سلام دوستان من يك هارد اكسترنال يك ترابيت آداپتور خور ميخوام چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد در ضمن قيمت تخميني هم بزنيد
وسترن و سيگيت چطورند؟
Printable View
سلام دوستان من يك هارد اكسترنال يك ترابيت آداپتور خور ميخوام چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد در ضمن قيمت تخميني هم بزنيد
وسترن و سيگيت چطورند؟
یک ترا وسترن بدون ادابتور 179 تومن . با ادابتور 100 تانقل قول:
من اینطور فکر نمی کنم. البته این می تونه در مورد همه لوازم موجود در بازار صدق کنه ولی بالاخره از بین گزینه های موجود باید یکی رو انتخاب کرد.نقل قول:
شرکتی مثل سازگار نمیاد اسم و رسمش رو با آوردن هاردهای درب و داغون خراب کنه. همونطور سیگیت یا وسترن.
هیچکس هم از میزان خرابی دقیق هیچ برندی نمی تونه خبر بده.
متاسفانه بازار الکترونیکی ما اصلا علمی نیست و همش روی انگشت چند نفر می چرخه که وارد کننده هستند! امروز یارو یه پارتی جنس وارد می کنه فرداش می بینی همه جا تبلیغ می کنه که این جنس طلا اون جنس اخ! پسفردا یه جنس دیگه و یه برند دیگه.
من خودم 3 سال پیش یه هارد هیتاچی خریدم تو شرایطی که همه می گفتند خیلی کمه و بده. ولی تو این مدت هیچ بدی ندیدم. حتی از هارد وسترن و سیگیتی هم که رو سیستمه داره بهتر کار می کنه و با سرعت بالاتر. ولی می ری تو بازار همه می گند هیتاچی به درد نمی خوره چون تو بازار نیست!
در مورد این پلیرها هم همینه هر کسی که خودش اون جنس رو داره می گه اون یکی بده!
عزیز دل ما اومدیم اینجا که علمی انتخاب کنیم نه بازاری. :10::11:
western elite 1T بین 120 تا 130نقل قول:
seagate goflex pro 1T بین 110 تا 120
سیگیت مزیتی که داره اینه که می تونی آداپتور پورتش ( نه آداپتور برق) رو عوض کنی و همچنین بدون آداپتور پورتش از سرعت ساتا استفاده کنی ولی سیگیت یه سری مدلهاس هر دوتا پورت usb2 , usb3 رو با هم دارند.
دوست عزیز به غیر از مدل هایی که دوستان گفتند این مدل هم هست:نقل قول:
Western my book Essential 1 TB
که قیمتش در حدود 107 تومنه.
سلام
این بهتره
FreeAgent® GoFlex یا این
WD 500GB My Passport Essential USB 3 + USB 2
جفتش از نظره قیمت تقریبا یکین 500
کودوم بهتره
امار خرابیه سیگیت بالاست !!!من الان 2 تا سیگیت دارم یکیش go flex desktop 1 tb هست یکی free agent 500 یه my book 1tb wd دارمنقل قول:
هیچ کودوم خراب نشدن تا الان و wd اشغاله چرا چون صداش بیشتره و داغ میکنه در صورتی go flex اصلا اینطور نیست یعنی صدا داره ولی اصلا در حد سیگیت نیست
به عنوان یه ادمه بی طرف گفتم شما هم چون 6 تا هارد داری باید بگی خوبه ولی راستشم گفتم !
اگه منظورت GoFlex ultra-portable 500 gb بود:نقل قول:
به نظر من اگه سیستمت از USB 3.0 پشتیبانی میکنه وسترن رو بگیر که به صرفه تره.
ولی در غیر این صورت حتما هر مدلی از سیگیت رو بگیر.(ultra-portable یا GoFlex Pro)
واله من 4 تا هارد اينترنال سيگيت دارم دوتاش خراب شده و كلي خرج گزاشت رو دستمنقل قول:
براي بازيابي اطلاعات فقط يكي از هاردهاي سيگيت 150 هزارتومن ازم گرفتن
ولي يكي از هاردهاي وسترني كه حداقل يكسالي ميشه دارم هيچ گونه مشكلي برام ايجاد نكرد
بعدش شما يه سر به تايپيك هايي بزنين بعد متوجه آمار بالاي خرابي ميشين (عمده سوال راجع به خرابي مربوط به سيگيت و برادرش مكستوره)
مثلا عدم ديتيكت بخاطر مشكل فريمور
نكته مهم
من سيگيت رو رد نميكنم سيگيت از قديميترين و اولين كمپاني ساخت هارد هست
ولي براي من امنيت اطلاعات مهمه وقتي ميبينم اينهمه سوال راجع به خرابي سيگيت ميشه و دوتا از هاردم راحت خراب شدن
خب طبيعيه من از سيگيت دلسرد بشم
بعدش شما ميگين كه وسترن اشغاله
شايد منظورتون اون وسترنه گرين هست؟؟؟
يه نكته ديگه هم بگم در هارد سيگيت فقط با تعويض آداپتر ميتونين از usb3 استفاده كنين يعني بايد يه آداپتر ديگه هم بخرين در صورتيكه در يكي از مدل وسترن به صورت همزمان usb2 , usb3 رو ساپورت ميكنه
با اجازه به توضیحات دوستمون در بالا اضافه کنم که:نقل قول:
اگر می خواید 500gb مدل 2.5 اینچ رو بگیرید بهترین گزینه الان seagate goflex pro هست چون 7200rpm هست علاوه بر قابلیت مدلهای دیگه.