سلام
1. این ماسیاف که فرمودید را نمی شناسم اما اگر منظورتون قلعه اول اول بازی هست که اون قلعه آموزشی اولیه اساسین ها است و اتزیو می ره اونجا که به جواب سوالاتی که در ذهنش داره برسه.(اون روستایی هست که در نسخه اول الطهیر در آن بود.) اگر منظورت شهری هست که کل بازی در ان جریان داره، اول باید بگم اسمش استانبول هست، بعد هم که اومدن اتزیو به این شهر در ادامه داستان و اتفاقاتی هست که در همون اوایل بازی در قلعه می افته.
2. جایی که اتزیو هست در حقیقت یک دنیای مجازی هست.
اتزیو الان در کما هست. علت این کما هم استفاده بیش از حد از انیموسه.(اگر یادت باشه در نسخه های قبلی هم اثرات منفی روی دزموند به خوبی نشان داده شده بودن.)
داستان بازی میگه این اثرات مخرب در حقیقت باعث شده ذهن دزموند به چندین قسمت تقسیم بشه و دزموند هویتی برای خودش نداشته باشه. حالا بخشی از مغز دزموند که هنوز سالم هست تلاش میکنه که در دنیای مجازی انیموس به دنبال ترمیم خودش باشه. این مسئله هم به زندگی اتزیو متصل هست چون دزموند بخش های ذهنش را در زمانی که در تلاش برای مشاهده زندگی اتزیو داشته از دست داده پس دوباره به اتزیو بر میگرده تا اونارو پیدا کنه و اینطور میشه که بخشی از زندگی اتزو نیز نقل میشه و خوراک بازی من و شما.
3. همانطور که گفتم جزیره انیموس در حقیقت یک دنیای مجازی هست و اون دروازه نورانی تعریف خاصی نداره بجز اینکه پلی هست برای اینکه دزموند به دنیای پیشین و اتزیو متصل بشه.همین
4. خوب اگر درست فهمیده باشم منظور شما از ماسیاف همون قلعه اساسین های اولیه هست که خوب من اسمش را دقیق نمی دونم چی هست. در هر حال اون درب تا جایی که من می دانم درب ورودی کتابخانه یا به عبارتی از داستان خلوتگاه الطهیر هست که رازهای زیادی در اون پنهان هست و همانطور که گفتم اتزیو هم به دنبال جواب هایش در زندگی جدّش الطهیر هست.