بیماری زو ناچیست؟؟
درمان ان؟
باتشکر
بیماری زو ناچیست؟؟
درمان ان؟
باتشکر
فكرميكنم منظور زخم معده يا دوازدهه باشه كه در اثر باكتري هليكو باكتر پايلوري ايجاد ميشه ودرمانش هم مصرف همزمان چند انتي بيوتيك با هم استنقل قول:
با سلام خسته نباشیدنقل قول:
بیماری ms یا مالتیپیل اسکلروزیس یه بیماری خود ایمنیه و معمولا هم توی افرادی رخ می ده که زمینه ی ارثی دارند علتش آسیب به سلولهای عصبی دستگاه عصبی مرکزیه که درجاتی از علایمی رو میتونه نشون بده
علایمش بیشتر عدم هماهنگی اعضای بدن یا کاهش بینایی و شنوایی
و اختلالات گفتاری و...
فعلا درمان قطعی براش پیدا نشده
ولی فقط برای کاهش علایم ،داروهای تضعیف کننده ی سیستم ایمنی میدن
سلام من یه سوال دارم درباره بیماری خونی.برادر من 20 سالشه چند وقته که کف پاش ورم می کنه و درد شدید داره نمی تونه راه بره آزمایش خونم داده میگن ige خونش بالاست.باید چیکار کنه
با سلام
من جوانی هستم 23 ساله که نزدیک 3 سال هست که با بیماری سینوزیت دست و پنجه نرم میکنم ، مشکل اصلی من ترشحات چرکی زرد رنگ پشت حلق هست که هر روز صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب میاد و خیلی زیاد و غیلظ هست ؛ برای تخلیه آنها دچار مشکل هستم و به گلو میچسبند و باعث میشه عق بزنم و دل و رودم بالا میاد و حتی بعضی وقتها زردآب هم بالا میاد (به خاطر همین عق زدن) دیگه هیچ روحیه ای برام نمونده.... با این وضعیت صبحانه که نمیتونم بخورم ؛ اشتهام هم کم شده.....
دکتر برام عکس سی تی اسکن نوشت که نتیجه آن بصورت زیر هست با توجه به عکس سی تی اسکن بیماری من پان سینوزیت مزمن هست و دکتر گفت باید عمل کنم ولی من از عوارض بعد از عمل میترسم.
Technique : Coronal Spiral CT-Scan Of Paranasal Sinuses Without Contrast Media
Findings :
There Is Increased Mucosal Thickening In All Paranasal Sinuses.
Both OMC Are Obliterated.
Orbital Walls Are Intact And No Lytioc Or Erosive Lesion Were Seen.
Nasal Septal Deviation Was Not Seen.
Nasal Turbinate Were Normal.
Conclusion : Pansinusitis
در حال حاضر برای معافیت پزشکی اقدام کردم و سازمان وظیفه من را به بیمارستان امیر اعلم معرفه کرده ؛ همین سه شنبه وقت آندوسکوپی جهت بررسی سینوسها و بینی دارم
*** میخواستم شما من را راهنمایی کنید :
اینکه آندوسکوپی جهت بررسی سینوسها و بینی به چه صورت انجام میگیره ؟
آیا درد داره ؟؟
آیا خونریزی داره؟؟
با توجه به اینکه من4 سال پیش عمل جراحی زیبایی بینی انجام دادم آیا ممکن است به بافت بینی یا هر چیز دیگه ای آسیب برسه ؟؟
چند دقیقه طول میکشه؟؟
آیا نیاز به همراه داره؟؟
در کل از اینکه میخوان آندوسکوپ را داخل بینی من بکنن احساس بدی دارم...
امیدوارم تا قبل از سه شنبه جواب من را بدهید.....
با تشکر
همان ویروس واریسلا هست که باعث ایجاد زونا میشودنقل قول:
این بیماری معمولا مسیر یک عصب را از ستون فقرات درگیر وبه صورت کمربندی ((زونا))شکم وپشت را فرا میگیرد
یک الی 5 روز بعد ،بر روی همین مسیر کمربندی تاول هایی شبیه آبله مرغان ظاهر می شود.
برای اطلاع بیشتر به این لینک مراجعه کنید
کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=90824
ایشون مشکل آسم دارند؟نقل قول:
ممکنه احتمالا دچار آسپرژيلوزيس باشند؟
اگر جواب درسته که اولین کار دوری از نگه داریازحیوانات خانگی هست مثل سگ گربه و انواع پرندگان
به هیچ عنوان ادویه مصرف نداشته باشند.
سلامنقل قول:
امیدوارم اون سه شنبه دیروز نبوده باشه:20:
آندوسکوپها ابزاری حاوی فیبر نوری در اندازه های گوناگون هستند که به دستگاه های نمایشگر مجهزهستند.
این نوع جراحی علایم را بهبود داده و در عین حال هیچ برش خارجی یا محل زخمی بر جاینمیگذاره.
بیشتر موارد جراحی آندوسکوپی سینوس تحت بیهوشی انجام میشود و پزشک یک اندو سکوپ و ابزار برش دهنده ی ظریف را بداخل سوراخ بینیو سینوس ها ی مسدود شده وارد میکند
جراح با کمک تصویر گرفته شده توسط آندوسکوپ که روس صفحه نمایش ظاهر میشود ،پرده های عفونی سینوس ،پولیپ ها و تکه ها ی استخوانی کوچکی را که سینوس ها را مسدود کرده خارج میکند
همچنین ممکن هست کمی منفذ سینوس را بزرگ تر کرده وبا یک دستگاه مکش کوچک ،مایع به دام افتاده را تخلیه کند .
بعد از عمل بعد از چند ساعتی میتوانید بیمارستان را ترک کنید و بعد از چند روز به سر کار بروید..
ممکن هست پس از عمل کمی سر درد خفیف داشته باشید ویا به آنتی بیوتیک نیاز پیدا کنید.
در دو هفته ی بعد از عمل کمی درد و خونریزی از بینی طبیعی هست.
سلام.
دلایل گواتر جز کمبود ید چی میتونه باشه؟
چه مواد غذایی ید دارند؟
آیا گواتر برطرف هم میشه؟
سلامنقل قول:
گواتر یک اصطلاح کلی برای توصیف غده ی تیروئید بزرگ شده هست
از معادل کلمه ی لاتین گلو گرفته شده
یکی از شایع ترین دلایل گواتر کمبود ید هست
سایر علل گواتر میشه بزرگی ساده غده ی تیروئید بدین صورت که : بزرگ شدگی نرم ومنتشر غده ی تیروئید در دوران حاملگی ونو جوانی دیده شود که البته بسیار نادر هست.که البته فاکتور های ژنتیکی دخیل هستند.
تیروئیدیت (0التهاب غده ی تیروئید است که میتواندموجب بزرگ شدن آن شود.
بیماری گریوز که موجب پر کاری تیروئید می شود
ندول های تیروئیدی میتوانند موجب بزرگی یک یا دو لوب تیروئید شوند
اگر گواتر موجب مشکلی نشود ، ممکن است هیچ درمانی برای ان لازم نباشهد اگر غده به حدی بزرگ شود که از نظر زیبایی مشکل ایجاد کند میتوان داروهایی جهت کوچک نمودن اندازه آن استفاده نمود.
اگر بزرگ شدن در غذا خوردن ویا تنفس اختلال وارد سازد ، ممکن است داروهایی تجویز شود که یا تمام ویا قسمتی از غده خارج گردد.
اگر غذه دچار نودل شود احتمالا تست های تشخیصی جهت رد بد خیمی این توده ها استفاده می گردد. در موارد بد خیمی خارج ساختن تمام یا بخشی از توده لازم است.
ید یک عنصر شیمیایی هست وبه صورت ازاد دچار مسمومئیت می شود
تنفس در مکانهایی که بخار ید پراکنده هست دچار خفگی میشود.
غذاهای دریایی معمولا دارای ید هستند.
پیاز نیز دارای ید هست
لاز م به ذکر هست که ید را میتوان در نمک وشکر واب اضافه کرد که وزارت بهداشت چند سالیست این کار را به عهده گرفته...
موفق باشی.
من یه موردی برام پیش اومده (شخصی:31:)
کجا میتونم مطرح کنم
اگر مورد پزشکیه پیغام خ بدهید شاید بتونم کمکی بکنم .:11:نقل قول: