یه umd بزار تو دستگاه بعد از ریکاوری no umd رو غیر فعال کن اگه نشد مشکل از فریم ویرت هست ولی به احتمال زیاد درست میشه اگه umd نداری تو ریکاوری no umd رو روی sony بزارنقل قول:
یه umd بزار تو دستگاه بعد از ریکاوری no umd رو غیر فعال کن اگه نشد مشکل از فریم ویرت هست ولی به احتمال زیاد درست میشه اگه umd نداری تو ریکاوری no umd رو روی sony بزارنقل قول:
دستت درد نكنه رسول جاننقل قول:
ممنون از راهنمایی ولی باز هم نشد :41:نقل قول:
هر دو راهی که هم که گفتید امتحان کردم ولی ...
راه دیگری جز دانگرید باقی مونده ؟ :19:
مموري رو فكر نكنم بشه ديگه تعمير كرد چون مموري من هم مشكل پيدا كرده بود هر كاري كردم نشد يكي ديگه خريدم .نقل قول:
کار عاقلانه ای نیست که ادم به خاطر دو تا بازی دانگرید کنه و بعدشم از شانس بدس psp ایش بریک بشه!نقل قول:
اون بازی کشتی کج هم فکر کنم شما نسخه ی قدیمی شو داری جدیدشو بگیر احتمالا مشکلی پیش نمیاد
توجه داشته در فریم ویر های هک شده این مشکلات هست مثلا یه بازی با 3.40 میاد ولی تو یه سیستم دیگه نه
آره درسته :20:نقل قول:
فک کنم بی خیال این 2 تا بازی بشم بهتره :5:
ممنون از کمکتون :40:
پیروز باشید
پدرام
این PSP Travel Case رو از کجا بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصابم از دست این silent hill خورده تو همین عروسکا درست قرص هارو میزارم ولی هیچی نمیشه من save ام رو میزارم خواهشا یکی این جارو برام رد کنه
[html]http://rapidshare.com/files/78503552/ULUS10285SILENTHILL000.zip.html[/html]
عکسو یه جا دیگه اپلود کن تا بفهمیم چی میگینقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايلنت هيل خيلي اعصاب خورد كنه منم وسطش بازي رو پاك كردم .نقل قول:
من همیشه وقتی بازی می گرفتم فایلش یا iso بود یا cso
اما الان چندتا بازی گرفتم که به صورت rar هست. وقتی هم extract می کنم فایلهای مختلفی داره مثل SYSDIR و USRDIR و ...
من چه جوری این بازیها را انجام بدم؟
این بازی را من یه ماهه پیش تموم کردم.چندان هم سخت نیست.شما باید توجه کنی به اینکه حالت هر عروسک دقیقا چه شکلیه و کاربرد هر قرص مربوط به چه بیماری ای هستش. در یکجا 5تا اتاق هست که اون کمک می کنه مریضیها را بفهمی و رنگ هر قرص نشون می ده واسه کدوم مریضی هست. کمی دقت کنی خیلی راحت رد می شه...نقل قول:
بعد از اجرای castlevania روی psp من فقط صفحه ی سیاه می آید چرا؟ فرم ویرمم 3.71 m33-2 هست.
من 2 تا سوال دارم:
1ـpsp slim از چه نوع فرمت mp4 و با چه رزولیشنی پشتیبانی می کنه؟بیشترین رزولیشنی که اجرا می کنه چه قدر است؟
2ـاز چه برنامه ای برای تبدیل سایر فرمت ها به فرمت psp استفاده کنم؟(لطفا لینک دانلود بزارید)
متشکرم
آره!اول کرنل رو از توی Recovery Menu عوض کن.شاید بشه،هر چند چون کرنل کلا مال HomeBrew هست چشمم آب نمیخوره اتفاقی بیفته.نقل قول:
راه دوم اینه که دستی PSP رو flash کنی.یعنی از توی Recovery ، flash0 دستگاه رو به USB وصل کن،بعد هم فایل های Firmware رو دستی بریز.من همینجوری 3 بار Un-Semi-Brick کردم دستگاه رو.:31:
بازم میل خودته...
خوب پس من دیگه شرمندتم!یه مبلغ جزئی پیاده میشی!نقل قول:
من یه سعی میکنم ببینم رد میشه یا نه.اجرتم محفوظه که؟!؟!؟!:5:نقل قول:
(عجب رویی داره!انگار میخواد چیکار بکنه؟؟؟:13:)
این بازی های اینجوری مال زمان شنگول شاهه !!!! که بازی ها با دیو هوک و کماندو بازی اجرا می شد !!! و روی این فریم ور های جدید نمی تونید این بازی ها رو اجرا کنید .....نقل قول:
من همیشه وقتی بازی می گرفتم فایلش یا iso بود یا cso
اما الان چندتا بازی گرفتم که به صورت rar هست. وقتی هم extract می کنم فایلهای مختلفی داره مثل SYSDIR و USRDIR و ...
من چه جوری این بازیها را انجام بدم؟
آپدیت چهار رو نصب کنید بعدش تست کنید من با این بازی مشکلی ندارم !به جز اینکه بازی به پای نسخه پلی استیشنش نمی رسه ؟!؟نقل قول:
بعد از اجرای castlevania روی psp من فقط صفحه ی سیاه می آید چرا؟ فرم ویرمم 3.71 m33-2 هست.
1. نوع MP4 !!! منظورتون از این سوال چیه دیگه فورمت نوع خاصی نداره !؟! رزلوشن PSP هم 480 در 272 وایده :) !نقل قول:
من 2 تا سوال دارم:
1ـpsp slim از چه نوع فرمت mp4 و با چه رزولیشنی پشتیبانی می کنه؟بیشترین رزولیشنی که اجرا می کنه چه قدر است؟
2ـاز چه برنامه ای برای تبدیل سایر فرمت ها به فرمت psp استفاده کنم؟(لطفا لینک دانلود بزارید)
متشکرم
2. برنامه زیاده قبلا هم معرفی شده یه سرچ تو همین تاپیک بکنید !
موفق و پیروز باشید
جاوید
لينكه دانلود رو رسول جان دو سه صفحه قبل گذاشته .نقل قول:
جاويد جان شما گفته بودي كه وست گيم شعبه وليعصر بازي هاي پي اس پي رو كرده دونه ايي 1000 تومان؟ . درسته ؟
یادم نیست همچین حرفی زده باشم ولی کرده هزار تومن ! خودمم همچنان می دم چهارصد تومن ! :)) این تبلیغ نبود جهت اطلاع بود !!!نقل قول:
جاويد جان شما گفته بودي كه وست گيم شعبه وليعصر بازي هاي پي اس پي رو كرده دونه ايي 1000 تومان؟ . درسته ؟
قبلانم گفتم شماره صفحه ندین چون صفحات نمایشی برای یوزر های مختلف فرق می کنه من الان تو هر صفحه 40 پست می بینم البته خودم اینجوری تنظیم کردم !نقل قول:
لينكه دانلود رو رسول جان دو سه صفحه قبل گذاشته .
درودنقل قول:
به گمانم بی خیال این دو تا بازی بشم سنگین ترم :20:
سپاسگذارم از راهنمایی تون:11:
پیروز باشید
پدرام
کجا آپلود کنم؟:blink:نقل قول:
God Of War کی میاد؟ تاریخ دقیقشو کسی میدونه؟
tinypic.comنقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارچ 2008 يعني اسفند 86 مياد .نقل قول:
جاويد جان برات پيغام خصوصي گزاشتم بخون .
من می خوام آپدیت 4 رو نصب کنم تا حالا هم خودم فرم ویر psp ام رو تغییر ندادم یه راهنمایی بکنید.
در ضمن psp من slim هست مشکلی پیش نمیاد؟
امکان بریک شدن دستگاه چه قدر است؟
متشکرم
آپديت هيچ كاري نداره يه دقيقه هم بيشتر طول نمي كشه كافي فايل آپديت رو دانلود كنيد و پوشه UPDATE رو تو شاخه PSP/GAME مموري كپي كنيد و سپس از تو قسمت گيم منو XMB پي اس پي اونو اجرا كنيد ... امان بريك شدن يك هزارومه درصده !!!!!نقل قول:
من می خوام آپدیت 4 رو نصب کنم تا حالا هم خودم فرم ویر psp ام رو تغییر ندادم یه راهنمایی بکنید.
در ضمن psp من slim هست مشکلی پیش نمیاد؟
امکان بریک شدن دستگاه چه قدر است؟
متشکرم
کسی میدونه این کیف رو میتونم از کجا بگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه جايي نديدم ولي يه سر به توپخونه بزن شايد داشته باشن .نقل قول:
البته اگه براي اسليم باشه كه هنوز جايي هيچي لوازمه جانبي براي اسليم نياورده .
به نظر من كيف هاي اينجوري به هيچ دردي نمي خورن اين كه ديگه خود كيفشم شيشه اي يعني اگه از دستت بيافته خورد خاكشير مي شه ! منم نديدم ولي تو توپخونه اين يارو هست كه همه چي داره اولين مغازه بقل اين دست فروش ها اسم مغازش نمي دونم چيه شايد داشته باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
واسه اسلیم نیست میرم ببینم دارن یا نه
ممنون
دمت گرمنقل قول:
اجر چی باشه خوبه:31:
[html]tinypic.com[/html]نقل قول:
ویرایش:مثل این که دیر گفتم
فکر کنم فقط برای کاربران فعال اینطوری باشه برای بقیه کاربر ها صفحات یکیه درسته؟نقل قول:
4 اسفند میادنقل قول:
YACC v0.4.0.2
یه برنامه برای تبدیل iso به cso و برعکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[html]http://www.psp-hacks.com/file/1029[/html]
سلامنقل قول:
این برنامه چقدر حجم رو کاهش میده ؟ :20:
مثلا یک فایل 1 گیگی رو !
بستگي داره ممكنه يه فايله 1 گيگي رو فقط 200 مگ كم كنه . باز ممكنه يه فايله ديگرو 600 مگ كم كنه . به نوع بازي بستگي داره . مثلا rocky balboa رو از 900 رسوند به 300 ولي test drive رو از 1.4 رسوند به 1.1 گيگ .نقل قول: