نقل قول:
برای این سوال جوابی هست
Printable View
نقل قول:
برای این سوال جوابی هست
سلام دوستان
من میخوام یه جدول بکشم در واقع همون بردرها رو ضخیم تر کنم نه تیبل،بعد میخوام وقتی پرینت میگیرم جدولم از سمت چپ صفحه آ-چار 2 سانت و از بقیه سمت ها 2.5 سانت فاصله داشته باشه
میشه راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟ چون وقتی پرینت میخوام بگیرم جدولم تو یک صفحه جا نمیشه و نصف و نیمه درمیاد
ممنون
با سلام
اگر بخواهیم محتویات یک سطر را در یا ستون کپی کنیم یا بالعکس راه دیگری بجز کپی به صورت تک تک وجود دارد ؟
اگر بخواهیم کپی یک سطر به صورت العکس تو یک سطر دیگه بیاد باید چکار کنیم ؟ ( مثلا (A1:F1) کپی بشه تو (A2:F2) به طوری که A1 تو F2کپی بشه و F1 تو A2 )
سلام دوستان يك چارت كارگاهي ميخواستم برايه شركت درست كنم
كسي هست بتونه طبق اين عكس برام يكي درست كنه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
تفکیک اعداد در اکسل میخوام بدونم چطور میشه بخش مثلا 911 رو از چند شماره موبایل با این فرمت 9113332222 تو یه ستون جدا کرد و به 9123332222 تبدیل کرد؟
سلامنقل قول:
يه روش اينكه ستون مورد نظر رو انتخاب كنيد و از منوي edit گزينه replace و 911 find what و replace with 912 و بعد گزينه replace all
با سلام
دوستان من در اکسل 2010در یک ستون شماره حساب وارد کردم حالا ایا مثل اکسس روشی هست که اگر یک شماره حساب تکراری بود و یا کمتر از مثلاده رقم بود پیام ارور بده البته تونستم کاری کنم که تکراری ها رو هایلایت کنه اما یاد مه در اکسس تکراری ها رو ارور می داد
با تشکر
سلام
خسته نباشید
کسی میدونه کاربرد view code(با کلیک راست بر روی sheet )نمایان می شود چیه؟
کاربرد توابع Data base چیه؟
و همچنین تو ضیحاتی در باره ی tabهای format cells میخواستم؟
خواهشا هرکسی میدونه جواب بده واقعا احتیاج دارم...
با تشکر از دوستان گرامی.
خیلی معذرت میخوهم ولی اگر راهی برای این کار نیست بگید تا من نگردم:41:نقل قول:
ممنون:31:
با سلام میخواستم بدونم تو اکسل امکانش هست که تاریخ رو به صورت 13890102 بنویسیم و خود اکسل اون رو به صورت 1389/02/01 نمایش بده . مثل چیزی که برای رقم های مالی داره و عدد رو با ریال و جدا کننده سه رقمی نشون میده
سلام
چند روزی هستش که در پرینت جداول چند سیستم اداره مشکل پیدا کردن ! وقتی پرینت میگیریم قسمتی از جدول چاپ میشه و قسمت دیگه چاپ نمیشه و ستون ها رو در هم میریزه و جا به جا میکنه . خلاصه یه جدول منظم رو تنظیم شده در صفحه رو به صورت کامل ولی نامنظم چاپ میکنه ! در word هم تقریبا همین مشکل وجود داره ! به عنوان مثال توی هر صفحه که چاپ میشه یه بار چند خط رو چاپ نمیکنه یه بار خطوط رو جابه جا مکینه و ...
به نظر میرسه ویروس باشه چون هر بار همون صفحه رو به شکل های مختلف و درهم چاپ میکنه !
اگه کسی قبلا به این مشکل برخورده لطفا راهنمایی کنه
ممنون
نقل قول:سوال دوستمون سوال منم هست .نقل قول:
ردیف آخر رو هم میشه ثابت کرد ؟ و همچنین تعداد ردیف های بین ردیف های ثابت اول و آخر نا محدود باشه ؟
نقل قول:
شما بايد در اكسل از قسمت Chart ها اينكارو انجام بديد
در قسمت چارت گزينه Line اين مورد رو داره و بايد اعداد مورد نظر Xx و y رو بديد تا نمودارش رو رسم كنه
سلامنقل قول:
براي تغيير خطوط در اكسل بايد از كارد Format cell و از سربرگ Border استفاده كرد و خط مورد رو تعيين كرد
سلامنقل قول:
1- براي اينكار بايد قسمت موردنظر رو كپي كنيد و پس از انتخاب خانه مقصد از سربرگ Home گزينه Paste special رو بزنيد و از كادر باز شده تيك گزينه Transpose رو فعال كنيد و OK
2- براي اين مورد راه حلي فعلا به ذهنم خطور نميكنه
شكل نامشخص هستنقل قول:
سلامنقل قول:
برا اين كار بايد از فرمول استفاده كرد و تبديلش كرد
اگه هنوز نياز داريد بگيد تا خدمتتون بگم
اون روشي كه دوستمون هم پيشنهاد كردن ايراد داره
ايراد اين روش اينه كه اگه وسط يه شماره هم اتفاقي 911 بود مثلا 9112349116 اون موقع اون قسمت رو هم تبديل ميكنه به چيز ديگهنقل قول:
سلامنقل قول:
براي اينكار (كمتر نبودن از ده رقم) هم بايد محدوده موردنظر رو انتخاب كنيد و از سربرگ Data گزينه Data validation رو بزنيد و طبق شكل زير تنظيمات رو انجلم بديد
سلامنقل قول:
سوالات به اين شكل (درخواست توضيحات كلي) در اين تاپيك مرسوم نيست و بعيد ميدونم كسي حوصله داشته باشه چنين پاسخهاي طولانيي رو بده
شما بايد بريد كتاب مطالعه كنيد در اين زمينه
سلامنقل قول:
به اين صورتي كه شما اشاره كرديد اكسل اينكارو انجام نميده
ولي ميشه فرمولي نوشت كه اگه در يك خونه از اكسل چنين حالتي بود به همون حالت تاريخوار تبديل بشه
شمام بگرديد و موردي كه من گفتم رو پيدا كنيدنقل قول:
در مورد سوال دوم در اكسل نميشه ستون اخر رو ثابت كرد
خب بهتر هست يه بار پرينتر رو حذف كنيد و دوباره درايور اونو نصب كنيد و البته بهتره روي يه پورت USB ديگه اينكارو بكنيد و ببينيد درست ميشهنقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر
متاسفانه فرصتش رو ندارم
لطفا هر کدوم رو که امکانش هست خلاصه توضیح بدید خصوصا اگه view code رو امکانش هست؟
یا حداقل منبع مشخصی معرفی کنید که سریعتر به نتیجه برسم.
سلامنقل قول:
گزينه view code براي مشاهده كدهاي نوشته شده به زبان VBA در اون شيت هست
با سلامنقل قول:
پس در واقع اون قابلیت وجود نداره که اعداد تکراری رو در یک ستون قبول نکنه ؟
با تشکر
چطور میشود ردیف های تکراری را حذف کرد
مثلا من یک فایل طولانی که فهرستی از اسامی کتاب یا فیلم است دارم که اسم بعضی از این کتابها و فیلم چندین بار تکرار شده است و می خواهم فقط یکبار ردیف از آنها باقی بماند و باقی حذف شوند. آیا اکسل دستوری برای یافتن آیتمهای تکراری و شبیه به هم دارد که یکجا پیدا کرده و های لایت کند؟
با سپاس فراوان
بدرود
چنین برنامه ایی را من واسه کار خودم طراحی کردم و دارم ازش استفاده میکنم . شاید بدرد تو هم بخورهنقل قول:
ایمیلت را بده تا برات بفرستم
کمک کمک ...
میشه کشیدن نمودار و پیدا کردن شیب بزارین راستی نمودار اکسلو میشه برد تو word
با سلام
دوستان من اکسل کار نکردم، می خواستم بدونم چطور می شه date format رو از yyyy/mm/dd به dd-M-yyyy در این فایل تغییر بدم؟ ازون جایی که فایل مورد نظرم یه فایل DDE هستش توسط گزینه ی
Home --> Format Cell --> Date نمیشه این کار رو انجام داد همچنین با تغییر در قیمت Regional And Language Option ویندوز هم مشکل برطرف نشد :41:
فایل مورد نظر رو از اینجا دانلود کنید:
باتشکرکد:http://www.4shared.com/document/NPKk91cx/DDE-Sample.html
براي قبول نكردن اعداد تكراري در يك ستون قابليتي وجود نداره مگه اينكه شخصي با استفاده از VBA برنامه نويسي براش انجام بدهنقل قول:
اينگونه پست دادن و درخواست كردن ايميل براي ارسال يك فايل در انجمن مرسوم نيستنقل قول:
شما فايل يا كد يا برنامهتون رو در يك هاست (مثلا رپيدشير) آپلود كنيد و آدرسش رو براي دوستان اينجا قرار بديد
با كمي گشتن در اين تاپيك به پاسختون مي رسيدنقل قول:
جستجو فراموش نشه
اين فايلتون درخواست اجراي يك فايل exe رو كرد كه بنده كنسلش كردمنقل قول:
فايل رو دوباره و بدون نياز به اتصال به فايل ديگر اپلود كنيد
لطفا روش مشتق گیری در اکسل 2007 را شرح دهید
همونطور که تو عکس زیر میبینید میخوام یه فرمول واسه رمز پرسنلی بزنم که بشه کد پرسنلی + دو رقم آخر شماره حساب
به نظر ما از چه فرمولی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجايي كه من بلدم از اكسل چنين چيزي نداشته ولي بايد سر فرصت بيشتر تحقيق كنمنقل قول:
برا اين كار ميشه از فرمول زير استفاده كردنقل قول:
با توجه به شكلتون ميتونيد مثلا در خانه E3 بنويسيد:
کد:=B3&RIGHT(C3,2)
ببخشید یه سوال
تو ورد 2010 چطوری میشه سطون هایی بالایی که وارد کردیم یه طوری بشه که هر چقدر بریم پایین اون سطرو نشون بده:18:
یعنی منظورم اینه که مثلا من بالا تو دو تا خونه اول نوشتم نام و نام خانوادگی حالا میخوام بدونم میشه کاری کرد اگه رو به پایین اسکرول کنم این نام و نام خانوادگی همیشه معلوم باشه من هی بر نگردم بالا ببنم فلان ستون چی بوده ؟
سلامنقل قول:
ابتدا جستجو ، بعدا سوال
توي همين تاپيك عبارت Freeze pane رو جستجو كنيد