نقل قول:کد:http://liveonsat.com/index.html
نقل قول:کد:http://liveonsat.com/index.html
کدوم گل مسی؟نقل قول:
مث گل اول مسی که خواست با چیپ گل بزنه ولی چون توپ به دروازبان برخورد کرد دوباره مجبور شد بهش ضربه بزنه و باعث شد جو بعضیا رو برداره که مسی با چیپ دروازبانو دریبل کرده؟
اگه این گل منظورته که موافقم،رونالدینیو همچین گلی نزده.
نقل قول:
دوست من خودتو خسته نکن این دوستان حسادت چشمانشونو کور کرده
کلا بعضی ها حرفهایی میزنن که باعث لطافت روح فروم میشود شما فقط پستهاشون را ببین و یک لبخند بزن :27:
چرا رفیق احتمالا پخش کنهنقل قول:
فردا یا پس فردا برو توی سایت tv3.ir احتمالا میزنه
مگه من گفتم اشکالی داره؟! :18:نقل قول:
دقت کردین، هر سه گل بارسا کار سه بازیکن برتر سال 2010 بود؟ گل اول پاس اینیستا + گل مسی. گل دوم، اینیستا به ویا، ویا به ژاوی که اونم گل کرد. گل سوم هم اگر اشتباه نکنم پاس ژاوی به پدرو بود که پنالتی شد و مسی زد.
یه چندتا نظر تو تاپیک اسپانیا دیدم ترجیح دادم اینجا جواب بدم.....1بازی رو بردید دیگه این چه طرز صحبت کردنه طرفدارهای بارسلون؟؟؟
ارسنال رو بردید"کل لیگ انگلیس رو زیر سوال بردید!!
همین ارسنال تیم دوم انگلیس تیم اول اسپانیا رو شکست داده بود...اون موقع ارسنالی ها همچین حرفی زدند؟
پارسال رئال رو لیون حذف کرد پس لیگ فرانسه بهتره؟؟؟!!!!
خیلی عجیب نظر میدید...کل لیگ انگلیس رو بردند زیر سوال....کل بازی های سخت بارسلونا مقابل رئاله!!!بقیش تمرینه...مثل انگلیس اون فشردگی و تیم های قدر رو نداره....نکنه منکر تک قطبی بودن اسپانیا هم میشید؟؟!!!!
سلام به همه عزیزاننقل قول:
دوست من خواهشا شما که انتی بارسایی تیر هستی در مورد بارسا صحبت نکن تیم ما هر چی باشه از تیم شما بهتره
حالا یک Flashback به 3 هفته پیش میزنیم تا نظریه شما هم رد بشه ^^
نقل قول:تو بازی دیشب هم ثابت شد پپ گواردیولا خیلی از ونگر سر تر هست ^^نقل قول:
نقل قول:بله عمرا اگر دیشب دفاع کرده باشه :18::31:نقل قول:
نقل قول:فقط شما خوشحال نمیشی طرفداران همه تیمهای دیگر وقتی بارسا ببازه خوشحال میشن چون قدرت نفرت میاره و قدرت بارسا باعث شده جو ضد بارسایی تو طرفدارهای تیمهای دیگر بوجود بیاد :46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بله مدیر عزیز دیشب به لطف بازیکنان همه بچه ها به جواب شما رسیدن :40:نقل قول:
امسال تیم شما از ما کامل تر بود یا هنوز میگین این تیم کاملتون نیست ؟:31:نقل قول:
کجانی شما ؟:ینقل قول:
نقل قول:
یک اتفاق بود که بچه ها دیشب جبران کردن ^^:31:
نقل قول:نقل قول:
شوخی میکنی؟ ونگر هم دیشب قافیه بد به پپ گواردیولا بخت :27:
نقل قول:just loooooooooooooolنقل قول:
دیشب الوز از نصری همبرگر ساخت نه؟ :ینقل قول:
هیچی 90% مفقود میشوند :ی و 10% با بهانه های واهی پیروزی بارسا را لوث میکنندنقل قول:
Agreeنقل قول:
الان باز به همون حالت hidden برگشتن :27:نقل قول:
والا ما تیمهای در پیت اسپانیا هم مثل ارسنال نتونستیم به توپ ببندیم:31: (لطفا بازی یکبار دیگر نگاه کنید و در اخر به امار بازی دقت کنید)نقل قول:
نقل قول:والا ما هم وقتی میبریم همه از این بهانه ها میارن گل مسی شانسی بود پنالتی نبود , افساید بود , اخراج نباید میکرد اخراج باید میکرد =))) بگم باز؟:ینقل قول:
تا دست و پا بسته را چطور تشریح میکنید :31:نقل قول:
احتیاج به این کار نبود اشک بازیکنان ارسنال این کار را انجام داد :27:نقل قول:
خوب نظرات کارشناسی 90 درصد ارسنالی های عزیز را به روایت تصویر نظاره کردیم به امید روزی که باز از hidden بودن در ایند :d
good luck
دقیقا درسته...اومد چیپ بزنه ولی نگرفت...نقل قول:
اگه ميشه يكي از دوستاي باغيرت بارسايي يه لطف بزرگ بكنه
و فيلم گل اول و دوم بارسا رو اينجا يا توي تاپيك مربوط به فيلم آپلود كنه به ويژه گل اول
من متاسفانه نتونستم بازي رو ضبط كنم
حيفه اين يادگاري رو نداشته باشيم
مرسي
نقل قول:این لینکشه اگه نمیتونین ببینین بگین رو مدیا براتون آپ کنم.کد:http://vimeo.com/20809364
احتمالا اگه این گزارش ایران پخش میکرد میخواستن طرف رو اعدام کنن :دی