نقل قول:
یعنی40 درصد play بوی و artwork هست؟
این Wanted poster ها چی هستن؟برای من همشون قفلن!
Printable View
نقل قول:
یعنی40 درصد play بوی و artwork هست؟
این Wanted poster ها چی هستن؟برای من همشون قفلن!
http://www.mediafire.com/?ciboqbqr409q30vنقل قول:
بیا از سر چپتر 7.:46:
بریز اینجا :نقل قول:
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II
ویرایش : الکس جان زحمتشو کشیدن
----------------
راستی دوستان کسی سیو کامل شده بازی رو نداره . خدا میدونه 2k واسه هر کدوم از این زیرخاکیهایی playb چقدر داده . حیفه نبینیشون :31:
mer30 .....خیلی ممنونم:11:
خوب 50 تا مجله و 30 تا art work .اونو نمیدونم منم تابحال نگرفتم:31: ولی فکر کنم بازی مرحله جانبی هم داره.:46:نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی همه ی اینکارارو قبلا کرده بودم ولی بازم رو ویندوز 7 اجرا نمیشه! باید برم رو همون xp بازیش کنمنقل قول:
منم بالاخره تمومش کردم با 12 پلی . 8 تا پینت . 10 تا پوستر . ولی باز 72% :41:
دوستان اگه رو easy برید پوسترها براتون وا نمیشن و برای pinups باید رو حالت هارد بازی رو تموم کنید .
والابنده هم به نوبه خودم شاخ در آوردم امابه فال نیک گرفتم شاید به خاطر این ایام مبارک باشه و نخواسته دل کسی روبشکنه تا باعث دلخوری خدابشه یا اینکه اینا جزء سفیدهای جامعه هستند و اهل دروغ و دغل و ریاکاری واز این حرفها نباشند اما بعضیا از محاسن و سیرت این سایت یک چیزایی بزبان اوردند که کاممونو شیرین کرد شماکه مافیا رو تنها گرفتید که بعلاوه هزینه ارسال سرجمع احتمالا 3800ناقابل بیشتر نیستنقل قول:
شما که تموم کردی دیگه حالت Free نداره تا بتونی یه زندگی جدید رو شروع کنی؟:41:نقل قول:
نقل قول:
آره من الان دارم رو med بازی میکنم تموم که شد از اول روی hard شورو میکنم :8: