والا تا جايي كه ما شنيديم نمي شه نوكيا ها رو چنچ كرد ولي هر چي بگي از اين بشر شيره خام مكيده بر مياد
Printable View
والا تا جايي كه ما شنيديم نمي شه نوكيا ها رو چنچ كرد ولي هر چي بگي از اين بشر شيره خام مكيده بر مياد
با سلام به همهی N73 دارها.
چه اونائی که معمولیشو دارن و چه اونائی که موزیک ادیشنشو.
1 سوال یا بهتر بگم مشورت میخواستم باهاتون بکنم اونم اینکه:
4-5 ماهیه که این N73 بد جوری وسوسم داره میکنه ولی قیمتش و نوسان قیمتش خیلی زیاده.
حالا یه بنده خدائی پیدا شده که تا اواسطه اردیبهشت موزیک ادیشنشو با رجیستر اما بدون گارانتی میده 450.
بنظرتون می ارزه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنید چقدر طول بکشه که قیمت موزیک ادیشنش تو بازار به این حد برسه؟
من که فکر نمیکنم زودتر از 5-6ماه دیگه بشه.در عین حال که میخوام یه گوشیه عالی (n73) بگیرم ، میخوام از نظر مالیم زیاد ضرر ندم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید.خیلی برام مهمه.
به نظرم داره خوب بهت میده با این قیمت اگه رجیستر باشه و شماره سریالشم چک کنینقل قول:
منم فکر نمیکنم تا 4 یا 5 ماه دیگه هم به این قیمت برسه
درکل ان73 گوشی عالی هستش از تمامی جهات:10:
سلام دوستان اقا منم امروز خريدم .خيلي گوشيه خريه خصوصا دوربينش.با اومدن N73 ,سوني بايد بره بوق بزنه
به نظر من هم خوب داره بهت ميگه (اگه ريجستر باشه) فكر هم نكنم تا 4 5 ماه ديگه قيمتش بياد پايين تازه اگه اين توري پيش بره كه ديگه به اين زودي ها پايين نميادنقل قول:
راستي بچه ها اگه كسي خواست sms مجاني بفرسته آدرس ميلش رو بزاره تا واسش دعوت نامه بفرستم :10:
من میخوام اینم آدرس میلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا سوال در باره ان73 :
من sms pic رو از تو کامپیوتر ریختم تو مموریه گوشی بعد اینا رفتن تو قسمت گالریه عکس .چطوری با sms اینارو بفرستم؟ فرمتشون هم ota هست. کجا باید کپی کنم؟
2. نمیشه کاری کرد که موقع فیلم برداری این فلاشش خاموش دشه؟ نورش که قوی نیست . کلآ ضایست
از کجا مي تونم يک گوشي N73 Music Edition با گارانتي معتبر (اتصالات يا . . .) بخرم. لطفاً آدرس جايي رو بدين که 100% داشته باشن. تمام نمايندگي هاي اتصالات که آدرسشون توي سايت اتصالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده تماس گرفتم. هيچکدوم نداشتن. چيکار کنم؟
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.
در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.
در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.