اول این که از تمام دوستانی که از بحث حمایت میکنن متشکرم:31::46::11:
خوب... از Crysis 2 شروع میکنیم:
نقل قول:
من روی PS3 بازی کردم و هیچ تفاوتی ندیدم به جز جزئیاتی که مربوط میشه به DX11 و مخلفات
منظور من کلی بود حالا نسخه PS3 رو ولش کن من میگم نسخه X360 بطور کل منظور نسخه کنسولی هست دیگه
نمیدونم چقدر در مورد HD میدونید اما باید بگم کرایسیس در پایین ترین حالت ممکن کیفیت 720p رو پشتیبانی می کنه به پشت قاب کرایسیس 2 نگاه کن می بینی و بطور بسیار خلاصه تر میتونم بگم تقریبا هیچ بازی ای روی کنسول PS3 نیست که کیفیت تصویر کمتر از 720p داشته باشه
به نقل از مجله بازی رایانه :"نسخه PS3 در رزولیشن پایه 1024X720 عمل میکند"
پس از HD(1280X720) پایین تره.
جزییات مربوط به DX11 ؟؟؟ اصلا Crysis 2 روی PC هم از DX11 استفاده نمیکنه..!!!:18:
ولی خوب از نظر کیفیت:
میریم سراغ سایت Bit-tech.net که دوستان اهل سخت افزار و بازی باهاش آشنا هستن:
(من عکس ها رو لینکشونو قرار میدم تا صفحه زیاد شلوغ نشه!)
کد:
http://images.bit-tech.net/content_images/2011/03/crysis-2-xbox-360-vs-pc-comparison/crysis-2-max-graphics-6.jpg
کد:
http://images.bit-tech.net/content_images/2011/03/crysis-2-xbox-360-vs-pc-comparison/crysis-2-xbox360-graphics-5.jpg
خوب...
سایت بعدی Gamingbolt هست:
جدا از رزولیشن بالاتر نسخه ی PC ... به سایه ها دقت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2011/03/crysis-2-3.jpg
------------------------------------------------
و سایت Tomshardware هم گفته:
Now that the final retail version of Crysis 2 is out, now there's been enough time for a direct PC vs. console comparison. The good news is that the PC is still the best platform for Crysis 2. Even a computer running a GeForce 8800GT can pull ahead of the console versions in terms of resolution and smoothness.
If you have anything older than that though, the consoles match the PC experience very closely (though some would argue that it's the PC that's matching the console experience). Perhaps the PC can pull even further ahead when DX11 gets injected into the game.
-----------------------------------------------
نقل قول:
در مورد بتلفیلد گفتید شما خیلی گنگ و سطحی گفتید بخاطر اینکه بتلفیلد گرافیکش فلانه و فلونه اگه کیفیت تصویرش مثلا از 720p بالاتر بره کنسول جواب نمیده من حرف شمارو قبول ندارم
شما بیاید حرفتون رو باز کنید تا من قانع بشم شما یک دلیل بیارید که موتور پایه بازی بتلفیلد از موتور اختصاصی بی نظیر سانتامونیکا استدیو سونی بهتره که البته نیست اما شما یه دلیل بیارید من قبول می کنم
به سایت IGN برید و مقاله 10 موتور برتر گرافیک دنیا رو بخونید یکی از دوستان همینجا هم گذاشته بود می بینید که موتور اختصاصی سونی و یا کلا موتورهای اختصاصی در رتبه های بالایی هستن آخرین بار یادمه کرای انجین 3 بعنوان اولین موتور پدازش مولتی استریمینگ در رتبه اول بود
وارد جزئیات نمیشم من بطور ساده دارم میگم :
طبق اطلاعات فعلی بتلفیلد نمیتونه از تمام ظرفیت کنسول استفاده کنه و به نظر من کنسول های فعلی خیلی راحت این بازی رو پشتیبانی کنند چرا که خیلی هستند بازی هایی که موتورهاشون چهار برابر ظرفیت موتور فروست بایت 2 بازی بتلفیلد رو دارن اما بازم نتونستن از تمام ظرفیت کنسول ها استفاده کنن پس اینکه بتلفیلد نمیتونه کیفیت تصویر 1080p داشته باشه به سازنده برمی گرده نه به سونی و نه به مایکروسافت که البته واکنش مدیر قسمت نشر کنسول سونی هم بی جهت نبود
خوب هنوز Batllefield 3 عرضه نشده و نمیشه در مورد زیاد بحث کرد... ولی (یکی از دوستان گفت) از همین تریلر های منتشر شده سطح گرافیک بازی معلومه...
یک تریلر که در E3 فکر میکنم عرضه شد بود که قابلیت های Frostbite 2 رو بررسی میکرد... واقعا در همه ی فاکتور ها قدرتمنده!!! از تخریب پذیری که تا به حال در هیچ گیمی دیده نشده تا افکت ها و ... اگه در نسخه PC از تسلیشن هم درست و حسابی با فاکتور بالا استفاده کنن دیگه بی رقیب میشه!
همین تکنیک Radiosty که به Global Illumination مربوطه:
ببینید چه قدر بازی رو به واقعیت نزدیک میکنه... اثر رنگ ها و نور ها بر آبجکت ها فوق العادست.
وقتی در یک گیم فوق العاده کنسولیزه شده مثل Crysis 2 کنسول ها اون طوری کم میارن... (افت فریم های وحشتناک گزارش شده بود تازه در اون سطح کیفیت) دیگه نمیشه انتظار اجرای BF3 رو در وضع مناسب روی کنسول ها داشت.
شما در مورد موتور بازی گفتید... خوب این جا در مورد انجین بحثی نیست... ولی نمیشه موتور اختصاصی سانتا مونیکا برای PS3 رو با این مقایسه کرد...
Cry Engine 3 درسته واقعا قدرتمنده... با اون قابلیتش که میشه همزمان گیم رو برای چندین کنسول بسازن...(اسمش یادم نیست Live Create بود فکر کنم...؟:31:)
نقل قول:
من یه گیمری هستم عاشق بازی های شوتر حالا همه نوع شما گفتید با کنسول میشه بازی های امروزی رو با کیفیت خوب بازی کرد منم قبول دارم
اما یه مقایسه کوچیک اینجا لازمه
من چه سیستمی نیاز دارم که بتونم مثلا ( مثلا میگم ) بازی Dirt3 رو با کیفیت مثلا X360 روی PC بازی کنم ؟
فکر کنم حدودا باید 1.200 پیدا بشم تا یه سیستم خوب ببندم بازم شک دارم بتونم در حد کنسول تمیز دربیارم هر چند سیستم خودم 5.000 قیمتشه و تمام بازی های مولتی پلتفرمی رو قشنگ اجرا می کنه
به جز این مسئله آیا تمام بازی هایی که برای کنسول میان برای PC میان ؟ جواب نه
آیا تمام بازی های PC برای کنسول میان ؟ جواب در بیشتر مواقع بله مگر اینکه سبک بازی خاص PC باشد
من خودم این روزا مورتال کمبات بازی می کنم همین جدیده رو همینکه فکرشو می کنم اگه کنسول نداشتم باید از خیر این بازی قشنگ ولذت بخش بخش می گذشتم دیوونم می کنه شاید شما راضی باشید اما من نه
من خدای جنگ 3 هوی راین کاستلوانیا لوس انجلس نویر و خیلی بازی های دیگه رو اگه بازی نمی کردم شاید عجیب افسرده می شدم هر چند با سیستم 1.200 هم نمیشه این بازی هایی که ذکر کردم رو در صورت عرضه برای PC با کیفیت کنسولی اجرا کرد
در اخر هم من نگفتم گرافیک کنسول از PC بیشتر گرافیک فعلی سیستم من از PS3 هم بیشتره و هم از X360
اما ترجیح میدم تا جایی که مجبور نباشم از کنسول استفاده کنم چون پتانسیل بیشتره لذتشم بیشتره اما یه سری از بازی ها هستن که روی PC حال خودشو دارن یه نمونه شو خودت مثال زدی که با اون من موافقم
اتفاقا امروز صبح با یکی از دوستان در همین مورد حرف میزدیم:31:
ببینید من اصلا مخالف کنسول نیستم! به هیچ وجه! بیشتر نکاتی رو هم که در این قسمت گفتید کاملا قبول دارم...
ولی وقتی به مقایسه گرافیک PC vs Console میرسیم... و بحث در این مورده اصلا نمیشه PC های قدرتمند رو با کنسول ها مقایسه کرد.
شما میگی قیمتش بیشتر میشه... خوب درسته! در این بحث حرفی از قیمت نبود!
کنسول ها عالی بودن... الآن هم خوبن... قیمت خوبی دارن و اکثر بازی ها روشون خوب اجرا میشه... و ... و... ولی دیگه نباید بیایم بگیم پتانسیل گرافیکی شون هنوز تموم نشده و از این حرفها که سازنده های گیم های اختصاصی PS3 میگن:13:
دیگه از نظر گرافیکی هیچ کاری نمیشه روی کنسول ها انجام داد...
الآن Witcher 2 رو دارن برای Xbox 360 عرضه میکنن... ببینید:(نمیدونم این عکس ها واقعیه یا نه ولی از سایت Gamingbolt هست و به احتمال 99 درصد واقعین)
کیفیت بافت ها... Volumetric Light ها... همه در نسخه کنسولی کیفیت خیلی پایینی دارن!! اصلا تقریبا نور حجم داری دیده نمیشه!
کد:
http://gamingbolt.com/wp-content/gallery/witcher-2-xbox-360-vs-pc-screenshot-comparison/3.jpg
در این لینک هم به بافت ها دقت کنید...