قرار بود امروز یه OVA از Shingeki پخش بشه ، پخش شده ؟ کسی دیده ؟ لینک دانلود احیانا ؟
Printable View
قرار بود امروز یه OVA از Shingeki پخش بشه ، پخش شده ؟ کسی دیده ؟ لینک دانلود احیانا ؟
درودنقل قول:
آره مثل اینکه دیروز یه OVA دیگه پخش شده ولی هنوز لینکی در نت نیست. به احتمال زیاد چند روز دیگه ویدئو رسمی خواهد اومد.
شما بهتره که این قسمت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کنید. یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
:n16:
من نمیبینم ولی الان چک کردم براتون، هنوز روی air نرفتهنقل قول:
23 ساعت و 36 دقیقه مونده
قضیه چیه؟ تاریخ رو عقب انداختن؟نقل قول:
منبع رو بدید لطفا.
-----ویرایش------------
فکر میکنم هنوز پخش نشده. زمان دقیق پخشش رو هم نمیدونم.
فردا همین موقع ها یه چک بکنید سایت های بالا رو.
BTNنقل قول:
01x27, "OVA 2" airs on Apr/09/2014
روی ویکیپدیا هم وضعیت tba هست یعنی هنوز دیده نشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
اون OVA رو پخش کردن؟
لینکی که روی نت نیست.
شـاید امشبه!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره میکنن مردم رو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این Captian Earth بجز گرافیکش چیزی نظرم رو جلب نکرده - اگر قسمت های بعدی هم همینطور باشه من دنبالش نمی کنم :n15:نقل قول:
black bullet رو هم نگاه کردم و انتظاراتم رو در موردش بر اورده کرد ( فعلا که خوب در اوردن )
و البته جنبه کمدی رو هم حفظ کرده:n09:
هنوز broken blade رو ندیدم ولی تیتراژ هارو دیدم یکم نگرانم کرده - مثل فیلم هاش، دیدن تیتراژ ها حس نداره :n29:
فکر کنم وقتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بیاریم بالا
فعلا از لحاظ طراحی انیمه نسبت به قبل تغییرات کرده و بحث تو فروم ها هم دیدم دارن روش بحث می کنند ... نظر ها این است که سبک طراحی ها به سمت مانگا نزدیک شده تا نسبت به قبل انیمه.:n05:
:n02:نقل قول:
OVA شینگکی مفت نیرزید :n08: !! اینهمه منتظر بودیما :n28::n28:!!!!
جدی؟؟؟:n02:نقل قول:
تسلیت به طرفداراش - بعدا فصل دومش جبران می کنه:n09:
شما:
یکم دنبال نکردن های این فصلم زیاد شده
Soredemo Sekai wa Utsukushii با اینکه جزو برنامه ام نبوده ولی الان جانشین یک تعداد دیگر کردم.
black ballet هم جواب خودش رو پس داده ( گرچه یک مقدار تو قسمت های بعدی داره طنزش کم میشه:n29:)
Mahouka Koukou no Rettousei
هم خوب در امده
+
ایشون بنظرتون اشنا نمی زنه؟؟؟؟:n02:
بخاطر باز بودن فضا یک انیمه قدیمی رو هم گزاشتم باسه تماشا ( و قراره یک نسخه جدید هم بیاد بخاطر همین گفتم بهتره ببینم:n02:)