ممنون Rjoun جان ... بروبچ N73 دار و کارل زایس بیاین عکس یزارین که این نهضت در خطر است
Printable View
ممنون Rjoun جان ... بروبچ N73 دار و کارل زایس بیاین عکس یزارین که این نهضت در خطر است
خواهش ميكنم
فري جون بابا با اين حرفا دلمون و بردي كه!نقل قول:
به به پوول عزیز بابا کجایی خیلی کم پیدا شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان این آقای پوول جزء اولین کسایی بود که با هم در جبهه های حق (( ان73 )) علیه باطل (( کا800 )) حضور داشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اخیرا یه مقدار حضورش کمرنگ تر شده
ما هم دلتنگش شدیم
پوول جان اگه عکسارو فول سایز میزاشتم نظم صفحه تاپیک بهم میخورد واسه همین کوچیک کردم
ابتدا عكسي از شكوفه هاي گلابي!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه عكس در هواي ابري!!!
سومين عكس هم يه همچين چيزيه!!!
فقط از ميدان آزاديه!كه قدره يه دونه برنج افتاده!
اينم عكس توي سرعت بالاي 100 تا هستش قديميه يادم نيستش چند تاست ماله زمستونم هستش اگرم كمي تار افتاده به خاطر شيشه هستش!!كله سرعت نندازيد حالا بزاريد برم بازم توي سرعت مي گيرم!
اينم يه عكس از برف با اينكه تنظيم برف نداره ببينين چه مي كنه!!!
فوق العادست اين گوشي!
البته اگر توي امتياز دهي بخوايم به فيلم برداري هم نمره بديم فكر كنم ان73=5 و ك 800 =0 ديگه يا اونم 5و3 حساب كنيم؟؟؟
تازه لرزش گيرم داره كه كه اونم امتيازه جدا داره!
بابا پوول جان گل کاشتی که ... میدی یه عکس با گوشیت بندازیم .... راستی بروبچ سونی اریکسون کجان .. خبری ازشون نیست ...؟ احتمالا عکسهارو دیدن به صرفشون نیست پست بدن....:27:
پوول جون دمت گرم آبروداري كردي!
دنیا و کا 800 سونی هیچی سونی نمیشه
دوست عزیز شما هم یه چندتا عکس با K800 بذارید نیست ها........نقل قول:
از ما گفتن بود........یوول جان دمت گرم....
موفق باشید
هیچ کدوم!!! آپادانا بود چند تا عکس دیگه هم اگه شد ازش می زارم.نقل قول:
ولی گفتی قلعه فلک الافلاک ، پیش خودم گفتم چند تا عکس باهال هم از اون گرفتم ، پس اونم باستون می ذارم.:11:
(الان ADSL ام تموم شده وگرنه تاپیکو می ترکوندم!:31:)
اینم یه ویو دیگش ! البته همش تو حالت auto بوده.
مثل اینکه بهتره با اینا resize کنم تا کیفیت عکس هم پایین نیاد آخه تو عکس دومی ، دیوارش چین خورد!!:18:نقل قول: