این روغن موتور پیشنهادی خود کارخونست برای تندر ، فکر نکنم مشکل داشته باشه.نقل قول:
Printable View
این روغن موتور پیشنهادی خود کارخونست برای تندر ، فکر نکنم مشکل داشته باشه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه این 90 ـه بعد از تندر برای چی بهش اضافه شده ؟ تندر 90 ؟
به جز سفیده بقیش متالیکه.نقل قول:
تا جایی که خوندم اسم پروژش x90 بودنقل قول:
مطمئنا این 90 رو هم از روی اون 90(x90 ) برداشتن :27:
سلام دوستان
این ماشین L90هستش ؟
چه تیپیه ؟
کی میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش حدودا چنده ؟
اپشن چی داره ؟
با تشکر
این فیس لیفت شده ی تندر هست به نام سایانا ، آپشن های متفاوت زیاد داره و تا حداکثر 8 میلیون !! از تندر معمولی گرون تره ،تاریخ ورد رو سه ماه اول 88 اعلام کرده بودن ( که گذشته ) به نقل از اخبار :نقل قول:
به گفته محسن پورسعیدی، مدیرعامل شرکت آپکو تندر- 90 سایانا از قابلیت نصب 94 آپشن برخوردار است که مدل پایهای این خودرو که از حداقل آپشن نصب شده برخوردار میباشد، با یک تا یک میلیون و پانصد هزار تومان افزایش قیمت به بازار عرضه خواهد شد که این قیمت با توجه به خواسته مشتریان و نصب آپشنهای مختلف تغییر خواهد کرد.
همون معمولیش که قشنگ تر از فیس لیفتش هست.:13: این سایانا به نظر من چراغ های عقبش زشت تر از معمولیش هست:27:نقل قول:
سلام
كسي از بچه ها هست كه بدونه دقيقا چه چيزهايي از تندر در ايران ساخته ميشه
چون اونطور كه من شنيدم با قراري كه با شركت رنو گذاشته شده طي چندين سال ساخت و بكارگيري برخي از قطعات به ايرانيان واگذار ميشه
من شنيدم كه در سال 88 از باطري ايراني توش استفاده كردن
اگه كسي چيزي ميدونه با منبع موثق بگه
ممنون
این فیس لیفت سایپا هست که!!!!!:18::13:نقل قول:
فیس لیفت ایرانخودرو اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همونطور که توی عکس هم کاملا مشخصه اون یکی لوله اگزوز نقش کشک رو بازی میکنه :31:
درحال حاضر موتورش در مگاموتور مونتاژ میشه ... اگر در شماره ی سریال موتور حرف W وجود داشته باشه یعنی موتور مونتاژمگاموتور هستش.... گیربکسش هم قرار است که تا سال آینده توسط شرکت چرخشگر مونتاژ بشه :13:...نقل قول:
سایر قطعات دیگرش هم که خورده ریز محسوب میشه توسط ایران تولید میشه ... مثلا شیشه های ماشین ایرانی است...
خلاصه اینکه هرچقدر که بیشتر بگذره با ایرانی شدن سایر قطعاتش ، بیشتر بهش گند زده میشه... پس اونایی که ماشینشون رو زودتر خریدن سود کردن ....
بطور مثال : من با پستهای زیادی که در این رابطه بود در فرومهای تیونینگ تاک و پیهالز موارد زیر رو متوجه شدم :
موتورهایی که توسط خود ایران (مگاموتور) مونتاژ میشن مصرفشون کمی بیشتره و در ضمن سروصدای بیشتری دارن:41: (این موضوع رو یکی از دوستانی که لوگان با موتور وارداتی و هم لوگان با موتور مگاموتور داشت تایید میکرد)
یا در ارتباط با شیشه های ماشین که ساخت ایران هست مواردی خودکشی شیشه ی عقب و یا ترک شیشه ی جلو دیده شده که تعدادشون هم کم نبوده ...
باطری اورجینال را برای ارزون سازی عوض کردن ...
و....:13: