-
واقعا بعد از دیدن گل آنری عزیز اشک تو چشمام جمع شد بعد از این همه مدت بیای او اولین بازیت همچین گلی بزنی و بری در آغوش ونگر عزیز دیگه بیشتر از این چی میخواد بشه که اشک من طرفدار آرسنالی رو دربیاره...
ممنونم از آنری دوست داشتنی که بعد از گل نعره های جانانه ای زد که انگار بغض کرده بود و یکباره به انفجار رسید..
قهرمانی میخواهیم چکار همین یک سکانس ما را بس است....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان پشت سر هم فقط دارم بارها این صحنه رو پلی میکنم....
-
ولینگتون سیلوا تا پایان فصل به صورت قرضی به تیم آلکویانو پیوست.
باشگاه فوتبال آلکویانو اعلام میکند که ولینگتون سیلوا ستاره جوان برزیلی آرسنال تا پایان فصل جاری به صورت قرضی در آلکویانو خواهد ماند و بابت این انتقال از باشگاه فوتبال آرسنال تشکر میکند.
ولینگتون 19ساله با 173 سانتی مترقد مهاجمی سرعتی و تکنیکی است. او که با فلومنیزه در سال 2010 قهرمان برزیل شد و عضو تیم جوانان برزیل بود با 3.5 میلیون پاند به آرسنال آمد و به دلیل نداشتن مجوز کار، فصل گذشته به صورت قرضی به لوانته پیوست اما لوئیز گارسیا در تمام فصل تنها 39 دقیقه اجازه بازی به او داد و در همان 39 دقیقه موثر بود!
با شروع فصل جدید باشگاه لوانته بسیار مصر بود که سیلوا را برای یک فصل دیگر در اختیار داشته باشد اما تا پایان نیم فصل جاری متاسفانه حتی برای یک دقیقه به او اجازه بازی ندادند و در نهایت آرسنال تصمیم گرفت که باشگاه ولینگتون را تغییر دهد و او به آلکویانو پیوست.
باشگاه فوتبال آرسنال و کانون رسمی هوداران آرسنال در ایران آرزوی موفقیت برای ولینگتون در باشگاه آلکویانو دارند.
-
با استعداد تر از ویلینکتن تو جوونامون نداریم و اینم داشت تو لوانته از دست میرفت. (تا الان اصلا بازی نکرده حتی یک دقیقه) نمیدونم این مربی لوانته اگه نمیخواستش چرا گرفتش. امیدوارم که تو این تیم جدید موفق باشه.
اینم از علی آقا تو GT داشته باشید:
به شخصه کل قوانین FA رو بالا پائین کردم در مورد مجوز کار اما نمی فهمم چطور سال 2008 فابیو و رافائل که هر دو در جام جهانی نوجوانان در سال 2007 برای برزیل بازی کرده بودند تونستند مجوز کار بگیرند اما ولینگتون که در سال 2009 برای همون تیم ملی نوجوانان برزیل در جام جهانی نوجوانان 2009 بازی کرد نتونست مجوز کار بگیره.
-
دوستان این کلیپ طنز رو دانلود کنید. البته شاید قدیمی باشه ولی خیلی قشنگه.
موضوع کلیپ هم یه بازی بین آرسنال و لیورپوله.
حیفم اومد نزارم اینجا.
-
آنری: از طرفداران آرسنال عذر می خواهم
بعد از سوت پایان از كل تیم خواستم كه به سمت هواداران آرسنال بروند و برای آنها دست بزنند. اما وقتی مقابل آنها رسیدیم، نتوانستم رفتارشان را تحمل كنم
سایت گل - بعد از شکست ارسنال مقابل سوانسی تصاویر تلویزیونی نشان دادند ، هانری كه به تازگی به تیم پیوسته است، در پایان مسابقه در حالی كه بازیكنان آرسنال برای تشویق هواداران خود به سمت آنها رفته بودند، با تعدادی از هواداران درگیری لفظی پیدا كرده و با عصبانیت به سمت آنها فریاد كشیده است.
هانری 34 ساله اكنون با عذرخواهی از هواداران آرسنال اعتراف كرده كه به دلیل شكست تیم كنترل خود را از دست داده و عصبانی شده است.
گفته می شود، وی هم تیمی های خود را تشویق كرده بود كه به سمت هواداران بروند و از آنهایی كه این راه طولانی را تا سوانسی آمده اند قدردانی كنند اما چند نفری از آنها كلماتی را به زبان آوردند و ناراحتی خود را از این نتیجه بیان كردند.
این بازیكن فرانسوی گفت: واقعا شوكه و ناراحت شده بودم اما دلیل آن فقط نتیجه نبود. بعد از سوت پایان از كل تیم خواستم كه به سمت هواداران آرسنال بروند و برای آنها دست بزنند. اما وقتی مقابل آنها رسیدیم، نتوانستم رفتارشان را تحمل كنم. فقط می خواستم بگویم كه به حمایت آنها نیاز داریم ولی می توانستم بهتر از این رفتار كنم.
وی در پایان با اشاره به لحظات خوبی كه در این باشگاه سپری كرده است، از هواداران آرسنال درخواست كرد در بازی مقابل منچستریونایتد از تیمشان حمایت كنند تا آرسنال با كسب سه امتیاز امید تازه ای پیدا كن.
ونگر:بعد از زنگ خطر شکست مقابل فولام و سوانسی، باید بیدار شویم
مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی از شاگردانش خواسته تاتمرکزشان را حفظ کنند
سایت گل- آرسن ونگر، مربی فرانسوی باشگاه آرسنال از شاگرداش خواسته تا بیدار شوند و برروی بازیهایشان تمرکز کنند.این درحالی است که هفته آینده توپچی ها مصاف خانگی سختی مقابل منچستریونایتد خواهند داشت
شاگردان ونگر یکشنبه شب در ورزشگاه لیبرتی با نتیجه 2-3 مغلوب سوانسی سیتی شدند و این دومین شکست متوالی آرسنال در رقابتهای لیگ برتر بود؛ چرا که آنها دو هفته پیش هم مقابل فولام شکست خوردند
مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که شاگردانش به اندازه کافی خوب نبودند و باید به جریان بازیها بازگشته و از فرصت برای بازگشت به کورس قهرمانی بهره ببرند.
ونگر در صحبتهایی به وب سایت رسمی آرسنال گفت:« الان دو بار (مقابل سوانسی و فولام) است که ما در بازی هایمان شکست خوردیم. در سطح ما، این ناامید کننده است و تلاشمان به اندازه کافی نیست. این به کمبود تمرکز و قدرت تصمیم گیری ما برمی گردد و به منزله یک هشدار است؛ چرا که در بازی با فولام 0-1 جلوبودیم و در نهایت باختیم. در بازی با سوانسی هم بازی 2-2 شد و بلافاصله گل سوم را دریافت کردیم. این نگران کنده است.»
ونگر ادامه داد:« یکشنبه هفته آینده فرصت فوق العاده ای خواهیم داشت.چون ما که شش امتیاز در دو دیدار اخیرمان از دست داده ایم،باید بیدار شویم. الان زمان بیدار شدن و تمرکز کردن است.ما در بازی با منچستریونایتد فرصت خوبی داریم تااین کار را انجام دهیم.»
-
آرسنال به دنبال به خدمت گرفتن پسر پنج ساله فن پرسی
کاپیتان توپچی ها معتقد است برای پسرش بهتر است در باشگاه فعلی اش بماند
سایت گل- باشگاه آرسنال قصد دارد پسر 5 ساله رابین فن پرسی را به خدمت بگیرد.
شکیل فن پرسی 5 ساله با وجود سن کمش در فوتبال و گلف بااستعداد نشان داده و برای یک باشگاه نزدیک خانه اش بازی می کند و اکنون باشگاه آرسنال قصد دارد او را به جلسات تمرینی اش دعوت کند.
اما کاپیتان توپچی ها معتقد است برای پسرش بهتر است در باشگاه فعلی اش بماند و تاکید کرد لزومی ندارد در حال حاضر به پیشنهاد باشگاه آرسنال پاسخ دهند.
فن پرسی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم شکیل استعداد خوبی در فوتبال دارد. تشخیص می دهم که او چیزهایی از من در بازی اش دارد. مربی او فوق العاده است. آرسنال چند باری او را دعوت کرد و او در آنجا بازی کرد اما او دوست دارد در باشگاه فعلی اش بماند. او به محیطی که در آن بازی می کند، حساس است. درست مانند من.
او همچنین گلف بازی کردن را دوست دارد. او دوره های خوبی را پشت سر گذاشت. او تحت آموزش قرار گرفت و دائما بازی می کند. او حتی بعضی مواقع من را شکست می دهد. "
-
تیری آنری به بازی با منچستریونایتد نمیرسد؟
اسطوره توپچیها دچار مصدومیت از ناحیه ساق پا شده و باید پیش از دیدار با منچستریونایتد معاینه میشد.
سایت گل – تیری آنری شاید نتواند به بازی آرسنال مقابل منچستریونایتد برسد. او در جریان تمرینات مصدوم شده است.
این بازیکن فرانسوی سهشنبه آسیب دید و معاینه شده تا بررسی شود که به بازی میرسد یا نه، اما حضور او در حال حاضر در پردهای از ابهام به نظر میرسد.
اگر این آسیبدیدگی مانع بازی او شود این ناامیدی بزرگی برای این بازیکن و باشگاه خواهد بود. او هفته گذشته مقابل لیدز در اولین بازیاش در دوران جدید حضور در آرسنال گلزنی کرد.
آنری همچنین در دوره اول حضور در آرسنال گلهای فراوانی به منچستریونایتد زد.
-
تسلیت میگم بچه ها.2بر1 به نفع منچستر.
اعصابمو بهم ریخت
-
خوب شبکه 3 داره بازی رو پخش میکنه. چند دقیقۀ اولش رو نگاه کردم. شاید 10 دقیقه. آرسنال خیلی خوب و روون بازی میکرد. ولی دیگه نمیدونم چی شد که 2-1 باخت. باز هم نا امیدی. فرصت خوبی بود که تیم خودش رو بالا بکشه.
-
بازگشت باکاري سانيابه تمرينات آرسنال
باکاري سانيا، مدافع فرانسوي باشگاه آرسنال در صحبتهايي اعلام کرد که بعد از بهبود اوضاع پاي شکسته اش به تمرينات کامل توپچي ها بازگشته است.
این ستاره فرانسوی بعد از برخوردی که در دیدار آرسنال مقابل تاتنهام در وایت هارت لین میان او و بنوی آسو اکوتو به وجود آمد با شکستگی پایش مواجه شد.
در صفحه توئیتر سانیا می خوانیم:« سلام دوستان.امیدوارم که همه شما خوب و سلامت باشید. من روز خیلی هیجان انگیزی داشتم چون برای اولین بار به صورت کامل با تیم به تمرین پرداختم.»
درغیاب سانیا،آرسنال مشکلات زیادی برای پر کردن جای او داشت و مربی توپچی ها کارل جنکینسون، یوهان جورو و فرانسیس کوکلین را برای این پست آزمایش کرد.
البته توماس فرمائلن، هم تیمی سانیا هم بازگشت این بازیکن فرانسوی به تمرینات آرسنال را در صفحه توئیترش بازتاب داده
این ستاره بلژیکی در صفحه توئیترش نوشت:« تبریک به هم تیمی ام، سانیا که بعد از ماه ها مصدومیت برای اولین بار با تیم تمرین کرد. ما چند ضربه آزاد خوب از او دیدیم. به این کار ادامه بده.»