دوستان دو روزه برا منم همین ارور رو میده کسی میدونه چجوری میشه غیر فعالش کرد اینو؟نقل قول:
ممنونم
Printable View
دوستان دو روزه برا منم همین ارور رو میده کسی میدونه چجوری میشه غیر فعالش کرد اینو؟نقل قول:
ممنونم
سلام
من تازه ویندوز 10 ریختم
می خوام pes 2016 رو بریزم ولی این ارور رو میده (0xc000007b)
با driver booster همه ی درایور هامو اپدیت کردم ویندوزم رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
directx 11 رو ریختم حل نشد
همه ی نرم افزار های جانبی از درایور بوستر رو ریختم
Microsoft Visual C
Microsoft NET Framework
اینا رو هم ریختم
گرافیکم هم ریختم invida
ولی حل نشد
در مورد کرک هم ویندوز قبلیم 8 بود و همین بازی اجرا میشد با همین کرکدر مورد انتی ویروس هم avast هست که غیر فعالش میکنم
و فایل ها رو دوباره از زیپ در میارم و دوباره نصب کردم حل نشد
من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟
به نظر میاد تمامی راه ها رو امتحان کردید جز یکی،نقل قول:
CMD رو باز کنید (جستجو -> cmd -> run as admin)
برای درایو ویندوز و درایوی که بازی نصب شده این دستور را بزنید:
به جای :x درایو ویندوز و سایر درایو ها را وارد کنید، مثلا :cکد:chkdsk x: /f /r
چرا وقتی تو استور ویندوز 10 داخل هر برنامه ای که میرم دانلود کنم کرش میکنه؟یعنی کلا استور بسته میشه.
ممنون از پاسختنقل قول:
انجام دادم نشد
بازی تو درایو دی بود و انجام دادم نشد
راه دیگه ای سراغ نداری ؟
سلام مهندسین عزیز.من سه روزه که وقتی سیستم رو میذارم روی اسلیپ و بعدش از حالت اسلیپ درش میارم کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.گرافیکم رو هم آپدیت کردم و نسخه ویندوزم هم 1607.حتما باید ریستارت کنم تا بالا بیاد.لطفا راهنمایی کنین.:n30:
راه اولنقل قول:
در این روش Hibernation را غیر فعال میکنید، این روش برای خیلی ها جواب داده و البته توجه کنید اگر لپ تاپ داریدبا اتمام باتری، جلسه ذخیره نمیشود و ممکن است برنامه های باز را از دست بدهید.
در منوی استارت، Command Prompt را باز کنید(Run as admin) و عبارت زیر را نوشته اینتر را بزنید.
و سپس سیستم را ری استارت کنید.کد:powercfg /h off
راه حل دوم
منوی استارت را باز کنید و تایپ کنید: Power options و اولین نتیجه را کلیک کنید. در سمت چپ روی “Choose what the power button does” کلیک کنید.
اکنون روی “Change settings that are currently unavailable” کلیک کنید.
سپس گزینه ی Turn on fast startup را یافته و تیک آنرا بردارید.
تنظیمات را ذخیره و سیستم را ری استارت کنید.
راه سوم
ممکن است مشکل از تنظیمات شبکه باشد، در این صورت از منوی استارت، Network and sharing را تایپ و Network and Sharing Center را باز کنید.
روی Change adapter settings کلیک کنید
روی آداپتر فعال اینترنت خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
روی دکمه ی Configure کلیک کنید و به سربرگ Advanced بروید.
گزینه های “Wake on Magic Packet” و “Wake on Pattern Match” را پیدا کرده و تیک آنها را بردارید.
روی OK کلیک کنید و سیستم را دوبار ری استارت کنید.
راه حل های دیگر:
آپدیت کردن تمامی درایور ها
چک و فیکس کردن تمامی درایو ها:
کد:chkdsk X: /f /r
به مسیر زیر بروید:نقل قول:
و تمامی فایل ها را پاک کنید.کد:C:\Users\user_name\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe\LocalCache
پاک کردم ولی مشکل حل نشد.نقل قول:
سلام
جدیدترین نسخه ویندوز 10 رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم از 700 کیلوبایت به 250 کیلوبایت رسیده.شنیدم که خود ویندوز باعث این کندی میشه
راه حل مشکل چیه؟