مگه گرافیکش gt 555 2G نیست؟؟؟نقل قول:
پس چطوریاست که این بازی رو رون اجرا نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بازی الان رو به خوبی اجرا نکنه برای بازیهای اینده هم مشکل خواهیم داشت که:41::41::41::41:
Printable View
مگه گرافیکش gt 555 2G نیست؟؟؟نقل قول:
پس چطوریاست که این بازی رو رون اجرا نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بازی الان رو به خوبی اجرا نکنه برای بازیهای اینده هم مشکل خواهیم داشت که:41::41::41::41:
البته یک نکته رو باید بگم که بازی بتلفیلد به احتمال زیاد از کرکش بوده که مشکل داشته من خودم از چندنفرگرفتم امتحان کردم مشکل داشت این مشکل کرک مال همست:13:
---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
درسته بازیش سنگینه ولی بااین رمو گرافیک غیرممکنه جواب نده یا مشکل داشته باشه:13:
گرافیک من 555 یک گیگ ddr5نقل قول:
نمی دونم جریان چیه
یه سری از بازی ا رو خیلی خوب جواب می ده
یه سری هاشونم مثه بتلفیلد این طوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی؟:18::19:نقل قول:
راست می گی یعنی....:37:
راستی من تو تایلند y570 رو 1400 گیر آوردم و خریدمش:20::10::27::21::11:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
.دلار 1226تومن؟:18: زرشک(:31:)نقل قول:
یه سر به امضای من بزن.
اگه دلار 1226 تومنی داری بده من 100 هزار تا می خوام.
سلام/
دوستان یه مشاوره میخوام از شما.به نظر شما ( N55 ASUS ( I7 / 8G / 750 HDD / 2G GT555M / +HD رو بخرم بهتره
یا( Y570 Lenovo ( I7 / 8G / 750 HDD / 2 G GT555M / bedun SSD ؟
لطفا از همه جهتش بهم مشاوره بدید؟
از نظر زیبایی کدوم بهتره ؟
از نظر کیفیت کدوم بهتره؟
از نظر قیمت کدوم بهتره ؟
از نظر قدرت کدوم بهتره ؟
از نظر امکانات کدوم بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید، خیلی برام مهمه.
راستی پیشبینیتون برای قیمت لب تاپ ها برای ماه های آینده چطوره ، به نظرتون صبر کنم بعدا بخرم بهتره یا الان بخرم ؟
دوستانی که هنوز نخریدن میخوان بخرن یا صبر کنن ؟
نقل قول:
خوب دیگه، پس خودت جواب خودتو دادی. ارزون ترین دلار ممکن که 1226 تومنه باهاش اگه بخوای این لب تاپو بخری که 1500 دلاره میشه حدود 1.8 میلیون تومن. حالا اگه به قول خودت این دلار هم در دسترست نباشه پس چجوری میخوای Y570 رو ارزون تر از اینجا بخری؟؟؟ اون 1400 هم که گفتی منظورتو نفهمیدم دلاره یا تومن. اگه منظورت تومن باشه، یه کم زیادی عجیبه..
در ضمن اون دلار 1226 تومنی هم که گفتم، گفتم شاید شما سفر خارج میری و از دلاری که به مسافرای خارج میدن استفاده کردی..
بازم در ضمن اون لینکی که تو امضات گذاشتی مدت هاست که ارور عدم وجود میده...
دلار 1226 تومنی فقط برای بازرگانان و برای ورود چیزهایی مثل دارو و ....و نه لپ تاپ.نقل قول:
بعدشم اینکه تو تایلند گیر آوردم (y570)و خریدم.به قیمت یک میلیون و چهارصد هزار تومن (به پول ایران)
اون لینک هم پیگیری میکنم._برو تو انجمن متفرقه اونجاست_.
ولی هنوزم دودلم:41:
که y570 بهتره یا asus n55 sf؟
انتخابم درست بوده؟
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
اولا که قیمت جفتشو بزار.این طوری بهتر می شه راهنمایی کرد.(من امروز عصر اگه نداری می زارم)نقل قول:
1-زیبایی سلیقه ایست.
2-خلاصش رو بهت بگم,اگه می خوای بدون ssd بگیری همون asus بهترینه.
(البته این نظر من هست )
قیمت دقیقش رو نمیدون.
ولی فکر کنم y570 چیزی حدود 1570 باشه و n55 چیزی حدود 1700 . ولی منم دنبال قیمت دقیق و به روزش هستم.اگه قیمت امروزش رو بزاری خیلی خیلی ممنون میشم.
و یه مقایسه هم نسبت به قیمتی که میزاری و مواردی که بالا گفتم انجام بده ، و همچنین دوستان دیگه .ممنون.
دلار 1226 تومنی اونطور که من شنیدم برای تولید کننده ها و وارد کننده ها و مسافرهای خارج از کشور و ... هست. در مورد وارد کننده ها هم من نشنیدم فقط به وارد کننده های دارو و ... تعلق بگیره.نقل قول:
اگه قرار بود سازگار لب تاپ 1400، 1500 دلاری رو با دلار 1900 تومنی وارد کنه که الان این لب تاپو با 2.5 میلیون هم نمیتونستی تو بازار پیدا کنی!!!
البته شایدم سازگار انقدر مهربون شده که لب تاپاشو با 500 تومن ضرر میفروشه!!!