نتایج جستجوی قیمت ONT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نتایج جستجوی قیمت ONT
نقل قول:
عجب ، شما الان پینگت رو بستر فیبر نوری با سرور خود تبریز هست 6 میلی ثانیه . اون دوست گرامی با آرم کفش ملی adsl داشت که به قول شما جلفا بود با تبریز پینگش بود 1 میلی ثانیه ! تازه تو یه پست دیگه داشت زیر 1 میلی ثانیه ! اینترنت خوبیه فقط متقارن نیست و به قول خود مخابراتی ها adsl ه ! ولی باز به قول غربی ها یه جای قضیه بوی ماهی میده ..
همین طور که وزیر ارتباطات فرمودن تو پست اینستاگرامی شون غیر از پینگ جیتر هم مهمه ، که مثل اینکه مشتق پینگه یعنی مثل شتاب هست و جرک و نوسان پینگه به اصطلاح . الان خیلی دکل های موبایل همین پینگ رو میدن ولی باز چون ارتباط رادیویی هست به درد نمیخوره .
مبارکتون باشه .والا واسه من قبلا خوب بود ولی یه هفته ای میشه که دقیقا پینگم عین مال شماست و اعصاب نذاشته واسم.نقل قول:
به شما شماره تلفن هم دادن؟اگه آره شاید آبنمان رو روی قبض اعمال کنن و اگه مطمعن هستید آبنمان نمیگیرن من همین فردا برم مخابرات واسه این دزدیشون شکایت کنم.۷۲۰ تومن فقط پول آبنمان ازم پیش پیش گرفتن نامردا اینم کیفیت سرویسشون هست.لطفا با idm تک لینک هم تست بزارید
کاش مال شما بهتر بود لااقل زنگ میزدم میگفتم مال منم عین شما کپی پیست کنن آخه اینا هیچی از پینگ نمیدونن :(
این پینگ داخلی از کرمان تا تهران هست 19 میلی ثانیه :
بعد این اسپید تست تا نیویورک امریکا هست جمعا 174 میلی ثانیه :
یعنی از تهران تا نیویوک هست فقط 74 میلی ثانیه ، اینه وضعیت شبکه داخل کشور ..
اینم تست سرعت اینترنت همراه اول تا همون نیویورک میبینید پینگ یکی هست در ظاهر ولی در باطن زمین تا آسمون فرق میکنه
چطور فرق دارن؟نقل قول:
کابل کشی داخل ساختمان رو خود مخابرات برات انجام داد یا نه
اگر انجام نداد متری چقدر پول کابل دادی؟
شما باید ریاضی دان میشدی داداش حق شما رو خوردن.نقل قول:
174-19=155 که میشه 155 میلی ثانیه تا اون سرور از تهران
دوست عزیز اگه چیزی نمیدونی و اطلاعات علمی نداری حرفی نزن که باعث خنده دیگران بشه.
از نظر علمی این پینگ کاملا درست هست و میزان فاصله شما تا اون سرور بسیار زیاد هست و پینگ پاین تر از 150 میلی ثانیه برای این مسافت غیر ممکن هست.
در کل زیر ساخت کشور که خراب هست ولی این چیزی که شما میگی اصلا درست نیست.
این آیپی هارو پینگ میکنید . ممنوننقل قول:
148.251.82.203
85.195.101.115
138.201.122.72