www.
i
r
-
t
c
i
.org
ضمنآ برنامه فلاش کرک شدش فعلآ نیس با فلاشر بساز برای آنتی ویروس هم یه فکری می کنیم.توی تاپیک سرچی کنی شاید پیدا کنی.
Printable View
www.
i
r
-
t
c
i
.org
ضمنآ برنامه فلاش کرک شدش فعلآ نیس با فلاشر بساز برای آنتی ویروس هم یه فکری می کنیم.توی تاپیک سرچی کنی شاید پیدا کنی.
برای منشی تلفنی بهترین برنامه Interactive Voice Call Master یا IVCM اِ.... مال Mobisophy.
من برای گوشی قبلیم داشتم عالیه....
حالا کسی اینجا کرک شده و Sign شده اشو داره؟؟ برای 5700...
من که فقط منتظر برنامه چراغ قوه هستم..ببینیم کی میاد!!!
به به ...بالاخره استیکی شد
آقا مبارکه...کفو برو تو کارش...شله..شله..
استيكي شدن يا نشدن مسئله اين است .
مباركه؟
به msarab :
اون فایلی که برای وبکم کردن گوشی دادی...نمیتونم rar و باز کنم میگه encrypted شده و pass میخاد...
چه کنم؟؟
استیکی یعنی توی انجمن موبایل مبحث 5700 مهم شده و همیشه در صفحه اول انجمن نوکیا قرار می گیرد.نقل قول:
برای من روی گوشی نصب نشد pass :msarabنقل قول:
منم تبريك ميگم . خواهش ميكنم يكي براي من آنتي ويروس بذاره......
راستي من بازي Gameloft_Gangstar_Crime_Sity رو روي گوشيم نصب كردم . وقتي وارد بازي ميشم صفحه ي گوشي شروع ميكنه به پرنور و كم نور شدن. گوشيم ويروس گرفته يا از همه همين طوريه؟
:40:من چك كردم دست بود ولي باشه دوباره آپ كردم ولي اينبار رار نيست از سايت جي اس ام هم آپ شده (جي اس ام آريا )نقل قول:
فايل نصب براي كامپيوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل نصب در گوشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من امروز رفتم یه قاب واسه گوشیم گرفتم 12 تومن اما مال خودش خیلی خیلی بهتر از اینه
پس پیشنهاد میکنم نخرید !
بچه ها تاپیک استیکی شد ولی قرار نشد که پست های بیهوده بدین ها!
پست های بیهوده رو هر روز پاک میکنم.
درخواست برنامه یا بازی هم اگه دارید میتونید تو این قسمت مطرح کنید:
ممنون.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=110
به msarab :
برنامه وبکمه خوبه ولی چجوری رجیسترش کنم؟.... 7 روز trial داره...:13:
بچه ها این فریم ویر جدید خیلی بیخوده!!بعضی از قسمتهای موزیک پلیر مانند استریو و لودنس خود به خود on یا اف میشن!!!!در ضمن نمیدونم چرا حدود 20 روزی میشه که گوشی مسیج نمیفرسته!!باید یک مسیج رو 6 یا 7 بار resend کنم تا یه مسیج فرستاده بشه!!!البته رم من فقط 10 مگابایت خالی داره و قسمت مسیجینگم رو مموری کارت قرار داره!!به نظرتون بهتر نیست رم گوشی رو یه بک اپ بگیرم و فرمتش کنم؟؟؟؟خود گوشی رو هم مستر ریست بکنم؟؟؟؟؟؟
کمک کنید لطفا .نقل قول:
از طرفی وقتی از گوشی memory details و phone memory رو میزنم ، جلوی messages نوشته 30MB و تغییر هم نمیکنه یعنی همیشه 30 مگابایت هست و کم و زیاد نمیشه و وقتی memory card رو میزنم ، جلوی messages نوشته 300KB و تغییر هم میکنه .
از طرفی من در قسمت messaging گوشی memory in use رو به memory card تغییر دادم .
از طرفی هم وقتی از pc suite تو file manager میرم ، messages نه تو phone momory هست ، نه تو memory card .
پس بالاخره این 30 مگابایت از کجا میاد ؟
چك كن ببين شايد ويروسي چيزي افتاده تو جونش . اونم با آنتي ويروس آپديت شده .نقل قول:
اگه نشد علي الحساب فلش كن (البته بزار ديگران هم نظراشون رو بگن ):19:
ایول بالاخره یکی پیداش شد یه سر وسامونی بدهنقل قول:
اون 30 مگابایت مربوط به فضاییه که خالی گذاشته شده تا مسیجهاتون رو بریزین توی اون!!یعنی اینکه شما قسمت مسیجینگتون رو روی فون مموری گذاشتید و اتوماتیک 30 مگابایت فضای خالی به مسیجهاتون اختصاص داده من مسیجینگم رو روی مموری کارت گذاشتم و 30 مگابایت از فضای مموری من رفته!!!!نقل قول:
نه اتفاقا خیلیم خوبه ، من که اصلا مشکلی ندارم و اینهاییم که میگی فکر کنم توهمه حتما خودت خاموش روشننقل قول:
کردی یادت نمیاد :31:
گوشیت رو یک بار مستر ریست کن تا بعد از آپدیت یه حالی بیاد . بعدشم میسجینگ رو هم حتما رو فون مموری
بگذارید سرعت 3 برابر میشه این نکته بسیار مهمیه قابل توجه اونایی که رو مموری کارت میذارن :46:
نه ابی جون !!قضیه به این سادگیها نیست!!جلوی چشمهای خودم استریو تند تند on یا اف میشد!!!!!در اخر سر گوشی ریست شد!!!!!!!معلومه هنوز ریست وجود داره!!!
نه من این مشکلو ندارم از موقعی که آپدیت کردم یه بارم دیگه ریست نشده.نقل قول:
البته یه نکته من گوشیمو با گوشیه دوستم که تازه 2هفته هست که خریده تست زدم ماله من صداش یکم کمتر شده.
قبلا ه تست میزدم صداش یه قدر بود.
کی بشه آپدیت جدید بیاد.
راستی دوستان نمیشه ورژنشو به قبلیه برگردوند؟
دوستان يه كمكي كنيد.
گوشي من از موقعي كه خريدم هرچند وقت يه بار خاموش ميشه و خودبه خود روشن مي شه .
چي كار كنم درست شه؟
آگه خیلی نیست زیاد مهم نیست مثلا برای خود من یشب داشتم آهنگ گوش میکردم یهو ریست شد ولی خوب این مورد شاید هفته ای یک بار برای من هم بوجود بیاد به نظر من طبیعیه چندتا از دوستان من هم میگن گوشی ریست میشه بعضی اوقات ولی خاموش نمیشه احتمالا برای شما هم ریست میشه.نقل قول:
آقا من اگر گوشيم رو آپديت كنم به هم نمي ريزه؟ آخه خيلي ها ميگن گوشي قاطي ميكنه.
سلام به دوستای عزیز
منم تا حالا يكي دوباري اين طوري شده اگه گوشي مرتبا ريست مي شد خاموش روشن كن خوب ميشه.نقل قول:
آگه خیلی نیست زیاد مهم نیست مثلا برای خود من یشب داشتم آهنگ گوش میکردم یهو ریست شد ولی خوب این مورد شاید هفته ای یک بار برای من هم بوجود بیاد به نظر من طبیعیه چندتا از دوستان من هم میگن گوشی ریست میشه بعضی اوقات ولی خاموش نمیشه احتمالا برای شما هم ریست میشه.
من هر برنامه اي رو كه ميخوام رو گوشي نصب كنم پيغام Expireted يه همچين چيزي ميده. چه كنم؟؟
در ضمن خيلي وقت ها ميوزيك پلير توي تسك هاي فعالش هست در صورتي كه اون رو بستم. اين طبيعي هست يا نه؟؟؟
BackUpگرفتن از گوشي چه فايدهاي داره؟ من اين كار رو كردم ولي به طور درست نفهميدم كه چه چيزايي رو بر ميگردونه . مثلا بازي ها كه نصب شده باقي موندن.
بچه ها می شه منو های 5700 فارسی کرد یا اس ام اس فارسی فرستاد؟؟
سلام برای Expireted باید تاریخ گوشی خودتون رو بکشید عقب بعد از نصب برنامه و یا تم و ... تاریخ گوشی را درست کنید برای مثال بکشید به 2007/01/01نقل قول:
بله موزیک پلیر باید همیشه روشن باشه
البته یکی از دوستان یه راهی برای بستنش پیدا کردن
اما به نظر من روشن باشه بهتره
سلامنقل قول:
اس ام اس فارسی رو میتونی بفرستی
اما برای فارسی کردن منوی گوشی باید Product Code گوشی رو با نرم افزار Nss تغییر بدی بعد گوشی رو با استفاده از نرم افزار Nokia Software Update آپدیت کنی
تا اونجایی که من میدونمنقل قول:
1.Contact
2.نرم افزارهای نصب شده بر روی گوشی
3.تنظیمات مربوط به گوشی
اس ام اس فارسی چه جوری بفرستم یادم بده لطفا
بچه ها من وقتی شماره میگیرم و صداشو رو بلندگو میذاروم و صدارو تا آخر زیاد میکنم ، وقتی داره بوق آزاد میزنه بلندگوی بالایی صداش شفاف نیست و گز گز میکنه.
ماله شما هم اینجوریه؟
طبیعیه!کیفیت بالای اسپیکرهای 5700 هر نوع صدایی رو مشخص میکنه!!اگه از اون اسپیکر درپیتیها بود که قر قر میکردند اونوقت این صداها رو متوجه نمیشدید!!!!!برای بستن موزیک پلیر که البته هیچ نیازی به بستنش نست چون توی ان73 موزیکال نیز همیشه بازه و اکسپرس موزیک یعنی موزیک سریع پس نیازی به بسته شدن موزیک پلیر نیست!!برای بستنش یه باگ پیدا کردم که قبلا توضیح دادم در همین کلوپ اگه میخواهی متنش رو برات توی پیغام خصوصی میفرستم؟؟؟:8::8::20::11:نقل قول:
آخه وقتی هم sterio widening va loudness هم روشن می کنم ، اسپیکر بالا گز گز میکنه ، وقتی هم 3D رو روشن میکنمو صداهایی که مربوط به اسپیکر بالاست گز گز میکنه
اعصابم رو خورد کرده
برنامه اس ام اس فارسی چی شد؟؟؟؟؟
توروخدا زود راهنمایی کنید
چی جوری صدای شاتر دوربین رو قطع کنم هر جا اومدیم یواشکی فیلم یا عکس بگیریم ضایع شدیم البته برای عکس یه برنامه نصب کردم ولی کیفیت عکس پایین میاد
دمتون گرم لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز برای اس ام اس فارسی هر موقع رفتی تو text message بعد باید بری تو options بعد بری تو writing language عربیش کنینقل قول: