دوستان دیگه ای که سرویس دارن ترافیک شما هم مثل دوست عزیزمون fanoostalaei خیلی کم میره ؟
Printable View
دوستان دیگه ای که سرویس دارن ترافیک شما هم مثل دوست عزیزمون fanoostalaei خیلی کم میره ؟
من داشتم و اصلا اینجوری نبود ... کم نمیره شاید زیادم بره .... کلا سرویس های محدود و حجمی بدرد نمیخوره ... چون ازش راحت میتونین کلاه برداری کنننقل قول:
چه عجب شما از ایرانسل(EDGE) افتادی رو adsl اونم نامحدود :31:نقل قول:
عزیز من خودم اینو میدونم که اینترنت محدود زودی ترافیکش تموم میشه
ولی الان دارم میگم که حس میکنم این نوین نت یه جوریه که حس میکنم ترافیکم سرجاشه
چن تو مخابرات قبل این تقربا هر 3 یا 4 روز 1 گیگ شارژ میکردم
یا قبلا تو یه سرویس دیگه ماهیانه 14 گیگ مصرف میکردم
نقل قول:
نه این خیلی بده در حد اینترنت ملی فقط هست
آقا مثل اینکه سرویساشون درست شده اساسی.یه مدت خیلی خرابش کرده بودند.با سرویس 512-2 دیشب از یوتیوب از یک تا ساعت چهار و نیم سه گیگ فیلم دانلود کردم
من فکر میکردم یوتوب رو واسه همه بستن.با هیچ قند شکنی حتی سوسک هم واسه من یوتیوب باز نمیشهنقل قول:
نقل قول:
سوسک مشکلش با تغیر پورت حل شده ....
مشکل خود نوین نت هست که فقط حرص من رو داره درمیاره .... (با این سرعت پایین تو وب گردی فک نکنم از 10 گیگ حجمم 5 گیگ هم مصرف شه! )
برای من ssl فقط 2 شب بسته بود بعدش این پست منو ببینید:
نقل قول:
دوستان برای شما هم جیمیل باز شده یا هنوز هم مسدوده؟؟؟؟
برای من که از دیشب باز شده
عجیب تر اینکه هم یوتیوب و هم فیس بوک هم با ssl لود میشن:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوتیوب رو که نمیتونن ببندن فقط میتونن جلوی دسترسی رو بگیرن .دسترسی از طریق سوسک رو کلا بستن با چندین پورت امتحان کردم نشد اما 2 روزه یه چیز پی ان مقت از یه سایت انگلیسی پیدا کردم با سرعت سوسک برام کار میکنه در هر صورت ما یه قدم از اینا جلوتریمنقل قول:
من الان بدون سوسک وبدون فیلتر با SSL میتونم از فیسبوک و گوگل و یوتیوب استفاده کنم
البته محض احتیاط اینارو هم نگه داشتم که به دردم بخورن(که پورتهای سوسک برام باز هستن):31: