master yi رو امتحان کن یکی از بهترین ساده ترین و کشنده ترین هیروها در لولهای پایینه :27:نقل قول:
اما اگر assasin می خوای poppy رو بخر
Printable View
master yi رو امتحان کن یکی از بهترین ساده ترین و کشنده ترین هیروها در لولهای پایینه :27:نقل قول:
اما اگر assasin می خوای poppy رو بخر
جدیدا یه تورنومنت رسمی تو ایران برای League of legends گذاشتم هر کسی تیم داشت می تونه بیاد ثبت نام کنه
جایزه هم داره !
برای اطلاعات بیشتر به آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید .
اصلا 15 تا Player ایرانی پیدا میشن که بازیشون خوب باشه و بازی کنن؟نقل قول:
نوشته شده توسط Online Tournoments [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیش من...
جالبیش اینجاست که اولین سری مسابقات رو تو خرداد گذاشته!
آخه کدوم آدمی تو این ایام بیکاره؟
تایید میشه,تازه اگه هم باشه همشون توی سرور نیستن,هرکی توی سرور جدا هستنقل قول:
به نظر من اول ببین کیا هستن اگه تعداد به حد نصاب رسید بچه ها بین خودشون تیم کشی کنن
ولش کن طرف بوت بودش .
من 7213 تا دارم الان می خوام خرجش کنم.
هیروم بیشتر موارد heim که لاین ها رو خیلی سریع push می کنم باهاش.به نظرتون با این پول واسش runes چی بگیرم؟
یا این پولو باهاش یه هیرو بگیرم؟
می خواستم ziggs بگیرم ولی راحت جا خالی میشه داد بمب هاشو بی خیال شدم.
نظرتون در مورد kennen چیه به درد mid می خوره اصلا؟
به نظر من هیرو باید سخت باشه، این Champ هایی که به قول معروف Skill Shot دارن و مهارت میخواد باهاشون بازی کردن رو اگه آدم یاد بگیره اونوقت وقتی یکی رو میکشی اینقدر لذت داره که نگو :31:نقل قول:
مثلا من 6300 دادم Cassiopeia رو خریدم، میدونی که کلا 2 تا Champ توی بازی سختی 100 دارن که Cassio یکیشه. یعنی سخت ترین Champ بازیه، اما الان که راه افتادم باهاش وقتی Triple Kill و Double Kill میگیرم اصلا تو پوست خودم نمی گنجم :5:
Ziggs که گفتی از معدود CHamp هایی هست که من جلوش بازی کردن مشکل دارم، وقتی Mid باشه حسابی اذیت می کنه، بعد Damage Burst اش از من بیشتره خیلی سخت میشه باهاش One on One کل کل کرد.
Kennen که استاده. هر دوی اینا Ziggs و kennen رو اگه AP ببندی خدا میشن.
قبول دارم واقعا جلوی ziggs بازی کردن که طرف بتونه خوب باهاش بازی کنه واقعا سختهنقل قول:
من برام جلوی ziggs بازی کردن با heim راحته فقط viktor تو وسط اذیت می کنه زیاد وقتی با heim باشم.
orianna هم درجه سختیش زیاده واقعا هم بازی باهاش سخته خیلی کار داره.مثل Cassiopeia
همین kennen رو بگیرم پس؟
منظورم این بود که مثل سرور اصلی اگه لیو بدی بن نمیشی !نقل قول:
بن شدنت خیلی خیلی کمه
دوم اینکه اپدیتاش مثل سرور اصلی 300مگ یا 200 مگ نیستش
talon خیلی قویه فقط در صورتی می تونی باش قشنگ بازی کنی که پرو باشی در غیر این صورت فید هستی !!!
-----
به نظرم jax و phanteon خیلی جالبن بخاطر stune که دارن خیلی دیونه هستن اما
jax وقتی لولت 18 میشه اتک سپیدت بدون phanton و... 1.980 هستش
البته بستگی به خودتون داره !
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
اگه می تونی با کاتارینا بازی کنی اونو بگیر واقعا عالیهنقل قول:
ولادم بدنیست اما کاتارینا خیلی عالیه