نقل قول:
عیبهای این ورژن این موارد هستند:
1- عدم وجود داستان و شخصیت پردازی
2- عدم وجود تیونینگ
3- عدم وجود تنوع در مسابقات
4- گرافیک نسبتا پایین (نسبت به هم رده های خود)
5- هندلینگ بسیار بد (نه سبکش آرکید هست نه شبیه سازی)
6- کوتاه بودن بازی
7- کوچک بودن نقشه بازی
این مورد که تمامی ماشین ها هستند از اول بازی واقعا مسخره هست
چون انگیزه ی بازی کردن رو کمتر میکنه چون میدونی که همیشه ماشین ها در دسترس هستند و مثل قبل نیست که قفل باشه. اگه مثل همیشه قفل بودن خیلی بهتر بود چون انگیزه مسابقه دادنت بیشتر میشد و برای ماشین بهتر تلاش میکردی.
واقعا موست وانتد 2005 کجا این کجا.
حیف اسمی که واسه این بازی گذاشتند.
نقل قول:
ولی همون داستان با بازی شخصیت های سینمایی که نسخه 2005 و همچنین undercover رو جذاب کرده در ضمن من اکثر race ها رو چه روی hard چه بقیه حالات رفتم همانگونه که گفتم به نظرم بازی راحته ولی خوب از نظر موسیقی و آهنگها این نسخه به همراه نسخه 2005 بهترینند. شما که می گید کوتاه نیست یه بار دیگه موست وانتت 2005 رو بازی کنید ببینید این چقدر کوتاهه حتی undercover از این طولانی تره من تنها نکته مثبت race ها رو اضافه شدن speed race ها می دونم ولی باز تنوع و جذابیت race ها به ترتیب در نسخه 2005 , undercover و هات پروسیت خیلی بهتر بود( مثلا چک پوینت ها و مسابقه های دوربین(ثبت سرعت در دوربین و جمع سرعت ها در خظ پایان برنده رو مشخص می کرد) یا های وی بتل ها در آندر کاور ) race هاش خیلی کمه و شما که می گید اینطور نیست یه نگاه دوباره بندازید می بینید بیشتر تکراریند یعنی شما اگه با تمام ماشین ها race ها رو برید بله حق با شماست ولی اینکه نمی شه زیاد بودن مسابقه ها و طولانی بودن بازی. اگه اینطوره موست وانتت 2005 و هات پروسیت,و ... خیلی طولانی ترند
آره قبول دارم حرفاتونو ...یه داستان خوب پشت هر سبکی میتونه خیلی لذت بخش کنه بازیو ولی ببینید این که یه Racing داستان نداشته باشه یه ضعف به حساب نمیاد ...هیچ منتقد و سایتی هم اصن از داستان صحبت نکرده خب معلومه سبک بازی اقتضا میکنه ....! این که متنوع نیستو هیجانش کمتر هسش ...نه قبول ندارم ولی به هر حال به نظر و سلیقتون احترام میزارم