سیستم عامل نئو وی میشه به اندروید 4 آپدیت کرد؟
سیستم عامل نئو وی میشه به اندروید 4 آپدیت کرد؟
سلام.نقل قول:
اگه ورژن اندروید گوشیتون 2.3.3 هست, به 2.3.4 آپدیتش کنید.
شاید با آپدیت مشکلتون حل بشه
بله میشه....نقل قول:
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
560 سفید با گارانتینقل قول:
سلام.این گوشی مگه قطب نمای دیجیتال نداره؟کجاست هرچی میگردم پیداش نمیکنم؟
بعد یه مشکل دیگه اینکه نمیشه یه کاری کرد بلوتوث واسه هر چقدر که بخوای روشن بمونه یعنی در حقیقت قابل شناسایی بمونه؟آخه 2 دقیقه بیشتر قابل شناسایی نمیمونه
نرم افزار قطب نما هست میتونی نصبش کنینقل قول:
با نرم افزار bluetooth file transfer میتونی این زمان روبه 5 دقیقه افزایش بدی
تو رام های کاستوم من از سیانوژن استفاده می کنم تو این رام میتونی کلا بلوتوث رو همیشه discovarable نگه داری!!
میشه بیشتر توضیح بدی چیکار باید بکنم دقیقا؟نقل قول:
من تازه از سیمین اومدم اندرویید هیچی حالیم نمیشه
نرم افزار قطب نما و bluetooth file transfer رو یه سرچ کوچولو بزنی راحت پیدا می کنی . تو فروم همسایه !! هم پیدا میشه .نقل قول:
نمیدونم چقدر با رام و تعویض رام و این چیزا اشنایی داری ، خلاصه اینکه غیر از رام های اصلی و رسمی که خود شرکت ها برای گوشیهاشون میدن رام های کاستوم هم هست که امکانات اضافه تری دارند ، معروفترینشون هم سیانوژن مد و MIUI هستند . رام های سیانوژن که من خودم هم ازش استفاده می کنم تو تنظیمات بلوتوثشون گزینه دائمی بودن حالت شناسایی هم هست.
برای اشنایی با نحوه تعویض رام و این چیزا ، تو همین فروم و فروم همسایه مطالب خوبی گفته شده .
هرچه زدم نتونستم روتش کنم. دوستان چند روش ساده ی دیگه معرفی کنید با توضیحاتی در حد سوم دبستان :D
نقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم
1- ورژن گوشی من 2.3.3 هست (6،7 ماه پیش خریدم) الان میشه به 4 آپش کنم یا نه؟
2- همون اول حوصله نداشتم نرم افزار ها رو دانلود کنم گفتم همشو واسم ریختن و بعدشم کلی چیزی نصب کردم الان کلی اطلاعات توش دارم آپش کنم اطلاعاتم نمیپره؟
3- با وایرلس آپدیت کنم؟
4- الان اس ام اس ها رو فارسی مینویسم، این قابلیت خیلی واسم مهمه بعد آپدیت شدن فارسی نوشتنش مشکلی پیدا نمیکنه؟
5- کلا اگه قبل آپدیت نصب برنامه یا کار خاصی لازمه بهم بگین ممنون میشم.
6- راستی من تمام صفحاتو خوندم گوشیمو دست نزدمو (روت و ..... ) ترسیدم خراب شه گارانتی هم داره
ممنون
سلام.نقل قول:
1. فعلا نه.اما سونی اریکسون گفته سعی می کنه اواخر مارچ یا اوایل آپریل ورژن 4 رو بده. در حال حاضر شما می تونی به 2.3.4 آپدیت کنی که از 2.3.3 خیلی بهتره و امکانات بیشتری به گوشیت اضافه می شه.
2. نه. ولی خواستی محض احتیاط از برنامه هات بک آپ بگیر.
3.هر طور دوست داری. من با ایرانسل آپدیت کردم.(قبلش طرح بزن تا از شارژت زیاد کم نشه)
4.نه مشکلی پیش نمیاد. بعد آپدیت هم کیبورد فارسی داره.
5.کار خاصی که نه. فقط در حین آپدیت به گوشی دست نزن. خود گوشی چند بار خاموش روشن می شه. ممکنه یکم طول بکشه ولی صبر داشته باش.
6.اگه روت کنی گارانتیت فکر کنم میپره.