ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني ;)نقل قول:
ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني ;)نقل قول:
از تمام بچه هايي كه تو اين تاپيك و تاپيك هاي ديگه زحمت ميكشن مثل آقا سياوش كه جاش خاليه و اكتيو جان به ديگران مياموزند سپاسگذاريم. انشاءاله بتونيم هميشه از همديگه بياموزيم
اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره
نقل قول:
اکتیو جان شما مطمئنی جواب میده ؟ آخه گوشی مال خودم نیست اگه نشه خیلی بد میشه برام! :sad:
نقل قول:
من خودم یه k750 با این مشخصات رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده بود!
[QUOTE=amin2005;886163]من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++[/QUOTE
نقل قول:
برای من که گوشیم r1cd021 red هستش چی تجویز میکنید ؟
من برنامه ABC Amber Nokia Converter رو دارم و میتونم فرمت اس ام اس هاس گوشی نوکیا رو به هرچی تبدیل کنه ولی چه طوری میشه اونو رو سونی ریخت یعنی فرمت اون برای سونی چی است؟
نقل قول:
ديگه topsony بره جولو بوق بزنه
پدذم درامد تا پيداش كردم:evil:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالشو ببري:cool:
تشكر يادتون نره:blush:
آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
به جاي (( 4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است ))
برين به اين لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از لینکی که بالا دادی باید تو سایتش ثبت نام کنیم ؟ چجوری؟
آخه من زدمش این پیغام رو داد.
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.