با سلام.
من یه مشکلی دارم تو این بازی.
تو مرحله ششمش (اسم مرحلش اینه:A NEW LIFE)گیر کردم.
دو تا ماموریت داری.اول باید یه آدمو بکشی و بعدشم باید یه چیزی رو پیدا کنی.
میگه باید microfilm رو پیدا کنی.
کسی نمیده چطوری میتونم پیداش کنم؟
Printable View
با سلام.
من یه مشکلی دارم تو این بازی.
تو مرحله ششمش (اسم مرحلش اینه:A NEW LIFE)گیر کردم.
دو تا ماموریت داری.اول باید یه آدمو بکشی و بعدشم باید یه چیزی رو پیدا کنی.
میگه باید microfilm رو پیدا کنی.
کسی نمیده چطوری میتونم پیداش کنم؟
کامل توضیح میدم مرحله رو:نقل قول:
1- یک جعبه دونات از توی ماشینی که جلوی خونه هست(سفیده) و مسئول اغذیه از توش جعبه میبره بردار.
بعدش برو یک گوشه یک سرنگ Poison توش تزریق کن. اونوقت برو جلوی اون ون دیگه که درست جلوی همون ونی که از توش دنات برداشتی. طرف دیگه ی خیابونه. درشو باز کن. یکی از مامورهای CIA میاد بیرون. سریع دونات رو بنداز جلوش و برو یکجا قایم شو. اونوقت دونات رو میخورن و میمیرن. برو توی ون و راحت لباس یکیشونو بردار و وارد خونه شو.
2- میکروفیلم توی گردنبند همسر سوژه هست. زن سوژه هم توی محوطه ی استخره. دنبالش کن و یک فرصت مناسب با Sedative بیهوشش کن و میکروفیلم رو بردار. پیشنهاد میکنم صبر کنی جلوی سونا برسه و هیچ ماموری هم جلوش نباشه.
3- سوژه همیشه یک محافظ همراهش داره. باید اول محافظ رو ازش دور کنی. وقتی که طرف داشت توی اتاق طبقه ی پایین تلوزیون تماشا میکرد، برو بیرون، درست جلوی ون غذاها، کنار گاراژ یک جعبه فیوز هست. جعبه فیوز رو قطع کن. سوژه محافظش رو میفرسته ببینه چه خبره. اونوقت تنها میشه. سریع برو با FiberWire خفش کن تا محافظش نیومده.
4- فرار کن.
نقل قول:این مرحله رو اگه بخوای درجه Silent Assassin بگیری باید این روش رو برای قسمت 2 انجام بدی: (با اجازه PiNk PaNTHeR عزیز!)نقل قول:
2 - میری تو پارکینگ ظرف بنزین رو از پارکینگ برمیداری و رو دستگاه کباب پزی که کنار استخر هست خالی میکنی.
همسر صاحب خونه (سوژه) وقتی به کباب پز نزدیک میشه آتیش میگیره بعدش میکرو فیلم رو بردار.(این حالت سانحه یا Accident حساب میشه)
آقای *PiNk PaNTHeR* و آقای havas_1980 خیلی خیلی ممنون.:10:
من تمام آدمای اون مرحله رو کشتم جز همون زنه.(یه جورایی دلم براش سوخت:31:).
من از اون حرفه ای ها نیستم.فقط میکشم و میرم جلو.برای دفعات بعد سعی میکنم حرفه ای کار کنم.:21:
بازم از شما تشکر میکنم.:11:
ممنون
در مرحله ای که برف میاد چکار باید کرد عزیزان من؟
فکر کنم منظورش همون مرحله ای هستش که من توش گیر کردم. اولش کنار یه کشتی هستی. من هر دو تا هدف که یکیشون تو استخر و یکیشون هم تو بالکن هست رو میکشم اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.:19:نقل قول:
بازم سلام
چند تا سوال داشتم:
اون مر حله ای که رئیس جمهور توش هست.یعنی مرحله 8 وقتی تمومش میکنی تو روزنامه چه عکسی رو میزنه؟
من وقتی تمومش کردم عکس یه ورزشکاری اومد که مدال گرفته بود که قیافشم شبیه هیت من بود.یعنی خوب تمومش نکردم؟
بعد از پایان هر مرحله اونجایی که تعداد کشته ها و درجه رو میزنه پایینش یه چیزی هست که همیشه برای من از 100صفره.کسی میدونه این چیه؟
کلا این بازی چند تا مرحله داره؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
توی اون مرحله باید یک پورن ساز رو با پسر یک سناتور بکشید. اگه تونستید فاحشه ای هم که توی فیلم هست(همش توی برایفینگ داینا توضحی میده) هم بکشید بهتون پول بیشتر میدن.
1- مستقیم برید اونور پل. بپیچید سمت راست تا به یک ورودی تونل. مواظب باشید دوربین نبنتون پس وقتی روی دوربین اونوره سریع بپرید و برید توی تونل.
نگهبان دید میزنه اما بعد از یکی دو دقیقه میره دم دستگاه نوشیدنی. آروم برید تو و از پشت بیهوشش کنید یا بکشیدش. انوقت یک دکمه که در در هست رو بزنید تا لیزرها غیرفعال شه. اونوقت برید از لیزرها رد شید و سوار آسانسور شید و برید بالا.
2- بالا که رسیدید که اتاق هست درست سمت راستتون که یک نگهبان روی صندلی نشسته و داره دونات میخوره. انوهم از بین ببرید و لباش رو بگیرید. یادتون نره جنازه شو بندازید انور حصاری که احاطه کرده اتاق رو. انوقت از قفسه ها رد شید و برید توی اتاقی که دو نفر دارن رادیو گوش میدن. ازونها رد شید و برید بالا تا به آشپزخونه برسید. یک سوسیس هست توی اون سرنگ Poison بزنید و برش دارید.
3- از آشپز خونه برید بیرون تا به محوطه ی تراس برسید. از تراس بپرید تا به یک جکوزی برسید که Chad سوژه ی اولمون توشه. نکشیدش. برید تا برسید به بار. با مسئول بار صحبت کنید و اون بهتون یک تقویت کننده ی جنسی میده. یک گیلاس دسته دار هست همون کنار روی بار. برید جلوش و دکمه ی اکشن رو بزنید و خود مامور 47 ماده رو میریزه توی مشروب.
4- برگردید به جکوزی توی محوطه ی باز. چد داره با یک دختر صحبت میکنه. بعد از چند ثانیه دختر رو میزنه و دختر میره. اما دو-سه دقیقه ی بعد صاحب بار همون گیلاسی که توش تقویت کننده ریخته بودیم میاره برای چد. بذارید مشروب رو بخوره تا یکم حالش بجا بیاد. انوقت یکم دیگه دختر دوباره میاد میشینه کنارش. بذارید با دختر صحبت کنه. بعد دوتاییشون بلند میشن و میرن به سمت اتاق خواب. دنبالشون کنید. تا برسن به اتاق. وقتی که کرشون تموم شد و چد از اتاق اومد بیرون، دنبالش کنید تا میرسه به یک بالکن. سریع از بالکون هلش بدید پایین. سوژه ی اول بی هیچ دردسری مرد.
5- راهی که از جکوزی اومدید برگردید. یک دختر سر راه رفتتون دیدید که به شما اشاره کرد و رفت توی یک اتاقی. برگردید توی همون اتاق و بکشیدش. مواظب باشید!
6- برید از یک آبشار رد شید و به سمت آسانسور برید. سوار آسانسور شید و برید طبقه ی Studio. طبقه ی استدیو که رسیدید برید توی دری که بالاش عکس قلبه. یکم بگردید و وقتی کسی روش بسمتتون نیست ویدئو تیپی که یک فیلم خفن از چد که کشتیمش توش هست رو بدزدید.
7- از اتاق برگردید و توی همون طبقه، برید به اتاقی که توش از دخترها پورنوگرافی میکنن. وایستید تا سوژه ی دوم که صاب این دم و دستگاه هست با سگش بیاد. یکم وایستید تا بره. دنبالش راه بیفتید و بین راه به سگش همون سوسیسی که بهش سم زدید رو بندازید تا بخوره و سگه بمیره. سوژه میره طرف بالکون .بذارید به بالکون برسه و از بالکون پرتش کنید پایین.
8- برید با آسانسور یک طبقه بالاتر و با هلیکوپتر فرار کنید. نگهبان دم در ازتون اسلحه هاتون رو میخواد. مواظب بشاد از جلوی نگهبان با اسلحه رد نشید.
مرلحه تموم شد به خوبی و خوشی.
اون مرحله نخست وزیره توش نه رییس جمهور... اگه عکس ورزشکار میاد کارتون درست انجام دادی.نقل قول:
نوشته شده توسط hpk34
اون ییک از تروریستهای نخست وزیره ربطی به مامور 47 نداره.
این بازی 12-13 تا مرحله داشت فکر کنم. هنوز وسطاشی.
آقای *PiNk PaNTHeR* خیلی ممنون بخاطر جواب دادن به سوالام و راهنمایی که کردین.
salam , migam kasi mitone save marhale dovom ro bede ke az avvale marhale dovom shorobeshe
mersi:)