تفاوت زیادی دارن باهمنقل قول:
های کپی ساعت های کاسیو که زیر 200 تومن هست از نظر عمر چطورن؟
ولی باز هم به طریقه استفاده برمیگرده
اگه مراعات بشه باهاش ۲سال میشه
Printable View
تفاوت زیادی دارن باهمنقل قول:
های کپی ساعت های کاسیو که زیر 200 تومن هست از نظر عمر چطورن؟
ولی باز هم به طریقه استفاده برمیگرده
اگه مراعات بشه باهاش ۲سال میشه
دوستان نمایندگی سواچ در تهران کجاست ؟!
من میخوام تنوع های سواچ را ببینم ...
سلام..نقل قول:
توی گیشا بود حدود ۳/۴سال پیش
نمیدونم الان هم هست یا نه.
Pour Djavaherian
No. 1 Corner of 9th Street; Nassr Blvd. (Gisha)
Tehran 14467
ولی الماس ایرانیان در اقدسیه هم فروشگاه برای آقای پورجواهریان هست هم چند وقت پیش داشت یه سر بزنید ببینید هنوز پا برجاست یا نه .
دوستان کسی میتونه توی تهران ساعت G shock ga 110-1b رو برای من قیمت بگیره؟
با سلام
کسی میتونه قیمت این سه مدل رو پیدا کنه ؟
من هرکاری کردم جایی نتونستم پیدا کنم
casio EQS-A500
casio ERA-200
casio EQW-A1110
سلام دوستان میخواستم ببینم مدل فیک یا طرحی هست که کورنومتر و چیز های دیگش مثل ساعت اصل کار کنه اخه من هرچی ساعت فیک دیدم اصلا کورنومتر و دیگر امکانتش کار نمیکرد فقط شکلش مثل اصلی بود
سلام
بازار ساعت های غیر لوکس و ارزون توی تهران کجاست؟؟ کسی میدونه؟؟ یک پیرمردی توی محله ما از قدیم ساعت میاورد با نام های کاسیو و سیتی زن و ... !! از لحاظ قیمت معلوم بود که اصل نیستن.. 7 هزار تومن تا 30 هزار تومن.. اما همگی ضد آب بودند با ظاهر مناسب و یک کاسیو رو که من 10 سال پیش خریدم هنوز داره کار میکنه.. از اونجایی که مغازه دار پیر هست اصلا نمیدونه مدل چی هست و الان چی رو بورسه!!! کسی میدونه این ساعتا معدنش کجاست؟؟؟ از خودش که نمیشه بپرسم :n02:
سلام اگه یه چند نمونه ساعت اصل مردونه تا 300 تومن از هر مارکی میشه لطف کنید معرفی کنید.
نظرتون در مورد برند orient چیه ؟
امروز رفتم یک ساعت فروشی یک نمونه تمام مشکی دیدم 1100 . قیمت هاش در مقابل کاسیو خیلی بالاتر بود
ادعای فروشنده هم این بود که کلا توی ژاپن ساخته میشه و برای همین از کاسیو که در پین اسمبل میشه گرون تره .
کلا انقدر تنوع زیاده که ادم گیج میشه خصوصا کاسیو انواع و اقسام داره
سلام
کسی تا به حال از سایت watchforu خرید کرده؟ آیا ساعت هایی که داره original؟ گارانتی خودش میکنه؟
نمایندگی tissot در تهران کجاست؟