اتفاقا خودم هستم عزیز اسمم فرهاد هست چطور مگه؟نقل قول:
Printable View
اتفاقا خودم هستم عزیز اسمم فرهاد هست چطور مگه؟نقل قول:
هیچی.خواستم ورودت رو تبریک بگم و تشکر کنم از زحماتت.در ضمن....دوتا یوزر داری؟؟؟ بن نشی یه موقع....!
ویرایش:الان که خوب نگاه میکنم، میبینم که چهار سال پیش عضو شدی! پس تبریک نمیخواست.به هر حال... من هم توی بازیسنتر به اون تاپیک خیلی سر میزنم و استفاده میکنم.
اوو چه خوب پس امیدوارم بتونم از تایپیکت و بچهاتون چیزی یاد بگیرم حیف که نمیشه اپ گزاشت به هر حال خوشبخت شدم دیدمت ای دی فرهاد برای خیلی وقت منه اون موقعه با pcsx2 06 کار میکردم :31: البته اگه براتون مشکل نیست من لینک گزاشتم میخوای بردارم؟
نه دیگهنقل قول:
اگه منظورم اون بود جلوش مینوشتم در ضمن پلی 1
منظورم Silent HIll 1 بود اونم نسخه Play Station 1 که میخوام رو کامپیوترم بازی کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با epsxe 1.7 یا psx1.13 هم هست راهت میتونی ران کنی این دیگه کاری ندارهنقل قول:
سلام به دوستان خوب بلاخره pcsx2 390 راه بدون باگ و بدون هنگ بازی متال گیر3 رو یاد داد که شما باید در قسمت speed ---- تیکهارو بردارید و R. Mode MOD رو روشن کنید البته افت فریم دارید ولی دیگه هنگ نمیکنه :happy: :11::31:
نه اتفاقاً خیلی خوبه. بچه ها از سردرگمی درمیان!نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو گیم بازیهای ps1 رو از کجا درخواست بدم؟
سلام
من برنامه Epsxe v1.2 رو دارم و باهاش Crash Bash رو بازی میکنم و با بهترین کیفیت اجرا میشه ولی نمیشه بازی رو ذخیره کرد...میشه یکی بگه مشکل چیه؟...تشکر فراوان.
سلام دوست غزیز منظورت از سیو باز یی چیه ؟نقل قول: