جالبه ! کاش همه جای مملکت این قدر "نظم" و دموکراسی (!!) وجود داشته باشه!
مگر تجارب سایر دوستان رو با سر قبول می کنیم که "نصایح و نظرات فرهنگی"شون رو قبول نکنیم؟!
بنده هم با 2 پست قبلی موافقم و از شنیدن نصیحت ناراحت نمیشم!
Printable View
جالبه ! کاش همه جای مملکت این قدر "نظم" و دموکراسی (!!) وجود داشته باشه!
مگر تجارب سایر دوستان رو با سر قبول می کنیم که "نصایح و نظرات فرهنگی"شون رو قبول نکنیم؟!
بنده هم با 2 پست قبلی موافقم و از شنیدن نصیحت ناراحت نمیشم!
پیشنهاد : دوستان مخالف، تاپیک مستقل نظرات و تجربیات غیر مستقیم و خاص هم میتونند ایجاد کنند
عنوان و هدف این تاپیک مشخصه
دوست عزیز اینجا فقط تاپیک تجربه هاست؛ اینطوری دوستان خیلی خوب با حرفها ارتباط برقرار میکنن و هدف تاپیک هم همینه.نقل قول:
اگه کسی بخواد سخن پندآموز بخونه، میره یه سرچ توی گوگل میزنه و کلی براش میاد!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
عزیزان ، احیانا شما زمانی که تاپیک توی اوج بود ، در تاپیک حضور نداشتید ...
بچه ها تجربه هایی میزاشتن که هیچ جای دیگه ای نبود ... بچه ها خودشون اون هارو لمس کرده بودن و به تحریر در آورده بودن ... برای همین ، واقعا فوق العاده مینوشتن
من با بابک جان کاملا موافق هستم ، و تعداد تشکر هایی که زیر پست بابک جان هست و زیر شماها ، نشون میده که سایر کاربرانی که یا زمان کافی برای پست دادن ندارند یا به دلیل دلزدگی از تاپیک پست نمیدن ، با چه کسی موافق هستند ...
من به شخصه ، چندی پیش از سر زدن به تاپیک کاملا نا امید شده بودم ...
اگر مکانی میخوایید که تک جمله ها و خاطرات روزانه و اتفاقاتی که براتون میوفته رو بنویسید ---> وبلاگ !!
در وبلاگ میتونید تمام این چیزهارو با کلی عکس و ... قرار بدید که خیلی خوشگل هم میشه !!
نمیدونم چرا از قدیم الایام این تاپیک دستخوش ، کل کل بین دختر و پسر ، تک جمله و جملات بی محتوا بوده ... ( با عرض پوزش از تمام دوستان صاحب نظر ! )
به چندی از پست های زیبای این تاپیک نگاه کنید ، کدوم یکی از پست های این چند صفحه شبیه این پست ها بوده ؟
forum.p30world.com/showpost.php?p=5614547&postcount=75
forum.p30world.com/showpost.php?p=5658811&postcount=139
forum.p30world.com/showpost.php?p=5670805&postcount=178
forum.p30world.com/showpost.php?p=5670851&postcount=180
forum.p30world.com/showpost.php?p=5673313&postcount=183
forum.p30world.com/showpost.php?p=5676678&postcount=190
forum.p30world.com/showpost.php?p=5680324&postcount=193
forum.p30world.com/showpost.php?p=5684614&postcount=194
forum.p30world.com/showpost.php?p=5685697&postcount=198
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686638&postcount=201
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686709&postcount=202
forum.p30world.com/showpost.php?p=5687022&postcount=206
forum.p30world.com/showpost.php?p=5721423&postcount=245
forum.p30world.com/showpost.php?p=5737718&postcount=256
forum.p30world.com/showpost.php?p=5761627&postcount=303
چند نمونه از پست های خودم توی این تاپیک ... اما الان رغبت این رو ندارم که به تاپیک سر بزنم !!
forum.p30world.com/showpost.php?p=5624803&postcount=99
forum.p30world.com/showpost.php?p=5666815&postcount=166
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686914&postcount=205
forum.p30world.com/showpost.php?p=5752429&postcount=277
forum.p30world.com/showpost.php?p=5768964&postcount=311
شیطونه میگه بیام به سبک سقراط کل مفهوم نظم و نصیحت و تجربه و ... رو به زیر سوال ببرم!!!
ابن خلدون میگه هر حکومتی دورهی کودکی، جوانی، پیری و مرگ داره! تجربهام بهم میگه خیلی از چیزهایی که زمانی با اهداف بلند و والا ایجاد شدن پس از مدتی از هدفشون منحرف گشتن!! این مبحث و حتی این انجمن هم مستثنا نیستند! دلایل زیادی هم داره که شدیدن بهتره از بحث پیراموناش خودداری کرد!! چون فقط مبحث رو منحرفتر میکنه!!!
توصیه میکنم اگه کسی فکر میکنه دوستان پست منحرف میدن، خب اون پست مرتبط بده!!
خیلی نیاز نیست توی موضوعات به این سادگی پیچیده فکر کنیمنقل قول:
عزیز بعضی موقعها فضا یکجوری میشه...سقراط به جو اعتقاد داشت؟ : )) الان این جو تاپیک نیست جو وبلاگه
برای اینکه دوستان بدونن این بحث شخصی نیست...به این پستها نگاه کنند که مدتها قبل از این بحثها در این تاپیک داده شده
(سه ماه پیش)
نقل قول:
خوشم میاد بیشتر بچهها شعار ندادند،دل سوخته نوشتند، یعنی اونی که لمس کردند یا حس میکنند درسته رو نوشتند.
نقل قول:
برای همینم هست که اینقدر طرفدار پیدا کرده؛ :40: وگرنه همه میرفتیم ضرب المثلها رو میخوندیم. :20:
نقل قول:
از قديم گفتن سخني كه از دل بر آيد لاجرم بر دل نشيند
منم موافق اینم که پست های اضافی باید حذف بشه... هرچه سریعتر....
.سه تا از پست هایی که gm3r انتخاب کرده خیلی جالب بود
و مخصوصا این یکی:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5614547&postcount=75
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5684614&postcount=194
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5686709&postcount=202
.نقل قول:
و در آخر اگر کسی یهو جلوی شما رو تو خیابون گرفت و گفت : آقا یه بوس می دی ؟
اینم انجام ندید چون هیچ وقت اتفاق نمی افته . من امتحان کردم جواب نداد !!
.
منو یاد اون ماجرای Weekend انداختی... یادش به خیر ما هم یه سهمی تو این کل کل ها داشتیم... که البته چوبش رو هم خوردم... یک هفته تعلیقنقل قول:
نمیدونم چرا از قدیم الایام این تاپیک دستخوش ، کل کل بین دختر و پسر ، تک جمله و جملات بی محتوا بوده ... ( با عرض پوزش از تمام دوستان صاحب نظر ! )
ولی واقعا مساله ی عجیبیه که همه میاند اینجا با هم دعوا می کنند... بنده خدا Shahin System چقدر بد شانسه که عدل همون تاپیکی که اون باز کرده این جوری شده........
با خوندن چند پست معرفی شده بسی به این تاپیک علاقمند شدیم !!
---------------
من فقط می خوام یه چیزو بگم !!
من 20 سال تمام با کینه و نفرت زندگی کردم ، از زمین و زمان کینه به دل گرفتم ، هر کسی چیزی می گفت که ناراحتم می کرد امکان نداشت فراموش کنم حرفشو حتی زمان و مکاانشم یادم می موند !!
چند ماه پیش ( تو مهر بود ) تو یه کتاب یه جمله خوندم واقعا جا خوردم !!
جمله این بود :
آدمی که با نفرت زندگی می کنه فکر می کنه می تونه با نفرتش به اون شخص صدمه بزنه ، در حالی که از درون خودشو نابود می کنه !!
اقرار می کنم که درست می گفت فقط خودم نابود شده بودم نه اون کسایی که ازشون ناراحت بودم !!
تصمیم گرفتم کینه هامو بزارم کنار و به جای نفرت به کائنات عشق بورزم !!
بعد از اینکه کینه ها رو گذاشتم کنار به این نتیجه رسیدم که واقعا ارزششو نداشت و فقط خودمو نابود کردم !!
خب الان خیلی بهتر شدم منه اخموی عنق الآن تو خیابون ، دانشگاه یا هر جا یه لبخند رو لبامه
به قول:40: داییم :40:که دید من راحت می خندم و لبخند می زنم ( بنده خدا جا خورده بود )
(( مردم می رن دانشگاه عاقل میشن این زده به سرش همش می خنده !! ))
...
لطفاً ... (چون این قسمت بر خلاف منظورم موجب سوء تفاهم شد، پاک کردم)!
در جریان آغاز راهاندازی گفتمان درستنویسی و... به خاطر غفلت از وضعیت... تالارهای داخلی-ایرانی و چند اشتباه شاید کوچولو، مرتکب خطای... عدم مقدمهچینی و توضیح... شدم- که موجب... پیشداوری و اتقاق "سوء تفاهم" شدم! بهانهگیران و... را فاکتور گرفتم!
بجز موارد خاص آموزشی و اطلاعرسانی در تاپیک/گفتمان درستنویسی، من کپی-پیستی نکردم. همه نظرهایم جنبه تألیفی -یعنی از خودمه- (جدا از کم و کیفش) دارند و اگر در لابلایشان نقل قولی شده (با ذکر منبع/مؤلف) احساس کردم مناسب مطلبه.
من موافق نظر دوستی هستم که اشاره کرده خیلی قضیه معنای چی تجربه شخصی است و چی نیست کش ندهیم!
پیشنهاد می کنم در موضوعی این چنینی که معانی عام و وسیعی دارد منظور کاملاً مشخص شود و به هر حال چند مورد برای مصداق هم هست که مدنظر برپاکننده تاپیکه. امیدوارم دیگه سوء تفاهمی پیش نیاید.
در مورد خودم، همه ارسالهایم را خ-حذف کنند... غمی ندارم (مشکلی نیست)! فقط آرزو میکنم مطالب ارزشمند و مفید کسانی مثل ... (در عین برخی دگراندیشیهایم نسبت به ایشان) را ... حذف.. نکنند، نگرانی من از بابت این مواردست!
به خاطر ذکر نام جناب "محمد آسمونی"که شاید صحبتهایی را متوجه وی سبب شد از ایشان معذرت میخواهم و امدیوارم من را ببخشند.
وبلاگ (وبلاگستان) هم نوعی شبکه اجتماعی مثل تالارهای گفتوگو است! شاید برخی منظورشان از وبلاگ دفترچه یادداشت شخصی باشد ولی وقتی یادداشتهایتان را دیگران میخوانند و در موردشان نظر میدهند آنها نیز داخل شبکه اجتماعی هستند، این یک تعریف شخصی است و لزوماً نمیتواند بیانگر نظر جمعی باشد!
من اشاره به شبکه اجتماعی کردم،... ولی نظر دوستان محترمه. خوب بسیاری از سرویسهای وبلاگدهی به عنوان رسانه شخصی بلکه فراتر به عنوان تابلو اعلانات و اعلامیه و... استفاده میکنند به طوری که حتی اجازه نظردادن و فرستادن ایمیل به دیگران نمیدهند و کلاً متکلم وحده هستند! به نظرم وبلاگ چه رسانه شخصی بدانیم و چه چیزی دیگری، وبلاگستان در شبکه اجتماعی جای میگیره و نوعی از آن.
این هم تجربه شخصی یکی مانده به آخر من در این تاپیک پی۳۰ورد!
همه دوستان کاربر را به آن چند قرار پیشنهادی رجوع میدهم که قبلاً به خاطر اتفاقات بدی که بین چند کاربر افتاد گفتم بخاطر داشته باشند. البته خودم توی بند ۴ کمی کوتاهی کردم!
من از برپاکننده تاپیک و همه دوستانی که لطف کردن تجربههایشان در اختیار دیگران گذاشتهاند (چه مرتبط به موضوع تاپیک و چه غیر مرتبط) که بقیه بهره بردن از جمله خودم، تشکر میکنم:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5829125
شما هم اگه گمان کردید از طرف من جسارتی شده ببخشید (هر چند هیچ وقت چنین قصدی نداشتهام).
این هم قرارهای پیشنهادی:
۱- وارد هیچ بحثی که منجر به جدل میشود نشوید بخصوص در موارد مربوط به جنسیت (زن و مرد).
۲- اگر از نظر و مطلب شخصی ناراحت شدید بلافاصله پاسخ ندهید، جواب را برای زمانی بگذارید که آرامش دارید. البته ناسزا و تهمت و موارد از این دست به عقیده من نظر و مطلب نیست ولی باز هم سعی کنید آرامش داشته باشید.
۳- اگر در برابر نظر کسی میخواهید انتقاد کنید ابتدا به او سلام کنید. مطمئن باشید تأثیر مثبتی میگذارد.
۴- نظرهایتان را چندبار مرور کنید، شاید با بررسی دوباره مطلبتان ترجیح بدهید برخی کلمات و جملهها را حذف یا اصلاح کنید.
در مورد کسانی که در پروفایلشان نام قوم و شهر و این گونه اطلاعات را نوشتهاند (کلی میگم به همه) متوجه باشند بالقوه نماینده قومیت و دیارشان هستند پس توی گفتههاشون متانت بیشتری بخرج بدهند وگرنه توی هویتشان شک خواهند برد چرا که هیچ عاقلی نمیخواد نماینده بدی برای... هویتش باشه!
یک قرار دیگر هم اضافه میکنم:
۵- قبل از انتقاد و موضعگیری علنی علیه کسی ابتدا خصوصی مطلب را با او در میان بگذارید، شاید او حواسش نبوده یا بعداً نظرش عوض شود و بیاید گفتههایش را اصلاح کند.
اگر دکمه تشکر نماد قدرشناسی بدانیم، دکمه ویرایش نماد اصلاح و انتقادپذیری است!
در هر صورت آماده اصلاح اشتباهاتم هستم و عذرخواهی به خاطرشان! گاهی شرایط اشتباه را موجب میشود، احتمال خطا همیشه هست و از این روی شاید خطا جائز باشه ولی ماندن بر خطا جائز نیست.
از همه کاربران ارجمند به خاطر ویرایش چندباره این پست/ارسال، عذر میخواهم، به دلایلی ناچار به این کار شدم و سعی کردم مواردی که سوء تفاهم ایجاد کرده یا میکند اصلاح کنم و اگه تصمیم ناظر تاپیک بر اینه همه ارسالهای اخیر شبیه این را حذف کنند، مختارند.
سپاس از دوستانی دارم که در مورد من همدلی کرده یا مدارا پیشه کردند.