خواهش میشه.نقل قول:
آره کاملا رسمیه. ولی چون واسه خاورمیانه نیومده از update service نمیشه آپدیت کرد.
الان فکر کنم 1 هفته شده که داداشم داره از این رام استفاده میکنه. تا الان که مشکلی نداشته.
خواهش میشه.نقل قول:
آره کاملا رسمیه. ولی چون واسه خاورمیانه نیومده از update service نمیشه آپدیت کرد.
الان فکر کنم 1 هفته شده که داداشم داره از این رام استفاده میکنه. تا الان که مشکلی نداشته.
آقا 2 تا سووال :دی
این ویبره موقع تایپ کردن رو از کجا باید خاموش کرد ؟
این عکس آدمه که میاد موقعی که داری زنگ میزنی،خوب ؟ اونو یادمه یه جا بود که میشد ورش داشت،که نیادش،کجاس :دی ؟
سلامنقل قول:
برو توی تنظیمات:setting>Sound>Haptic feedback تیکش را بردار. ولی دیگه برای هیچ دکمه ای نمی ویبره! آدمه را نفهمیدم.
اون haptic مال دکمه هاس.من ویبره ای رو که موقع تایپ اس ام اس میزنه رو میگمنقل قول:
مورد دوم اونة که به کسی زنگ میزنی عکس یه ادم به عنوان پیش فرض میاد.یه جا بود تیکش رو برمیداشتی که دیگه عکس این ادمرو نشون نده
ببین این مشکل را حل میکنه:
Setting>Language and keyboard>International Keyboard>Vibration on Keyboard
دوست عزیز من خودم همین هفته پیش از sony update service استفاده کردم و آپدیت هم شد.نقل قول:
فعلا که همه چی میزونه. جالب اینجاست که وقتی روشنش میکنی دیگه نمینویسه sony erricson فقط مینویسه sony!
بستگی به شماره شناسایی گوشی داره. SI number برای گوشیهای خاورمیانه آپدیت نیامده.
مرسییینقل قول:
درست شد
حالا ببینین اون یکی مشکل قابل حل هستش یا نه
ولی من مطمئنم که یه جا دیدم،یه تیک میزدی یا برمیداشتی که دیگه عکس اون آدم رو نشون نده موقع تماس
اینکه اصلاً اون ادم که به صورت سایه است دیده نشه، بلد نیستم.
ولی برای هر نفر میتونی عکسش را بگذاری.
تو سایت های خارجی خیلی از ICS ایراد گرفته بودن، بچه ها کسی اگه آپدیت کرده تجریشو بگه.