-
خسته نباشید .
من ویندوزم پاک شده . می خواستم بدونم فایلی که داشتم با utorrent دان میکردم از اول باید دانلود کنم .
راهی نداره که از ادامه اون فایل دوباره دانلود کنم .
ممنون .
-
نقل قول:
خسته نباشید .
من ویندوزم پاک شده . می خواستم بدونم فایلی که داشتم با utorrent دان میکردم از اول باید دانلود کنم .
ممنون .
باید قبل از پاک کردن ویندوز ازفایل های Utorrent در پوشه
Document And Setting>User name shoma>appilcation data>utorrent
و همچنین از فایلهایی که دانلود کرده بودین یه پشتیبان تهیه می کردین و بعد از نصب ویندوز جدید اونها رو به محل قبلی منتقل می کردین واگه این کار رو نکردین دیگه راهی نداره و باید از اول دان کنید:41:
-
نقل قول:
دو تا سوال داشتم. توی azureus نمیشه مثل utorrent سایت سرچو مشخص کرد. سرچش خیلی محدوده !
این امکان وجود داره و خیلی خوب هم هستش
شما میتونی سرج اینجنی که دوست داری رو به برنامه اضافه کنی برای اینکار به قسمت options---preferences----advance ---user interface اونجا یه باکس داره که می تونی ادرس سرچ انجین ها رو به همون فرمتی که خودش چنتا اضاف کرده اضاف کنی
بعد ok کن بیا برون اونجایی که کلمات رو برا سرچ مینویسی یه فلش کنارش داره رو اون کلیک کن و سرچ انجین خودت رو انتخاب کن و سرچ رو بزن
نقل قول:
اگه چند تا تورنت و با هم دانلود کنیم چی میشه؟ منظورم اینه که سرعت کل رو بالا میبره یا تفاوتی نداره.
خیلی وقتها که یه تورنتی به خاطر نداشتن سیدر یا ترکر مناسب سرعت خوبی نمیده دانلود چند تورنت خیلی به درد میخوره البته نه خیلی زیاد منظورم 2 یا 3 تورنت هست بیشترش خوب نیست چون تورنت ها نیاز به اپلود دارن و اګه شما سرعت اپلود خوبی نداشته باشین و همزمان چندین تورنت رو هم فعال کنین سرعت اپلود بین تورنت ها تقسیم میشده و این باعث کم شدن share ratio شما و در نتیجه سرعت کمتر میشه
ولی من خودم هم موقعی که یه تورنتی رو دارم که سرعت مناسب رو نداره میرم یه تورنت دیګه رو هم دانلود میکنم که تا اینجوری از حد اکثر سرعت دانلودم استفاده کنم
-
نقل قول:
باید قبل از پاک کردن ویندوز ازفایل های Utorrent در پوشه
Document And Setting>User name shoma>appilcation data>utorrent
و همچنین از فایلهایی که دانلود کرده بودین یه پشتیبان تهیه می کردین و بعد از نصب ویندوز جدید اونها رو به محل قبلی منتقل می کردین واگه این کار رو نکردین دیگه راهی نداره و باید از اول دان کنید:41:
من این کار و نکردم . :45:
خیلی ممنون s_a_m4000
-
نقل قول:
ممنون .
اګه اون فایلی رو که داشتی دانلود میکردی هنوز رو سیستمت داری میتونی از ادامه ی اون دانلود کنی
فقط کافیه همون فایل تورنت رو تو برنامه باز کنی و مسیر سیو فایل رو همون فولدری بدی که فایل های نیمه تمام شما داخل هست بعد خودش فولدر رو چک میکنه و از ادامه فایل رو دانلود میکنه
موفق باشی
-
آقا پیمان ممنون از راهنماییهات
نقل قول:
بله واقعی هستند...
شما واقعا با سرعت 2kb این همه دانلود کردید؟:18:
خوب به جای اینکه پول اینترنت بدید پول اینترنت آفلاین بدید این همه هم صبر برای اینکه آیا درست دانلود بشه یا نه نکنید...حد اقل سرعت آفلاین(اینطور که به من گفتند) 512kb هست که بیشتر تا 4 مگ هم میشه..
من پول زیادی بالای اینترنت نمیدم، توی شرکت هم اینترنت دارم و سرعتهای بالام توی شرکته.
قضیه 2 kb چیه؟ اینکه گفته بودم سرعتم خیلی پایینه؟
من توی شرکت با utorrent حدود 10 kb سرعت داشتم که با azureus الان 30-40 هستش
توی خونه هم با اولی افتضاح حدود 2-3 بود که الان حدود 10-12 است
اینا سرعت کمیه؟؟؟ شما خودتون با چقدر دانلود می کنین؟
قضیه اینترنتی که گفتینم نمی دونم. منظورتون ماهواره ایه؟ میشه راهنمایی کنین از کجا باید اطلاعات بگیرم
اگه اشکال نداره یه راهنمایی هم راجع به امضاتون و رپیدشر کنین
-
مشكل در bittorrent
سلام
من از نرم افزار bittorrent استفاده ميكنم و به اين error برخوردم :19: لطفا مرا راهنمايي كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
این امکان وجود داره و خیلی خوب هم هستش
شما میتونی سرج اینجنی که دوست داری رو به برنامه اضافه کنی برای اینکار به قسمت options---preferences----advance ---user interface اونجا یه باکس داره که می تونی ادرس سرچ انجین ها رو به همون فرمتی که خودش چنتا اضاف کرده اضاف کنی
بعد ok کن بیا برون اونجایی که کلمات رو برا سرچ مینویسی یه فلش کنارش داره رو اون کلیک کن و سرچ انجین خودت رو انتخاب کن و سرچ رو بزن
دوست عزیز این راهنماییتون در utorrent هست، درست میگم؟
من این تنظیمات رو برای azureus لازم دارم.
میشه راهنمایی کنید
-
جدیدترین کنسرت rolling stones
-
دعوتنامه ؟
من 196 گیگ اپلود و 120 گیگ دانلود با موتورنت دارم . دعوتنامه ای به من تعلق می گیره یا خیر ؟ راستش بلد نیستم عکس رو بیارم ولی حاضرم Email کنم .