدونم چرا من تهرانم ولی موقعیتم رو سایت اسپید تست اصفهان نشون میده؟
اینم تست خود سایت فن آوا که معمولاً سرعتش یکم بهتره :
محتوای مخفی: fanava test
با این حال بازم اصرار دارن سرویسشون عالیه و مشکل نداره !
یعنی واقعا حتی 1 نفر هم نامحدود نداره از این شرکت؟
عجب:n03:
نامحدودها را تازه اضافه کرده یک هفته پیش ...نقل قول:
اگه تازه اضافه کردن که باید خوب باشه.نقل قول:
اما نمایندگی میگفت ما حدود 2 سالی هست نامحدود داریم!!
باز که قیمتهاس گرون شده!
هر روزی یک داستانی داره این فناوا
سلام.
دوباره قیمت ها گرون شد :n09: :n02: :n04: دوره قبل هر گیگ معادل 1240 مگ شارژ میشد . الان هم گرون شده هم کمتر شارژ میشه :n13:
اون دوستانی که قصد گرفتن سرویس نامحدود دارن ، سعی کنن اصلا سمت نامحدود طرح CRA ( از همینایی که قیمتش ارزونه ) نرن . پشیمون میشید. :n14: یادمه اون پشت مشت ها از اون نامحدود خوبا داشتن (که فقط پشت تلفن میگفتن و تو سایت نبود) قیمت هاش هم بالا بود. شاید اونا بهتر باشه ولی من که تاحالا نداشتم از اونا. پورت ها پر بودن. ولی CRA 256 گرفتم ، سرعتش داغون بود. 7 کیلو بایت بود. هم اپلود هم دانلود. نه زیادتر میشد نه کمتر . :n23:
یه نکته دیگه اینکه تو سایت اسپید تست ، موقعیت اصفهان نشون داده میشه که اینم به لطف برادران زحمتکش فن اوا محقق شد. :n20:
اصلا سمت نامحدودای این شرکت نرین.
افتضاحه....:n23: