فایده نداره بابا.. اینا که دارن جواب میدن که هیچی حالیشون نیست. یه بار زنگ زدم میگم بعد 10 روزه مشکل حل نشده.. یارو دعوا داشت میگه الان مشکلت چیه ؟ مشکلت چیه ؟ میخواست منو بزنه از پشت تلفن :n08:نقل قول:
Printable View
فایده نداره بابا.. اینا که دارن جواب میدن که هیچی حالیشون نیست. یه بار زنگ زدم میگم بعد 10 روزه مشکل حل نشده.. یارو دعوا داشت میگه الان مشکلت چیه ؟ مشکلت چیه ؟ میخواست منو بزنه از پشت تلفن :n08:نقل قول:
دقیقا پشتیبانی های پای تلفنشون اندازه بقال سر کوچه از اینترنت میفهمننقل قول:
امروز زنگ زدم که بگم سیگنال من از ۲ روز پیش به شدت افت کرده بدون اینکه من جای مودم رو تغییر بدم
دکل هم همونه
به من میگه فیلتر شکن ندارید؟![emoji52]
اخه فیلتر شکن چه ربطی به افت سیگنال موذم داره؟!
نمی شه ساکت نشست وقتی دارن ظلم می کنن به مشتریشون ، مکالماتتون رو ضبط کنید با ایرانسلنقل قول:
همینو از من هم پرسید !!!نقل قول:
برای من هم از حدود ۲-۳ روز پیش سیگنال خیلی کم شده. با همون دکل و در همون موقعیت قبلی Link Quality حدود 10db کاهش داشته. سرعت هم از نصف کمتر شده ولی مودم ۵۰ ساعتی هست که قطعی نداشته (قبلا حدود ظهر ممکن بود زیر یک دقیقه قطع بشه!)
دوستان گرامی بنده تقریبا از دو ماه پیش درگیر همین موضوعات هستم یعنی قطعی مدام و سرعت پایین و باز تقریبا هفته ای چند بار با پشتیبانی تماس میگیرم و اصرار هم میکنم که مستقیما با سرپرست پشتیبانی صحبت کنم و صحبت هم میکنم و در نهایت نتیجه ای که بشه از پشت تلفن گرفت رو نمیگیرم.
تنها راحش اینه که به یکی از مراکز خدمات اصلی مثل صادقیه یا مگامال اکباتان شخصا مراجعه کنید و مودم خودتون رو ببرین اونجا تا مشکل شما رو حل کنن. یکبار یکی از سرپرستهای پشتیبانی به من گفت اونجا متخصص هاشون هستن و مشکل رو بررسی میکنن. من هم دو باری مراجعه کردم.
اما درصورتیکه نتونن مشکل رو حل کنن شما میتونید درخواست کنید که مودم رو مرجوع کنن و پول شما رو هم پس بدن (با یکم داد و هوار).
دقت کنید دوستان، اگر کسانیکه که مودمشون مشکل داره توی خونه بشینن و کاری جز تماس گرفتن انجام ندن هیچ کاری از پیش نمیره اما با حضور شما و اعتراض به خدمات زیر صفر ایرانسل و کلاه برداری هاشون این موضوع براشون بزرگ میشه و ممکنه یه کاری بکنن. پس حرکت کنید...
برید نمایشگاه الکامپ سالن 38 و مودم رو بکنید توی حلقشون و بیاید.:n24::n02:
آقایون من نزدیک چهار روزه که این مودم z6000 رو گرفتم دو خط گاهی اووقات سه خط انتن داره اما کلا قطعه پشتیبانیم که هیچی بارشون نیست هیچکی هم پاسخ گو نیست کسی هم مشکل من رو داده
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
یعنی چی کلاهبرداری ، چرا شرکت به این بزرگی رو متهم میکنی ، من خودم اینجا تو شهرستان شب تا صبح 35 گیگ دانلود میکنم با سرعت 2 مگ حالا شما اونجا تو محله ای هستی که دکل TD ضعیفه ، دیگه به کل ایرانسل حق نداری نسبت بدی ، خیلیا هستن که سرعت و کیفیت خیلی بالایی میگیرن ولی دلیلی نمیبینن بیان وقتشونو تو این جاها تلف کنن ، پس به جای همه تصمیم نگیر ...نقل قول:
این مشکل تنها برای یک دو نفر نیست که شما اینطور صحبت می کنید! من در دو منطقه در مشهد و تهران مودم رو تست کردم (هر دو جا هم مطابق نقشه باید پوشش داخلی داشته باشه) ولی با قطعی مداوم و کندی سرعت همراه هست!نقل قول:
منم تو چند منطقه از مشهد که پوشش داخلی داره امتحان کردم هیچ که هیچ حالا کاش یک پشتیبانی درست و درمون داشته باشن یا لااقل اگه سرویسشون ایراد داره از فروشش جلوگیری کنن تا درست بشهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk