با وجود علاقه شدید به لیگ جزیره می خواهم تا ابد در میلان بمانم!
استفان الشاراووی : لیگ جزیره لیگ بسیار خوبی است اما من می خواهم همیشه در میلان بمانم
سایت گل در مصاحبه ای با استفان جوان در رابطه با اهداف این فصل، انتخاب تیم ملی ، ماریو بالوتلی و مدل موهایش صحبت کرده است.
مهاجم جوان میلان به بخش سایت بین المللی سایت گل گفت که قصد دارد تاپس از آنکه از جنوا به میلان پیوست تا پایان دوران فوتبالش در میلان بماند.
این بازیکن 18 ساله که به تازگی فرصت یافته است تا در چهار بازی برای میلان به میدان برود در برابر اودینزه موفق به گلزنی نیز شده است.این بازیکن جوان اعلام کرده است که قصد دارد با وجود علاقه شدید به سبک بازی در لیگ جزیره می خواهد در میلان بماند.
این جوان ایتالیایی – مصری بر این باور است که این امر بسیار زود اتفاق افتاده است که بخواهد در ترکیب ایتالیا برای یورو 2012 صحبت کند اما قصد دارد تا در جام جهانی 2014 لباس ایتالیا را به تن کند.
شما می توانید مصاحبه ی او را در این جا مطالعه کنید که برای شما عزیزان توسط سایت ac-milan.ir به صورت کامل ترجمه شده است.
سایت گل: به ما بگو که هنگام گلزنی برای میلان چه حسی داشتی؟ گلی که بسیار مهم بود و موجب شد که میلان در برابر اودینزه از شکست نجات پیدا کند.
استفان: این یک حس باور نکردنی بود. من به سرعت به میلان پیوستم و در سن سیرو به میدان رفتم، چیزی که هرگز انتظارش را نداشتم. من به میدان رفتم چرا که پاتو آسیب دیده بود.بهتر است بگویم که من زمان کافی برای آن نداشتم که در مورد حضورم در زمین فکر کنم.گلی هم که به ثمر رساندم هم یک اتفاق بزرگ برای من بود.
سایت گل : بعد از به ثمر رساندن گل بسیار آرام بودی... در آن لحظه متوجه شدی که چه اتفاقی رخ داده است؟!
استفان : شما فکر می کنید من هیجان زده نشدم؟!نه این طور نیست من همیشه شادی می کنم... اگر به یاد داشته باشید اولین گلی که برای پادوا زدم را این گونه جشن گرفتم. من همیشه این گونه جشن می گیرم و تنها دستهایم را به طرفین باز می کنم.با این تفاوت که این بار در لباس میلان و سن سیرو این کار را کردم.(می خندد)
سایت گل : به نظر می رسد آلگری به تو اعتقاد دارد... او چگونه مربی است؟!
استفان : من از او تشکر می کنم که به فکر من است. برخی از مواقع بر سر من فریاد می زند مخصوصا در تمرین ها اما به خوبی می دانم که همه ی این ها به سود خود من است. او مربی خوبی است و در مواقعی که فرصت مناسبی به دست آورد از جوانان استفاده می کند و آن ها را کنار نمی گذارد.
سایت گل : تو در لیست بازیکنان دعوت شده به لیگ قهرمانان نیستی ، سوپر پیپو نیز دعوت نشده است در این رابطه چه حسی داری؟!
استفان : این دیگر تفکرات مربی است و باید آنها را پذیرفت. من هنوز جوان هستم و فرصت های زیادی در آینده دارم.الان باید تلاش کنم که در فرصت هایی که به من داده می شود خوب کار کنم.
سایت گل : در رابطه با لیگ قهرمانان صحبت کنیم. بارسا هنوز می تواند رقابت کند؟
استفان: بله . قطعا همینطور است. آنها بهترین تیم حال حاضر هستند.آنها می دانند که چگونه باید در زمین حاضر شوند و چگونه بدوند.آنها مانند بازی های کامپیوتری بازی می کنند.
سایت گل : برای تو میلان بهترین تیم است، ولی آیا لیگ دیگری وجود دارد که بخواهی آن را تجربه کنی؟!
استفان: بله. من لیگ انگلستان را به شدت دوست دارم. افراد زیادی به من گفته اند که می توانم در لیگ جزیره موفق شوم. حقیقتا که من به این لیگ چه از لحاظ مدیریت و بازی علاقه دارم. ولی من قصد دارم که تا همیشه در میلان بمانم و دوست ندارم از این تیم جدا شوم.در کل می خواهم که بازیکنی در اختیار میلان باشم.کاکا الگوی من بود حتی زمانی که به میلان نیامده بودم
سایت گل : و همچنان ,به طور فزاینده تر بازیکنان ایتالیایی خود را در لیگ های دیگر پیدا می کنند.
استفان : بله , و برخی هم موفق هستند : این برای رشد فوتبال ما بسیار مهم است و به نظر می رسد چزاره پراندلی این را برای من بخواهد او مربی است که جوانانان را زیر نظر دارد حتی به طور مثال استفان ال شاراووی که در سری بی بازی می کرد.
سایت گل : صحبت از ایتالیا به میان آمد , ایا تو هرگز به فکر انتخاب مصر به جای ایتالیا نشدی؟ به هر حال پدر شما یک مصری می باشد.
استفان : اگر بخواهم حقیقت را بگویم باید گفت که بله ,احتمال بازی برای مصر وجود داشت.فدراسیون فوتبال مصر همیشه من را زیر نظر داشته است اما من همواره در اندیشه پوشیدن پیراهن ایتالیا بوده ام و به ایت ترتیب من به آرامی و کم کم این پیشنهاد را پذیرفتم چرا که حتی اگر من یک بازی برای مصر انجام می دادم دیگر قادر به پوشیدن پیراهن ایتالیا نبودم و به این ترتیب من اجازه دادم تا زمان خودش تصمیم بگیرد و من ایتالیا را در نظر گرفتم.
سایت گل : ایتالیا در یورو 2012 حضور خواهد داشت و شاید شما یکی از کسانی باشید که در این رقابت با ایتالیا حضور خواهد داشت.
استفان ( در حالی که می خندد) : نمی دانم ,این موضوع برای من کمی زود است چرا که ابتدا من باید خود را در میلان پیدا کنم.
سایت گل : بنابراین در جام جهانی 2014 چطور؟
استقان : آن یک مسئله دیگر و 3 سال دیگر به شروع آن باقی مانده است.اگر من یک بازیکن ثابت در میلان مبدل شوم بنابراین چرا که نه؟ چه کسی می داند.
سایت گل : شاید شما بتوانید زوج خوبی برای ماریو بالوتلی در خط حمله آتزوری باشید.این را چطور ارزیابی می کنید؟
استفان : چه کسی می داند؟ ما قطعا درباره یک بازیکن بزرگ در حال صحبت کردن هستیم.
سایت گل : بازیکن بزرگ اما بسیار متفاوت از شخصیت و کاراکتری که شما دارید.....
استفان : یقیتا, من آدم خجالتی و کم رو یی هستم و او بسیار برونگرا می باشد.
سایت گل : حال به میلان بازمی گردیم ,پس از یک شروع بد و آرام میلان در حال بازیابی قوا خود می باشد.چگونه ارزیابی می کنی؟
استفان : ما برخی مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنیم اما ما تعدادی قهرمان داریم و هر چیزی که برای موفقیت نیاز باشد را در اختیار داریم.
سایت گل : سری آ امسال برای شما چطور به نظر می رسد؟
استفان : به مقدار زیادی حالت تعادل وجود دارد و بسیاری از تیم ها هستند که حرف هایی برای گفتن دارند.من به ناپولی و اودینزه فکر می کنم,دو تیمی که در مقابل آن ها بازی کردم هر دو سرعت و فوتبال مدرن را ارائه می دهند که این دو فاکتو ,موارد بسیاری بهتر و مهمی برای پیروزی و موفقیت می باشد.
سایت گل : هدف شما در این سال چه می باشد؟
استفان : من قصد دارم تا ارزش های خود را برای ورود به ترکیب اصلی به ماکس آلگری ثابت کنم.امیدوارم که گلزنی کنم و تا آنجا که ممکن است بازی های بیشتری انجام دهم.این هدف من است.
سایت گل : و سوال پایانی , چه کسی برای شما این مدل موی عجیب و غریب را فراهم کرده است؟
استفان : (در حالی که می خندد ) این چیزی نیست که در باره آن بشود شوخی کرد.این مدل مو توسط سالوو آرایشگر موی واقع در آرنزانو یک شهر در جنوا نزدیک محل زندگی من انجام شده است. او به مدت سه سال است که آرایشگر من بوده است و من آرا با هیچ چیزی در جهان عوض نمی کنم.
کد:
http://ac-milan.ir/news.aspx?id=2457&%D8%A8%D8%A7%20%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF%20%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%A8%D9%87%20%D9%84%DB%8C%DA%AF%20%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%A7%D8%A8%D8%AF%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85
!