در مورد پیشگامان تو تاپیکش خیلی بزرگنمایی میشه. مثلا اینکه ساعت 11 شب تک کانکشن افت کنه تقریبا همه جا هست. همش بستگی به میزان پهنای باند اون شرکت تو مرکز مخابراتی شما داره. من و 4 نفر دیگه که میشناسم خارج از این فروم پیشگامان داریم. اونا سرویس 8 دارن و هیچ مشکلی احساس نکردن، من که 16 دارم بعضی شب ها سرعت تک کانکشنم از 1800 مثلا نهایت افت میکنه میاد روی 1200. اگه بخوام با آسیاتک و فن آوا که قبلا داشتم مقایسه کنم اونا افتضاح بودن. در طول روز سرعت میومد 500 کیلوبایت از 1800 کیلوبایت! تازه دقت کنید این سرعت دانلود آسیاتک و فن آوا بود نه تک کانکشنشون! سرعت دانلود پیشگامان همیشه بالاست.
در مورد پینگ هیچوقت خود به خود بالا نمیره همیشه 80 ثابت میده مگه اینکه مودم آیپی خاصی بگیره، بعضی آیپی ها پینگ 130 میدن با اروپا ولی اکثرا درستن.
تنها مشکل پیشگامان nat type عه. به این صورت که هم آیپی اشتراکی میده که اینا nat 3 میدن هم اختصاصی که داخل مودم و برای اینترنت یکسانه اینا nat 2 میدن. تا حالا با nat 3 به مشکلی نخوردم تو ps4 ولی با قطع و وصل کردن سیم تلفن مودم یا همون ریست کردن مودم معمولا میشه nat 2 گرفت