سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چندان خوب نیست.مثل خط منه تقریباً.مشکل لینکم داری؟نقل قول:
شما تونستی نول خط رو مثل اون دوستمون جابجاکنی؟ فرقی کرد؟نقل قول:
با سلام
عرض به خدمت دوستان گل خودم که اینجانب تا 1 ماه پیش سرعتم تا حدود 200 میرفت و مشکل قطعی نداشتم،بعدش یکی دو روز خطهای منزلمان کامل قطع بود و ما با مخابرات تماس گرفتیم و
سپس وصل گردید،از قضا مشاهده نمودم که نت من مرتبا قطع میشود و چراغ DSL خاموش میشود پس از چند روز با شرکت تماس حاصل نمودم و تا دو هفته پیگیری نمودیم و فرمودند که
مشکل از ما نمیباشد و مشکل از خط تلفن شماست من هم خط تلفن را از داخل چک نمودم و مشکل حل نگردید سپس از بیرون چک کردم و حالا خودتان مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم nsr مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
سپس با خرابی تلفن تماس گرفتیم و آمدند و گفتند خطتان بوق دارد و به ما مربوط نیست که اینترنتتان خراب است
و در آخر اضافه کنم که روزها بین 20 ثانیه تا دو دقیقه طول میکشد که اینترنتم قطع شود و در شب ها بین3 تا 5 ثانیه:n02:
I :n12: you pmc
سلام این چطوره؟
مودم:tp-link 8951nd
در ضمن امروز چراغ adsl (چراغ دوم) و چراغ اینترنتم(چراغ سوم) چند باری رفت و دوباره برگشت . مشکل چیه؟ به نظرتون چیز مهمی نیست؟
خطت خوبه نویزت نسبت به کیفیت خوبهنقل قول:
این ممکنه برای مرکز مخابراتی باشه چون گفتین فقط امروز اینطوری شده
سلام
وضعیت این خط چطوره؟
میشه فهمید رو چی بسته شده؟دیتا ریت رو میگم.
:n16:
نویزت که پایینه کیفیت خطت هم که بالاست با توجه به نویز خط اگه نویزت پایین تر هم بیاد کیفیت بالاتر هم میرهنقل قول:
ولی در کل خطت خوبه
خطت هم رو 2 مگ بسته شده
سرعتت باید 260 باید بره اگر نمیره محدود شدی از طرف شرکت
جالب شد :n13: 256 نامحدود هست.از همون اول بین 50 تا 60 سرعت دانلود نوسان داشت و الان شده 60 تا 70. تا حالا به عمر adsl ایم:n02: 260 ندیدم:n21:یعنی محدود بگیرم تو ساعات رایگان می تونم با همچین سرعتی بدانلودم یا تغییرش میدن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين سيم دو تيكه اي كه عكسش رو گرفتيد قبل خرابي هم به همين صورت بود ؟