دوستان من اونجایی گیر کردم که باید بریم بالای لامپ که زنجیر ها پاره میشه هر کار کردم نشد لطفا راهنمایی کیند
Printable View
دوستان من اونجایی گیر کردم که باید بریم بالای لامپ که زنجیر ها پاره میشه هر کار کردم نشد لطفا راهنمایی کیند
این قسمت بازی را چکار کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتو تاب بده... درست مثل از این تاب هایی که توی پارک ها سوارشون میشن بچه ها... خودتو تاب بده به سمت عقب مایل به چپ... بعدش خودش می پره....
( یعنی برو عقب ، بعدش جلو ، عقب ، جلو ، عقب ، جلو ، بعدش می پره خودش...)
من تازه بازی رو شروع کردم و از قبل میدونستم با چه شاهکاری روبرو میشم..
بازی همونطور که فکرشو میکردم فوق العاده است. لذت جمع آوری مدارک و صحبت با مظنونین قابل وصف نیست. من هنوز اواسط دیسک اول هستم و میخوام بازی رو 100 درصد کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدنم چرا همه از رانندگی این بازی شاکی بودن؛ در صورتیکه به نظر من مشکل خاصی نداره و میشه باهاش کنار اومد. من تا حالا با مساله pop up هم روبرو نشدم و همه چیز تا اینجا نرم و روون اجرا شده.
رانندگیش بد نیست... تو دست میاد... ولی فیزیکش خوب نیست... می بینید چقدر راحت ماشین ها می پیچن؟ اصلا اینش جالب نیست... ولی برای پیچ زدن باید استیک هارو یکم تکون بدی....
افکت فریم نداره ولی تا جایی که بخوای بازی Freeze میشه... حتی اگه نصب کرده باشی... ( بدون نصب که من آخراش برگشتم دیسک های قبلی تا ببینم چی شده داشتم می مردم... هر loading اش 2 دقیقه طول می کشید... )
دوستان یه تریلر CG درست حسابی از این بازی نیست ؟
آقا چقدر زود رفت دیسک دوم !:31:
ROCKSTAR برای همه ما اشناست ، کمپانی که GTA و RED DEAD رو ساخته .
اخرین بازی این کمپانی L.A NOIRE هستش که بصورت اجمالی نگاهی بهش میندازیم .
سازنده: Team Bondi
ناشر: Rockstar Games
پلتفورم: XBOX 360 ، PS3 ،PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک و گیم پلی : بازیی که همه اون رو دوست ندارن !!ریسک، ریسک و باز هم ریسک !! تنها کلمه ای که می توان برای عملی که Team Bondiو Rockstar برای بازی جدیدشان انجام دادن ازش استفاده کرد همینه !! ریسک
سبکی که تا بحال ندیده بودیم ، تلفیقی از CSI با دنیای open world بازی GTA !!!
مهم ترین چیزی که درباره گیم پلی و بطور کلی سبک بازی میشه گفت اینه که بازی سبک خاصی نداره ! نمیشه اونو در بازه خاصی گنجوند و شاید بشه گفت سبک بازی تلفیقی از پلتفرمر ، اکشن ، ادونچر و مایه هایی از بازی های جنایی !!!هستش .
گیم پلی بازی تلفیقی از پیدا کردن اثار جرم و جنایت در صحنه جنایت به سبک CSI، تعیقیب و گریز پیاده یا سوار بر ماشین که شاید بشه گفت مخصوص خود این بازی هستش ، تیراندازی و مشت زنی به سبکGTA و RED DEAD REDEMPTION و در اخر صحنه های بعضا جذاب بازجویی ها که باز هم مخصوص خود این بازی هستش .هر بخشو به طور خلاصه مورد بررسی قرار میدیم .
نباید چیزی از قلم بیفته :
دلیل اصلی این که سبکه بازی رو ریسکی خوندم همین بخشه . Rockstar ناشر بازی هستش و این شرکت برای همه با سریGTA معروفه ، اما این بازی شاید یه جور انقلاب برای Rockstar باشه. سبک بازی دیگه برای دوست داران GTA اشنا نیست !!! شما نمیتونید با زدن چند تا رمز جون و تفنگو پول بازی رو به اتمام برسونید ، باید در محیط بگردید ، به محیط نگاه کنید و مدارک مورد نیازتون رو مثله یه کاراگاه حرفه ای جمع کنید .حتی غفلت از یه مدرک کوچیک هم میتونه مسیر بازی رو تغییر بده !
Team Bondiخودش دونسته شاید بازی برای بعضی ها که حوصله گشتن وجب به وجب محیطو ندارن خسته کننده باشه پس دو تا راه در رو براشون قرار داده ! اولی فراز و نشیب موسیقی هستش که وقتی نزدیک مدرکی میرین موسیقی ضرب اهنگ تند تری میگیره تا به شما بفهمونه هنوز چیزی رو از قلم انداختین . راهه دیگه هم همون ویبره دسته هستش . اگه به مدرک به اندازه کافی نزدیک بشید دسته به لرزه در میاد که باعث میشه باز هم گشتن محیط برای شما اسونتر بشه . البته Hardcore گیمر ها میتونن این بخش رو از تنظیمات بازی حذف کنن. اینجوری شما به عنوان یک کاراگاه واقعی محک خواهید خورد !
گاهی در میسر جستجو ها باید کمی هم فضولی کنید !!!
L.A.P.D !!! Drop your gun :
این بخش بازی جذابیت بسیاری داره !! بخصوص تعقیب هایی که با ماشین انجام میگیرن بسیار هیجان انگیزن . شما باید تا حد امکان ماشینتونو به مجرم نزدیک کنید تا همکارتون با چند شلیک دقیق به لاستیک ماشین ، باعث چپ کردن ماشین فراری بشه !!!
البته مشکل این بخش بخصوص در بخش های انتهایی زیاد بودنشه ! از طرفی در بخش ابتدایی بازی این بخش بسیار کم هستش و زیاد به چشم نمیاد .اما تنوع بخش تعقیب و گریز بازی بسیار زیاده ، بطوری که شما حتی باید یک قطار شهری رو هم از مسیر منحرف کنید !!!
در تعقیب های پیاده شما دو راه دارید یا در مواقعی که تفنگ در دست دارید با شلیک هوایی مجرم رو به تسلیم شدن وادارید یا به سبک Assassin`s creed به مجرم نزدیک شده و با پرشی بلند از حرکت بازداریدش . درکل این بخش بازی هیجان های خاص خودشو داره که باعث میشه بازی در چند ساعت اولیه( حداقل !!) برای کسی خسته کننده نشه !
ریشه های اصلی راک استار :
خوب این بخش برای همه اشنا هستش ! تیر اندازی بازی دقیقا همونی هست که در GTA و RED DEADدیدیم . با LT نشونه میگیریم وبعدش با RT به راحتی مجرم ها رو از پا در میاریم .
این بخش بازی همون چیزی هست که طرفداران راک استار قبل از عرضه بازی دوست داشتند بیشتر در بازی ببینند اما در بازی فعلی ، بخش های تیراندازی بسیار محدود هستش . بجز قسمت پایانی بازی ، تیراندازی بیشتر در ماموریت های جانبی موجوده و بیشتر اوقات در خط اصلی بازی شما در جست و جوی مدارک هستید . در کل بشخصه از بودن بیشتر تیراندازی در بازی استقبال می کردم !!
Sorry !! I made a mistake :
مهم ترین بخشی که باعث منحصر بفرد شدن بازی شده این بخش هستش . شما باید با استفاده از مدارکی که در محل جرم جمع کردید به جنگ مجرم برید ! البته میتونید از چهره ی مجرمین هم در تشخیص صحت صحبت هاشون بهره ببرید .
خوب این بخش بازی در اوایل کار بسیار جالبه ، در پرونده ای که باید در مورد همرزم خودتون تصمیم بگیرید به اوج میرسه و بعد از اون هم در سراشیبی تکرار ، افول می کنه !!!
مشکل اصلی این بخش اینه که بعد از مدتی چهره ها بسیار تابلو میشن !!! برای مثال چهره کسی که راست میگه کاملا قابل تمییز دادن از کسی هستش که داره دروغ میگه ! از طرفی اینقدر این روند در تمام پرونده های بازی تکرار میشه که از اواسط بازی شما هر بار که باید از کسی اعتراف بگیرید به راک استار و اجداد سازنده بازی بد وبیراه خواهید گفت !!
جمع بندی :
بخش گیم پلی بازی بسیار نواورانه هستش و بدون شک در بازی های بعدی این سبک جدید بهتر هم خواهد شد . همون طور که در ابتدا هم گفتم بازی هر کسی رو نمیتونه راضی کنه ، برخلاف تجربه های قبلی این شرکت که همگی عامه پسند بودند ، این بازی بیشتر طرفداران باحوصله و صبور بازی های هم سبک CSI رو راضی خواهد که این موضوع باعث میشه ریسک Rockstar کمی تا قسمتی ناموفق عمل کرده باشه !
گرافیک : چهره هایی که از واقعیت واقعی ترند !!!
خوب بخش گرافیک بازی رو به دو بخش تقسیم می کنم ،1) محیط بازی و کاراکتر ها 2) چهره کاراکتر ها !!
محیط بازی و کاراکتر ها :
بازی در سال 1940 و در لس انجلس اتفاق میفته . برای این بازی Rockstar و Team Bondiهزینه زیادی صرف پیدا کردن عکس های قدیمی جهت بازسازی دقیق شهر کردند ، اما ایا در اینکار موفق بوده اند ؟
به طور قطع جواب مثبت هستش ! کافیه به مغازه ها و ساختمان های شهر نگاه کنید ، همه و همه با جزئیات فراوان و به همان سبک و سیاق آن دوره که در فیلم های بسیاری دیده ایم ساخته شده اند . نوع پوشش مردم هم کاملا مطابق با فرهنگ آن دوره این شهر هستش . مردها معمولا لباس رسمی با کلاهی بر سر . و زن ها هم با لباس های بیشتر یک تکه و دامن های بلند .
در بازی تمام مکان های دیدنی شهر لس انجلس و مکان های تاریخی اون بدقت بازسازی شدن و حتی در برخی مراحل شما باید در این مکان ها هم جستجو کنید !
از نظر فنی اما بحث کمی متفاوت هستش !!!
بنظر من راک استار از زمان GTA IV در موتور خودش تغییرات زیادی اعمال نکرده !!!هنوز هم مشکلات GTA IV در این بازی رویت میشه . بعضی از بافت ها دیر لود میشن ، رزولوشن بازی بسیار پایینه ، سایه ها کاملا دندانه دار هستند و ...
در زمینه فیزیک ماشین ها هم یک افت بسیار محسوس رو در بازی میبینیم . ماشین ها در تصادفات به خوبی تخریب نمیشن و بیشتر تخریب ماشین ها محدود به افتادن سپر یا رفتن رنگ هستش .
از طرفی برای طراحی کاراکتر ها زمان بسیار صرف شده .حرکت لباس ها بسیار خوب طراحی شده (هر چند که بدقت APEX کار نمی کنه) چهره های متفاوت زیادی در بازی هستش و تنوع پوشش هم بسیار زیاده .
در کل در بخش اولی که دسته بندی کردیم علی رغم مشکلاتی که ذکر شد ، بازی نسبتا سربلند عمل می کنه ، اما حالا به بررسی مهم ترین بخش گرافیک بازی ، یعنی تکنولوژی جدید طراحی چهره میرسیم .
واقعیت یا بازی ! مسئله اینست !
خوب قبل از عرضه بازی همه از تکنولوژی فیلم برداری با 32 دوربین و بازسازی دقیق چهره ها در بازی باخبر بودیم ، حتی تریلر هایی هم از بازی پخش شد که باعث تعجب همگان شد . اما ایا بازی هم همانند تریلر ها باعث شگفت زدگی شما خواهد شد ؟به راستی این بازی نشون داد که بازی ها در نسل 4 ام خودشون به چه سرحد پیشرفتی رسیده اند . مرز واقعیت و بازی در این بازی از بین رفت و شما با دیدن گریه یک کاراکتر به راستی ناراحت خواهید شد و با دیدن نفرت درچهره کول ، شما هم از دشمنان او متنفر خواهید شد .
باز هم جواب مثبت هست ! در همون اوایل بازی با دیدن چهره کول هنگام صحبت با همکارش شما متعجب خواهید شد و این تعجب تا سکانس پایانی بازی ادامه داره !!!
اما بحث فنی این بخش
همون طور که در عکس هایی که دوستان قرار دادن دیدید ، برای ضبط تصاویر ، بازیگر ها به یک اتاق در استودیو که کاملا سفید بود میرفتند ، 32 دوربین هم که در زوایای مختلف قرار داشتند ، چهره بازیگر رو بصورت لحظه به لحظه ضبط می کردند. در انتها هم این تصاویر ضبط شده توسط تکنولوژی که در انحصار Team Bondi و Quantic Dreams هستش ، این تصاویر رو بصورت این گیم در می اوردند . به همین دلیل این بازی بعد از Heavy Rain، دومین بازی هستش که در اصل تمامی صحنه های اون توسط تیم بازیگری مثله یک فیلم بازی شده و شما در هر لحظه واکنش های بسیار طبیعی رو به اتفاقات میبینید .
اما مشکل اصلی این بخش ، به وضوح بسیار پایین چهره ها برمیگردد ، به گونه ای که بعضی اوقات مرز چشم و پوست معلوم نیست !!!
برای مثال در این عکس ، مرز دقیقی بین ابرو و پوست وجود نداره ، که این بیشتر به رزولوشن ضعیف بازی برمیگرده و احتمالا در نسخه PC شاهد این مشکل نخواهم بود .
چهره ها بسیار طبیعی هستند اما وضوحشان چندان جالب نیست
جمع بندی :
در بخش گرافیک هم Rockstar نواورانه کار کرده . تکنولوژی که قبلا در Heavy Rain دیده بودیم ، در این بازی بصورت بسیار بهبود یافته حضور داره ، و این نوید رو به ما میده که شاید در GTA بعدی بتونیم از این تکنولوژی لذت ببریم ، البته پیشرفت های بسیار کم در بخش های دیگه هم میتونه برای عنوان بعدی این شرکت دردسر ساز باشه ، اما بدون شک بخاطر همین تکنولوژی جدید هم که شده ، نمره این بخش کمتر از 9 نخواهد بود .
داستان : یک نوآر واقعی !!
شما بازی رو در نقش کول ، افسر عادی پلیس که یک قهرمان جنگ هستش اغاز می کنید . بازی در هر مرحله با فلش بک هایی به گذشته کول به عنوان یک فرمانده در جنگ میره و در انتهای داستان با نشون دادن کاری که کول بخاطرش خودشو سرزنش می کنه و البته بدلیل همین کار مدال میگیره ، با انتهایی زیبا به پایان میرسه.
همون طور که میدونید در اسم بازی به نوآر بودن بازی اشاره شده ، پس داستان بازی هم باید در سطح یک نوآر هالیوودی میبود ، اما داستان بازیه فعلی بسیار بیشتر از اینهاست !!!! شما در این بازی با بزگترین پرونده های جنایی تاریخ لس انجلس روبرو میشید. از قاتلی زنجیره ای که بعد از کشتن زن ها اون ها رو برهنه میکرد و بر روی جنازشون به رنگ قرمز سرنخ هایی مینوشت ، تا قاتل افسانه ای ، black dohlia که در این بازی ، برادر یکی از اشخاص بزرگ آن زمان هالیوود معرفی میشه ، البته داستان اصلی بازی که محوریت اون کول هستش هم بیشتر با فلش بک هایی روایت میشه و در انتها با یک پایان باشکوه شما رو مدت ها به فکر میبره . در مورد داستان بازی تنها یک چیز میشه گفت : یک نوآر واقعی !!
صداگزاری موسیقی : از بهترین های نسل حاضر
صدای کاراکتر ها بسیار دقیق کار شده . Climax هنگام ادای جملات کاملا احساس میشه و در هنگام ترس و اضطراب ، شما تنها با توجه به صدا میتونید حالت درونی کاراکتر ها رو حدس بزنید . بخش صدا هم همزمان با اجرای نقش ها در اتاق موشن کپچر ضبط شده که باعث شده صدا با حالات چهره کاملا همخونی داشته باشه .
موسیقی های بازی رو هم andrew hale ساخته و بیشتر هم در سبک کلاسیک و با محوریت پیانو ساخته شدن که با تم بازی همخونی خوبی داره ، همچنین اهنگ های خوانندگان سبک جاز اون دوره مثله armstrong هم در بازی وجود دارن که باعث طبیعی تر شدن اتمسفر شده . در کل دلیلی وجود نداره که نمره ای از این بخش کم کنیم و میشه صداگزاری و موسیقی بازی رو از بهترین های نسل حاضر دونست .
سخن اخر:
L.A. Noire بازی بزرگی هست . بسیار خلاقانه هست و در بخش فنی بخصوص در بخش موشن کپچر یک پیشرفت بزرگ در صنعت بازی محسوب میشه ، اما المان هایی در اون به کار رفته که باعث میشه بازی همچون محصولات دیگه Rockstar در بخش نمره و فروش عمل نکنه ، اما این دلیلی بر بد بودن بازی نیست . Rockstar ریسک کرد و در مقابل بازخورد هایی متفاوت هم دریافت کرد .
این بازی بدون استثنا به همه توصیه میشه ، اما شاید خیلی ها بعد از 3 یا 4 ساعت از بازی خسته بشن .
نمره نهایی : 10/9
گرافیک : 10/9
گیم پلی : 10/7
داستان : 10/10
موسیقی وصداگزاری: 10/10
جذابیت : 10/7
ارزش بازی : 10/10
نمره بازی در سایت METACRITIC و مقایسه اون با نمراتGTA IV :
میانگین بازی L.A Noire در هر دو کنسول از حدود 70 نقد 100/89 بود که بصورت کلی نمره خوبی محسوب میشه اما نمره GTA IV ، بازی دیگه Rockstar برای هر دو کنسول از میان حدود90 نقد 100 / 98 هست ، که در مقام مقایسه این بازی افت محسوسی نسبت به این بازی در بخش نمره داشته .
تعدادی از نمرات بازی :
بازی از تعداد 75 نقد نسخه PS3 ، تعداد 12 نمره کامل کسب کرده که نمره سایت 1UP و video gamer هم در این بین دیده میشه .از طرفی 41 نقد هم بازی رو لایق 90 یا بالاتر از اون دونستن که در این بین سایت هایی مثله Gamespot و joystiq هم چنین نمره ای به بازی دادن .15 سایت بازی رو لایق 80 تا 90 دونستن که IGN و Euro Gamer هم از این دسته سایت هاست .
5نقد هم بازی رو بین 70 تا 80 دونستن که سایت معروفی در این بین دیده نمیشه . 2سایت هم نمره زیر 70 به بازی دادن که باز هم سایت های چندان معروفی نیستن .
در انتها هم کپی برداری مجاز میباشد فقط منبع ذکر بشه .
آرمین
بچه ها تو سایت گیم اسپات برای pc هم گذاشته بازی رو . کسی نمی دونه کی برای pc میاد ؟
کد:http://www.gamespot.com/pc/adventure/la-noire/index.html?tag=topten%3Ball%3B4
بازی برای p[c تایید شده پاییز میادنقل قول: