کنسول هایی که تاریخ ساختشون از 2008 به اینوره مادربردشون فالکونه و 65 نانومتریه و زود خراب نمی شننقل قول:
کنسول هایی که تاریخ ساختشون از 2008 به اینوره مادربردشون فالکونه و 65 نانومتریه و زود خراب نمی شننقل قول:
از کجا بفهمم تاریخ ساختشون چه تاریخیه
پشت دستگاه بر چسبي هست كه روي اون نوشتهنقل قول:
اینکه می گن برای انواع مدل x_box360 باید بصورت جداگانه fan بخریم تا خرا ب نشه درسته؟
از اونجایی که از سال 2008 به اینور مادربورد تمام کنسولهای X360 فالکون شدن دیگه کنسول مثل قبل داغ نمیکنه، اما برای اطمینان بیشتر میشه از یک فن جداگانه برای خنک کردن دستگاه استفاده کرد که خیلی هم برای کنسول مفیده...نقل قول:
قیمت این فنها حدود 25 تا 30 تومانه که البته به رنگ کنسول شما هم بستگی داره (اگه کنسولتون Elite هست فن این مدل یه کم گرون تره)...
موفق باشی... :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
اگر من این کابل HDMI 2 DVi رو بگیرم و به مانیتورم وصل کنم پس تکلیف صدا چی میشه؟
به نظر شما برا وصل کردن به مانیتور کدوم بهتره؟ HDMI 2 AVI یا VGA HD AVI ؟
سلامنقل قول:
بیخود پولتون رو برای اینترکولر هدر ندید ... این دستگاه ظاهرا زیبا، هیچ تاثیری در خنک نگه داشتن کنسول نداره. در ضمن ، کنسول خراب نمیشه. الایت مشکل گرمایی نداره .
باید کابل hdmi مخصوص مایکروسافت رو بخرید. که کابل مخصوص Audio رو برای اتصال داره. در اینصورت میتونید از Hdmi/Dvi استفاده بکنید.نقل قول:
من خودم دارم ازvga استفاده میکنم، به نظرم بهتره.
احتمال زیاد سی دی شما audio cd نیست.:46:نقل قول:
مرسی میرم vga بگیرم.
میشه 2 تا xbox رو از طریق کامپیوتر به هم وصل کرد و بدون xbox live بازی کرد؟
خوب گفتم دیگه MP3 است و می تونم گوش بدم ولی نمیتونم کپی کنم به هارد .نقل قول:
در ضمن عکس چی ؟
عکس رو نمیشه ریخت تو هارد، ولی میشه بدون ذخیره کردن مشاهدشون کرد...نقل قول:
در ضمن دوستان برای دیدن فیلم، عکس و آهنگ روی کنسول تنها راه، اتصال X360 به Win Media Center هست!
ببخشید، چه بازیهایی هست که من رو برای خریدن یه ایکس باکس به جای wii متقاعد کنن؟ به جز GTA IV
سبک بازی یه چیز سلیقه ای هست و شما باید ببینی با چه سبکی بیشتر حال میکنی...!نقل قول:
Return to Castle Wolfenstein
Ninja Gaiden II
Gears Of War
Too Human
Halo 3
:46:
همین هایی که x-volt جان گفتن و gears of war 2.:5:نقل قول:
نقل قول:
دوستان یه سری رو گفتند ...
Halo 3
Gears of War I & II
Diablo III
Ace Combat 6
PGR4
در آینده کلی بازی خوب و درجه یک قراره برای این کنسول منتشر بشه ...
راستی من residet evil 5 هم یادم رفت ببخشید.
من دیروز رفتم جمهوری تا یه x_box 360 بخرم ولی جاها خیلی کمی بود که کنسو لهای بازی بفروشن و اکثر فرو شندها به من ps3 پیشنهاد می کردن که بخرم چون می گفتن x_box360 زود داغ می کنه و خراب میشه بع هر 2 ساعت هم باید خاموشش کرد ولی بازیهای ps3 خیلی گرونه حالا به نظرتون من چی کار کنم
من دیروز رفتم جمهوری تا یه x_box 360 بخرم ولی جاها خیلی کمی بود که کنسو لهای بازی بفروشن و اکثر فرو شندها به من ps3 پیشنهاد می کردن که بخرم چون می گفتن x_box360 زود داغ می کنه و خراب میشه بعد هر 2 ساعت هم باید خاموشش کرد ولی بازیهای ps3 خیلی گرونه حالا به نظرتون من چی کار کنم
دوست عزیز شما داری یه بحث قدیمی رو دوباره تو این تاپیک راه میندازی...! (PS3 .VS. Xbox-360) :2:نقل قول:
به نظر من هیچ وقت نباید شما به حرف فروشنده گوش بدی، چون این آقایون فقط میخوان جنسی که تو مغازشون مونده شما برداری ببری. درسته Xbox-360 زود داغ میکنه (در واقع باید بگم زود داغ میکرد) چون با اومدن مادربوردهای 65nm Falcon دیگه این مشکل نه 100% ولی حداقل 95% رفع شده و دیگه لازم نیست کنسول رو بعد از 2 ساعت خاموش کنی...
Xbox-360 Core به دلیل مشکلات زیاد و سه چراغه شدن بیش از حد از بازار کنسولها خارج شد و به جای اون کنسول Xbox-360 Arcade با مادربورد فالکون وارد شد، پس مایکروسافت همینجوری نمیشینه خراب شدن کنسولهاشو نگاه کنه!
بازهم انتخاب با شماست، اگه شما در محدودیت مالی نیستی و به گرافیک اهمیت زیادی نمیدی بهترین انتخاب همون PS3 هست ولی اگه نمیخوای برای هر بازی حدود 70-80 تومان یا حتی 120 تومان خرج کنی بهتره بری Xbox-360 بگیری. اگر هم باز نگران مشکل گرمایی Xboxها هستی اگه مدل Elite رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی...
یه مسئله دیگه هم هست اونم اینه که در آینده کلکسیونی از بهترین بازیها برای همین Xbox-360 منتشر خواهد شد، مثل همون اتفاقی که برای PS2 افتاد و تقریبا میشه گفت بازی نبود که برای این کنسول ساخته نشه. در مورد PS3 هم باید بگم حتی خود ژاپنی ها هم به این کنسول روی خوشی نشون ندادن و سونی داره همینطور ضرر میده با قرار گرفتن در آخرین رتبه (رتبه سوم) فروش کنسولها...
موفق باشی... :46:
لطفا چند جای معتبر برای خرید x_box360 معرفی کنید؟
یعنی اصلا premium مشکل گرمایی نداشت؟ نه؟نقل قول:
به دلیل مشکلات زیاد و سه چراغه شدن بیش از حد از بازار کنسولها خارج شد و به جای اون کنسول Xbox-360 Arcade
عجب راهنماییه توپی. این حرفو باید قاب بگیریم بزنیم به دیوارنقل قول:
اگه شما در محدودیت مالی نیستی و به گرافیک اهمیت زیادی نمیدی بهترین انتخاب همون PS3 هست
هر سه مدل 360 از لحاظ سخت افزاری یکی هستن هیچ فرقی نمیکنن پس نتیجه میگیریم مشکل گرمایی هم تو هر سه یکسانهنقل قول:
اگر هم باز نگران مشکل گرمایی Xboxها هستی اگه مدل Elite رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی...
نوبت سود دهیه سونی هم میرسه عجله نکنید.نقل قول:
و سونی داره همینطور ضرر میده
مطمئنا بازیایی که همین امسال براش میان خیلی روی فروشش تاثیر دارن
---------------------------
در ضمن 360 تا چندر وقت دیگه یه Price cut داره
گفته شده که مدل پرمیوم داره تولیدش متوقف میشه و جاش یه مدل با هارد 60GB و قیمت کمتر میاد. پس کسایی که عجله ندارن برا خرید به نفعشون میشه
عزیز من بگم دیگه چرا فروشنده ی مورد نظر اونو بهتون پیشنهاد کرده :نقل قول:
1 - سود کردن زیاد نسبت به 360 چون هزینه ی کپی کردن 360 با فروختن پلی 3 میمونه تو جیبش :27:
2 - فروشنده با فروختن یک بازی پلی 3 حدود 10 برابر بیشتر از 360 سود می کنه :21:
تازه هنگام خریدن هم می گه : عزیزم تو نگران قیمت زیاد بازی ها نباش یه بازی رو اول بخر و بعد از تموم کردن بیا با 10000 تومن تعویضش کنم .
حالا بعد از دو هفته میاری به تعویض می گه این بازی GTA 4 قیمتش هنگام خریدن تو صد هزار تومن بود حالا شده 65000 تومن اگه می خوای با MGS 4 تعویض کنی اختلاف قیمت به علاوه ی ده هزار تومن حق تعویض میشه 55000 تومن ( آخه من پلی 3 داشتم و این بلا چندین بار سر خودم اومده :41: )
و آخر اینکه : اگه مامان بزرگ منم باشه با هزار دوز و کلک در مورد 360 به من میگه که عزیزم بیا پلی 3 بخر چون اینجا ایران است شبکه ی خبر دهی Masoud Pro :13:
نمیدونم واقعا چه لذتی از مسخره کردن میبری...؟نقل قول:
من گفتم مدل Core حذف شد چون مشکلاتش بیشتر از مدلهای دیگه بود، من که نگفتم اونای دیگه مشکل ندارن باهوش
در ضمن من کی گفتم مدلهای X360 از لحاظ سخت افزاری با هم فرق دارن؟ من گفتم چون Elite از بقیه دیرتر اومد یکسری مشکلاتش حل شد
نوبت سود دهی سونی هم میرسه که برسه، خوش به حالش، به شما چه سودی میرسه؟
من شخصا نمیشینم یه گوشه ببینیم کی نوبت سود دهی سونی میرسه که برم یه PS3 بگیرم...
:biggrin::biggrin::biggrin: چقدر خندیدیم، عزیزم کی گفته Premium حذف میشه؟ این مدلهای 60 گیگابایتی سری جدید Premium هستن نه یه مدل جداگانه... :27:
تموم کنید بحث مقایسه رو تا چند نفر بن نشدن ...
این دیگه از اون حرف ها بود که فن بوی ها خیلی وقت پیش میزدند ... الان هر کسی میدونه که با مادربردهای فالکون مشکل گرمایی دیگه وجود نداره ، اگر هم وجود داشته باشه در موارد نادر هست که اونم برمیگرده به فرهنگ استفاده ی کاربر..... اگه مشکل گرمایی برای هر 3 یکسان بود الان کنسول من تو سطل زباله می بود.نقل قول:
هر سه مدل 360 از لحاظ سخت افزاری یکی هستن هیچ فرقی نمیکنن پس نتیجه میگیریم مشکل گرمایی هم تو هر سه یکسانه
پيمان جاننقل قول:
منظور ايشون از هر 3 مدل هر 3 مدل مادربرد يعني
LAUNCH - ZEPHYR - FALCON
نبود
ايشون در مورد 3 مدل خود كنسول گفتن يعني
ARCADE - PREMIUM - ELITE
دوستان سعي كنيد با هم مدارا كنيم تا موجبات BAN همديگه
و رفتن تاپيك به TRASH رو فراهم نكنيم :10:
عزیزان من می خوام بازی Burnout Paradise رو بخرو به نظر شما چطوره ؟
اين بازي اونقدر بزرگه كه نياز به توضيح ندارهنقل قول:
فقط بگم بايد حتما بين COLLECTION بازيهات اونو هم اضافه كني :10:
1.فروشگاه پرتونقل قول:
سلام اگر میشود 20 تا بازی Top#higt برای کنسول Xbox 360 بگید
دوست شما برای دونستن ریز بازیها ی xbox360میتونی به سایتنقل قول:بری اونجا نمره ی بازیها زدهکد:www.gamespot.com
لطفا ادرس چند فروشگاه معتبر برای خرید xbox360 بگید
من میخوام بخرم ولی نمیدونم کارایش چیه؟ ؟ ؟
نکستجن، وست گیم ، یگانه ، پایتختنقل قول:
خوب کاربرد کنسول بازی کردن هست دیگه! چه بصورت آنلاین چه آفلاین.نقل قول:
و صد البته امکانات مولتی مدیا و پخش فیلم و موزیک و عکس
من کیو مسخره کردم؟نقل قول:
نمیدونم واقعا چه لذتی از مسخره کردن میبری...؟
آخه عزیز من وقتی مادربرد، cpu، GPU و هر خنزر پنزر دیگه ای تو هر سه مدل یکیه چطور میشه که یه مدل از مدل دیگه مشکلاتش بیشتر بشه؟ منظور شما اینه که یه دستگاه کور از یه پرمیوم که تاریخ ساختشون یکیه مشکلاتش بیشتره نه؟ عجــــبنقل قول:
من گفتم مدل Core حذف شد چون مشکلاتش بیشتر از مدلهای دیگه بود، من که نگفتم اونای دیگه مشکل ندارن باهوش
خیلی چیزا میرسه.نقل قول:
نوبت سود دهی سونی هم میرسه که برسه، خوش به حالش، به شما چه سودی میرسه؟
جواب شمارو هم آقا پدرام داد.نقل قول:
این دیگه از اون حرف ها بود که فن بوی ها خیلی وقت پیش میزدند ... الان هر کسی میدونه که با مادربردهای فالکون مشکل گرمایی دیگه وجود نداره ، اگر هم وجود داشته باشه در موارد نادر هست که اونم برمیگرده به فرهنگ استفاده ی کاربر..... اگه مشکل گرمایی برای هر 3 یکسان بود الان کنسول من تو سطل زباله می بود.
در ضمن من اگه فن بوی بودم نمیرفتم 360 بگیرم!!!
ممنون آقا پدرامنقل قول:
پيمان جان
منظور ايشون از هر 3 مدل هر 3 مدل مادربرد يعني
LAUNCH - ZEPHYR - FALCON
نبود
ايشون در مورد 3 مدل خود كنسول گفتن يعني
ARCADE - PREMIUM - ELITE
من می خواستم از کابل HDMI TO DVI استفاده کنم وان نبدیلی که تو پک ایت را هم هست را پیدا کردم ولی از انجایی که اسپیکر یک ورودی صدا بیشتر ندار ه باز هم احتیاج به مادگی یا تبدیلی خاصی هست؟ اگر هم میشود یک عکس یا تصویری ازن بزارید [/quote]
چرا هیچکی جواب ما رو نمیده!!!!
میشه 2 تا xbox رو از طریق کامپیوتر به هم وصل کرد و بدون xbox live بازی کرد؟
اقا من ديروز پك جديد اليت ديدم كه روش عكسه web camهم زده بود و نوشته بود داخل كارتون داره ولي از يارو پرسيدم گفت نه جدا ميفروشيم .....
دزديه بديه خدايي كسي خبر داره قضيش چيه ؟
فکر کنم 90 درصد بشهنقل قول:
اره واقعا عجيبه.منم كه چندتا ازش اوردم داخل يكيش كه براي تست باز كردم نبود بقيه رو هم فكر كنم نباشهنقل قول:
اقا من ديروز پك جديد اليت ديدم كه روش عكسه web camهم زده بود و نوشته بود داخل كارتون داره ولي از يارو پرسيدم گفت نه جدا ميفروشيم .....
دزديه بديه خدايي كسي خبر داره قضيش چيه ؟
2 احتمال داره يا يادشون رفته كه بزارن(محاله)
يا براي منطقه اسيا نداره و بايد جدا بگيري