ممنون جناب onlinefarhad
----------------
وقتی باتری 100% شارژ شده، و می خوایم هنوز استفاده کنیم، بهتره که از برق درش بیاریم یا بزاریم تو برق هم باشه و استفاده کنیم؟
Printable View
ممنون جناب onlinefarhad
----------------
وقتی باتری 100% شارژ شده، و می خوایم هنوز استفاده کنیم، بهتره که از برق درش بیاریم یا بزاریم تو برق هم باشه و استفاده کنیم؟
نمیدونم چرا واسه من شارژش رو 60 نمیمونه!! مگه به غیر از گذاشتن energy management رو حالت بالانس کار دیگه ایم لازمه؟(واسه وصل موندن به برق منظورمه!)
اره از قسمت setting ، گزینه ی conversation mode رو روشن کننقل قول:
خواهش !نقل قول:
نه بهتره از برق بکشید، درکل نباید باطری مدام در یک حالت ثابت باقی بمونه(100% یا 60%)
سعی کنید برای کارهای معمولی از برق خارج کنید وتا زمانی که باطری به 15-20% رسید بزنید به شارژ
هرچند وقت یکبار (مثلا هر 2 ماه) از باطریش کامل استفاده کنید تا خالی خالی بشه بعد بزنید 2 ساعت شارژ بشه با این کار باطریتون کالیبره میشه
و دیگر اینکه یه امکانی هست داخل نرم افزار energy managerment به نام Gauge Reset (که فکر کنم یه جورایی ظرفیت باطری رو دوباره برمیگردونه اخه به مرور زمان باطری ها دیگه به طور کامل شارژ نمیشن یعنی 100%)که از اون هم بهتره هر 2 ماه استفاده کنید.
شکلش هم واستون گذاشتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه آپدیت درایورا چه برنامه ای پیشنهاد میدین که نیاز به چیزشکنم نداشته باشه؟
driver booster نصب کردم ولی موقع نصب آپدیتا صفحه آبی(همون صفحه مرگ) میاد!!
سلام عزیزان
یه مشکلی اینجا مطرح میکنم امیدوارم جوابش پیدا بشه
من حدود 1 ماهه Z510 خریدم . ویندوز و دراورها هیچ مشکلی ندارن و همش نصبه
الان وقتی موزیک پخش میکنم ار هدفن صدا دارم اما از اسپیکرها صدا نمیاد
این مشکلم بعد یک رستارت پیش اومد که بعد چند بار صفحش سیاه شد و دیگه صدای خروجی خود اسپیکرها رو نداشتم
ویندوزم عوض کردم قبلا 7 بود الان کردم 8.1 ولی باز نتیجه نگرفتم
لطفا راهنمایی بفرمایید
بنظرم باید با گارانتی تماس بگیرین. مشکل احتمالا سخت افزاری هست.نقل قول:
من لپ تاپو زیاد جابهجا میکنم البته نهایتش 2متر بشه! موقعی که روشنه اگه خیلی آروم جابهجاش کنم مشکلی داره؟ آخه اگه بخام هر بار خاموشش کنم تقریبا نصف روز مشغول روشن خاموش کردنشم!!
نه داداش اینطوری هم نیست که خراب بشهنقل قول:
میتونی اسلیپ کنی تا خیالت راحت شه نه اینکه خاموشش کنی اخه !!
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان مدل فول اچ دی z510 کسی داره ؟ گیر میاد ؟:n16: