سلام من سیم کارتم به نام خودم نبود رفتم تغییر مالکیت دادم الان باید صبر کنم تا سه ماه بگذره تا ترابرد کنم یا الان می تونم ؟
Printable View
سلام من سیم کارتم به نام خودم نبود رفتم تغییر مالکیت دادم الان باید صبر کنم تا سه ماه بگذره تا ترابرد کنم یا الان می تونم ؟
نیازی نیست ۳ ماه بگذره. تغییر نام ارتباطی با این موضوع نداره.نقل قول:
میتوانید همین فردا صبح برای ترابرد اقدام نمایید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
این مشکل نیامدن پیامکهای فعال سازی تلگرام و جیمیل و ... که در سیمکارتهای ترابرد شده به ایرانسل وجود داره در رایتل هم هست؟
Sent from my iPhone 6s+
مدیر ترابردپذیری همراه اول با بیان اینکه پیشبینیها از میزان ترابرد مشترکان فعلا غلط از آب در آمده است، گفت: در حال حاضر عده بسیاری از مشترکان اندکی که به شبکه اپراتورهای دیگر پورت شدند، در حال برگشتن هستند. وی گفت تا حال حاضر چند صد مشترکی که از همراه اول ترابرد کردهاند، حدود 130 مشترک تقاضای برگشت دارند
مدیر ترابرد همراه اول حرف مفت میزنه.نقل قول:
اشنای بنده میگفت بالاترین آمار ترابرد از همراه اول به ایرانسل و رایتل هست.
یه جورایی گور همراه اول رو کندن با این طرح :n09:
دوستان کسی از وضعیت آنتن دهی رایتل تو مناطق بالای تهران خبر داره ؟چون من شنیدم تو بالاشهر تهران رایتل آنتنش خیلی بده
در تاپیک رایتل سوالتون را مطرح کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
من میخوام به رایتل ترابرد کنم دیدم اینجا هم تاپیک ترابرده برا همین سوال کردم.تو صفحات قبلم کلی راجع به آنتن دهی آیفون و این چیزا بحث بوده کسی چیزی نگفته.
من کلا برای بانک ها شماره ایرانسل میدم به خاطر استفاده همراه بانک .
همراه اول اصلا اینترنت نداره برای انتقال وجه و اینا نمی شه ! :n03: شاید بعضی جاها داشته باشه که اصلا به کار نمی یاد .... توی جاده و کوه من می خام ..
پیامک ها هم قشنگ میاد چون 935 هست و تربرد فکر کنم قطع بشه
خب اکه همراه اول ترابرد کنم پیامک ها از کار بیفته نمی دونم چکار کنم :n27:
کلا همراه اول بیشتر به درد پیر مرد ها و پیر زن ها می خورده که اصلا با تکنولوژی بیشتر مشکل دارن و پول نقد می زارن توی جیب کشادشون
کلا ترابرد توی ایران طرح شکست خوردس
به 700 زنگ زدم شماره ایرانسل به درد نخورم رو تعلیق دو طرفه کنم اپراتور خسته بود تعلیق 1 طرفه زد بعد نشد درستش کنه گفت 1 ساعت دیگه !!! . بعد برای اصلاحش 2 بار دیگه تماس گرفتم دفعه دوم سیمتمش هنگ کرد ... دفعه سوم درست شد . تازه شماره خودشون بوده ... فکر نکنم بشه شماره همراه اول رو روی ایرانسل تعلیق کرد ... کلا یه شوخیه ! :n04:
فقط تنها مشکل ایرانسل اینه که توی مترو اینترنت نسل 3 و 4 نداره ! که برای من خیلی بده .. من ایستگاه آخر مترو ام خیلی توی مترو ام ! نمی دونم رایتل داره یا نه ! کسی تست کرده بگه
دوستانی که ترابرد کردن این مشکل عدم دریافت پیامکهای بانک و تلگرام و غیره هنوز پابرجاست یا حل شده؟