دمت گرم مهدی یه لینک سالم داد گذاشتم تو صفحه اول:40::10:نقل قول:
والا خود سایتش که زده بود GErman truck simulator
درسته،همینه
دیدم بچه ها دنبال لینک سالمن گفتم بزارم حالشو ببرن
Printable View
دمت گرم مهدی یه لینک سالم داد گذاشتم تو صفحه اول:40::10:نقل قول:
والا خود سایتش که زده بود GErman truck simulator
درسته،همینه
دیدم بچه ها دنبال لینک سالمن گفتم بزارم حالشو ببرن
نقل قول:
ولی رضا این 540mb هست فکر کنم اضافات هم باید داشته باشه آخه خود این german truck simualor کلا 360 تا 370mb این یکمی مشکوکه
سعی میکنم امروز فردا دانلود اش کنم:31:نقل قول:
ولی رضا این 540mb هست فکر کنم اضافات هم باید داشته باشه آخه خود این german truck simualor کلا 360 تا 370mb این یکمی مشکوکه
نقل قول:
آره حتما دان کن ببینیم چی هست:46:
بعضی از راه ها بسته هستند تو این بازی جریان چیه؟ بعدا قراره باز بشن؟
بازی باحالی شده آدم روزی 2 تا بار ببره نه زده میشه و نه حوصلش سر میره
بعد از یک مدت یطوریه که اگه زیاده روی بکنی تو بازی کردن زده میشی
نقل قول:
آره عزیز بعضی از راه ها بسته هستند نمیتونی بری توش
آره ولی اگه عشق کامیون باشی اصلا روزی حداقل 2 ساعت بازی نکنی ارضا نمیشی:31:
ولی دیگه یه کم هم باید تنوع باشه من خیلی وقته یورو تراک و جرمن تراک بازی میکنم دیگه خسته شدم ولی یورو 2 بیاد میخورمش.نقل قول:
آره ولی اگه عشق کامیون باشی اصلا روزی حداقل 2 ساعت بازی نکنی ارضا نمیشی
ولی هیچ وقت اولین باری رو که یورو رو بازی کردم یادم نمیره هیچ وقت این بازی اونقدر بهم نچسبیده بود:40:
کاش اسم ماشین ها رو دقیقا اسم خودشون رو میزد و تنوع ماشین های سنگین کمی بیشتر بود
لوگو MAN رو فقط زده و ای کاش لوگو بقیه رو هم روی فرمون و جلوی اون ها میزد
--
چند تا نکته منفی تو بازی هست که از شرکت سازنده میشه ایراد گرفت
ساعت بازی وقتی تو شهر هستی هر دقیقه واقعی 3 دقیقه میره جلو و فقط کافیه ماشین رو از شهر خارج کنی هر دقیقه واقعی 20 دقیقه حدودا ساعت میره جلو
ماشین ها وقتی تصادف میکنن اصلا صدمه فیزیکی نمیبینن و چیز خاصی تو ظاهر خودرو عوض نمیشه
ماشین های کلاس A سرعت 160 هم میرن ولی کیلومتر خودرو تا 120 بیشتر نداره
خب این هم مد داره که لوگوی تمام ماشین ها واقعی بشه:31:نقل قول:
کاش اسم ماشین ها رو دقیقا اسم خودشون رو میزد و تنوع ماشین های سنگین کمی بیشتر بود
لوگو MAN رو فقط زده و ای کاش لوگو بقیه رو هم روی فرمون و جلوی اون ها میزد
خب این به سرعت ربط داره نه داخل شهر بودن یا جاده زمان به نسبت سرعت میگذره:31:نقل قول:
ساعت بازی وقتی تو شهر هستی هر دقیقه واقعی 3 دقیقه میره جلو و فقط کافیه ماشین رو از شهر خارج کنی هر دقیقه واقعی 20 دقیقه حدودا ساعت میره جلو
این بزرگترین مشکل این بازیه ولی من یه بار این کارو کردم یه کاری کردم لاستیک ها کج شدن و چرخش اش نا متوازن میشهنقل قول:
ماشین ها وقتی تصادف میکنن اصلا صدمه فیزیکی نمیبینن و چیز خاصی تو ظاهر خودرو عوض نمیشه
واسه این کار هر چقدر میتونید ماشین رو به در و دیوار بکوبید و وقتی میخوایید تعمیراش کنید قسمت تایر رو تعمیر نکنید و بزارید صدمه اش به 100% برسه بعد در حال حرکت به لاستیک ها دقت کنید:31:
آره ای هم اشتباه مثلا بنز تا140 کیلومتر داره ولی کیلومتر دیجیتال داخل ماشین هست اگه از داخل ماشین بازی میکنید.نقل قول:
ماشین های کلاس A سرعت 160 هم میرن ولی کیلومتر خودرو تا 120 بیشتر نداره
مدش باعث دردسر روی بازی نشه؟نقل قول:
لینکی ازش هست؟
یکبار امتحان کننقل قول:
اصلا به سرعت بر نمیگرده منم اینطور فکر میکردم
شما ماشین رو تو هشر پارک کن ببین زمان چطور میگذره
حالا برو ماشین رو یکم از شهر خارج کن کامل هم نمیخواد خارج کنید اونوقت ببینید زمان چطوری میگذره
من که بیشتر با حالت دکمه 5 بازی میکنم و تو این حالت کیلومتر بغل مانیتور ظاهر میشه که بیشتر از 120 ندارهنقل قول:
کیلومتر دیجیتال داخل ماشین درسته هرچقدر که بخوای میشه بره بالا :31: