مخابرات قم در حال حاضر محدودیتی برای ارائه سرعتهای بالا ندارد و بدون مدرک هر سرعتی که کاربر بخواهد ارائه می دهد.نقل قول:
اینکه بعدا بخواهند به تصمیماتشان ربط دارد.
ضمنا از کیفیت سرویسهای نامحدود آن اطلاعی ندارم.
Printable View
مخابرات قم در حال حاضر محدودیتی برای ارائه سرعتهای بالا ندارد و بدون مدرک هر سرعتی که کاربر بخواهد ارائه می دهد.نقل قول:
اینکه بعدا بخواهند به تصمیماتشان ربط دارد.
ضمنا از کیفیت سرویسهای نامحدود آن اطلاعی ندارم.
سلام دوستان بنده یکسال و نیم هست که از شاتل قم اینترنت-128 دارم و یه بار نامحدود-128 گرفتم سرعت دانلودش 65 کیلوبایت برثانیه بود ولی چون چند روز متوالی یکسره دانلود کردم سرعتم رو سه کیلوبایت کردش . العان سرعت 128-اکو توی روز از 200 کیلوبایت بیشتره و خیلی حال میده و شبها هم از ساعت یک تا هشت صبح رایگان هست و معمولا شبها میتونید یک گیگ دانلود کنید البته توجه داشته باشید که نباید چند شب متوالی دانلود سنگین کنید.درضمن من میخواهم بدونم شما دوستان سرویس بهتری سراغ دارید؟ دوستم میخواد adsl بگیره ولی نمیدونیم بقیه سرویس دهندگان سرعت دانلود و امکاناتش چطوره؟
دوستان وضعیت سرعت سرویس های نامحدود چطوره؟
دوستان لطفا یکی جواب بده ! سرویس های نامحدود مخابرات سرعتشون چطوره ؟ من دو سال پیش 256 نامحدود داشتم با دانلود 28 کیلوبایت ! الان هنوز سرعت نامحدود همونه ؟!
؟!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان من میخوام adsl مخابرات بگیرم و در مرکز مخابرات علامه طباطبایی هستم!ایا تو این منطقه کسی سرویس گرفته و راضی هستش؟
در ضمن سرعت دانلود شبانه و روازانه سرویس 1 مگ چند کیلوبایته؟
ممنون میشم کمکم کنید!
بله دوست عزیز همون حالته سرعتت دقیقا بسته به سرویسیه که میگیری.نقل قول:
256 تقسیم بر 8 چیزی حدود 28-32 سرعت دانلود میده.
مخابرات منطقه با منطقه دیگه تفاوت چندانی نداره. شما محدود می خوای یا نامحدود؟نقل قول:
بنده محدود میخوام بگیرم..نقل قول:
ایا شما راضی هستیداز مخابرات؟
من خودم پارس انلاین دارم میخوام بعد از 1ک سال تمدیدش کنم!میترسم دیگه خوب نباشه
نظر شما چیست؟
مخابرات از هر نظر من دیدم خوبه(از نظر تعرفه و قیمت ترافیک...)
سرویس های محدودش سرعتش خوبه ولی خوب تفاوتش با پارس آنلاین اینه که شبانه رایگان نداره. ولی برای هر گیگ فقط 2600 می گیرن ولی پارس فکر می کنم 5500.نقل قول: