سلام
یه سوال این وسط
واسه تابستون که ایرانم :
اگه یه وی پ ی ان خوب داشته باشم اونوقت راحت میشه با گیفت کارت از سایت دانلود کرد بدون درد سر و راحت ؟
مشکل ای پی ایران هم حل میشه دیگه ؟ درسته ؟
مرسی
Printable View
سلام
یه سوال این وسط
واسه تابستون که ایرانم :
اگه یه وی پ ی ان خوب داشته باشم اونوقت راحت میشه با گیفت کارت از سایت دانلود کرد بدون درد سر و راحت ؟
مشکل ای پی ایران هم حل میشه دیگه ؟ درسته ؟
مرسی
با سلامنقل قول:
زمانی که شما از وی پــی ان استفاده کنید همه محدودیت ها واستون برداشته میشه
بلکه دارید با یه سرور خارج از ایران در اینترنت میگردید
موفق باشید.
با لاخره میکرو سیم کارت ایرانسل هم اومد ....حالا....... همه دست :8::31:--------------------------------------------------------
اینم اطلاعاتش از سایت ایرانسل:
یک خبر خوب برای آن دسته از شما مشترکین ایرانسل که از مدلهای پیشرفته گوشیهای تلفن همراه استفاده میکنید...
میـــکروسیمهای ایرانسل
نسل جدید سیم کارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراکز خدمات ایرانسل
با توجه به اینکه استفاده از نسل جدید گوشیهای تلفن همراه مستلزم دارا بودن سیم کارتهای مناسب این دستگاهها در سایز کوچکتر است، شرکت ایرانسل افتخار دارد این بار نیز با ارائه خدماتی برتر و متناسب با آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، شما مشترکین عزیز را همراهی نماید.
در همین راستا، «میکروسیم»های ویژه ایرانسل، در اندازه کوچک و سازگار با گوشیها و ابزارهای نسل جدیدی همچون iPhone، iPad و ... به روشهای زیر در دسترس شما کاربران عزیز و علاقهمندان فناوریهای جدید قرار گرفته است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشندگان مجاز ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت ایرانسل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای مشاهده فهرست فروشندگان مجاز میکروسیم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت انواع این سیم کارتهای نسل جدید به شرح زیر میباشد:
لطفا توجه داشته باشید که شماره تلفن همراه، به صورت خودکار توسط سیستم انتخاب خواهد شد.
با آخرین تکنولوژیها همراه شوید، ما در کنارتان هستیم!
شما مشترکین ایرانسل که دارای گوشیهای نسل جدید بوده ولی پیشتر یکی از سیمکارتهای معمولی ایرانسل را خریداری نمودهاید میتوانید از طریق مراجعه به مراکز خدمات ایرانسل و یا یکی از فروشندگان مجاز این شرکت، برای تغییر نوع سیمکارت خود درخواست داده و سیم کارت جدید تهیه نمایید.
اگر مایل باشید میکروسیم خریداری شده، توسط شرکت پست به شما تحویل گردد، مبلغ ۴۰.۰۰۰ ریال بابت هزینه پستی به قیمت میکروسیم اضافه خواهد شد.
ایرانسل، همراه همیشگی شما!
--------------------------------------------------------
حالا یه سوال هزینه میکرو کردن سیم های معمولی چنده؟
نقل قول:
بستگی به وجدان طرف داره ! از 1000 تومان تا 7000 :13:
حالا که همه سوالاشونو کردن منم یه سوال دارم :5: لطفا جواب بدین و پاس کاری نکنین منو! عین این شرکتا :41:
من تقریبا همه این صفحاتو خونم چند تا چیز حالیم نشد؟:whistle:
1)جیلبرک کردن چه فایده ای داره و چرا باید انجام بدیم و اگه انجام بدیم یا ندیم چی میشه؟
2)بالاخره آیپد wifi+3g ، wifi ، 3g نمیدونم اینا کدومشون سیم کارت میخوره؟ کدوم بهتره (من بخرم)؟کلا در کل فرق خاصی دارند؟یا نه؟
3)اگه آیپد چیزیش بشه (گارانتی داره؟ کجا میشه تعمیرش کرد؟و از این حرفا)
4)مرکز مرکزش کجاس که بشه با بهترین قیمت خرید و تمام لوازم جانبیش باشه؟
5)تو آیتونز برنامه رایگان هست.میشه دانلود کرد و ریخت تو آیپد؟(آیا باید جیل بشه؟)
6)اگه از این پک برنامه ها بخریم بدون مشکل میشه تو آیپد ریخت؟
7)بنظرم با آیپد نمیشه تماس برقرار کرد درسته؟تو مدل های مختلفش چطور؟
8)باید آن لاک بشه و نمیدونم از این حرفا؟
9)از اون کاورا اومده که میشه باهاش کتاب خوندو تایپ کردو اینا(برای آیپد1)همون که تو کنفرانس معرفی شد؟
10)ژیروسکوپ چیه؟
11)ipad 1 واقعا دوربین نداره؟
فک کنم زیادی زیاد شد ببخشید من و و لطفا جواب بدین ممنون.
احتمال ایجاد مشکلی هم هست؟نقل قول:
اولین و آخرینش به فنا رفتن سیم کارت هست.نقل قول:
ویدیو های زیادی توی یو تیوب راجع به این قضیه هست و قشنگ برات توضیح داده که چیکار باید بکنی لازم نیست بری پول بدی.
کد:www.yo-utube.com/watch?v=LebM5624Zfk
کد:www.yo-utube.com/watch?v=6B0G_qjebJY
دست گلتون درد نکنه :46: من کلی جواب سوالامو گرفتم اما دو تا سوال میمونه یکی اینکه تو آیپد میشه برنامه نویسی کرد ار جمله c++ , c , c# , visual basic یا نه و یه سوال هم اینکه این گیفت کارت و از کجا میشه گیر اورد و رنج قیمتاش چجوریاس؟چون بنظر من بیشتر میارزه:دی
[QUOTE=kayvanhendi;6138361]حالا که همه سوالاشونو کردن منم یه سوال دارم :5: لطفا جواب بدین و پاس کاری نکنین منو! عین این شرکتا :41:
من تقریبا همه این صفحاتو خونم چند تا چیز حالیم نشد؟:whistle:
1)جیلبرک کردن چه فایده ای داره و چرا باید انجام بدیم و اگه انجام بدیم یا ندیم چی میشه؟
2)بالاخره آیپد wifi+3g ، wifi ، 3g نمیدونم اینا کدومشون سیم کارت میخوره؟ کدوم بهتره (من بخرم)؟کلا در کل فرق خاصی دارند؟یا نه؟
3)اگه آیپد چیزیش بشه (گارانتی داره؟ کجا میشه تعمیرش کرد؟و از این حرفا)
4)مرکز مرکزش کجاس که بشه با بهترین قیمت خرید و تمام لوازم جانبیش باشه؟
5)تو آیتونز برنامه رایگان هست.میشه دانلود کرد و ریخت تو آیپد؟(آیا باید جیل بشه؟)
6)اگه از این پک برنامه ها بخریم بدون مشکل میشه تو آیپد ریخت؟
7)بنظرم با آیپد نمیشه تماس برقرار کرد درسته؟تو مدل های مختلفش چطور؟
8)باید آن لاک بشه و نمیدونم از این حرفا؟
9)از اون کاورا اومده که میشه باهاش کتاب خوندو تایپ کردو اینا(برای آیپد1)همون که تو کنفرانس معرفی شد؟
10)ژیروسکوپ چیه؟
11)ipad 1 واقعا دوربین نداره؟
1-نصب برنامه های کرک ونخریدن برنامه....وکاستومایزیشن دستگاه رو می بره بالا:دی
۲-دو نوع ایپد داریم که اونی که سیم کارت میخوره رو میگن سه جی...اونی که نمیخوره رو میگن وای فای
۳-تو ایران هستی گارانتی معنی نداره
۴-مرکز خاصی نداره...پایتخت وعلایالدین
۵-بله تو اپ استوز بزنامه رایگان هم هست ونیازی به جیلبریک نداره ولی اکثر برنامه های خفن پولیه
۶-باید جیلبریک کرده باشین که برای آیپد ۲هنوز نیومده
۷-نمیشه...ولی هکر ها قولشو دادن
۸-از ایزان میخری حله...
۹-کدوم کاورا؟
۱۰-سنسوری که حرکت در راستای محور z رو هم تشخیص میده
فک کنم زیادی زیاد شد ببخشید من و و لطفا جواب بدین ممنون.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
۱۱-واقعا ندار
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
تو آیپد فعلا برنامه ای من سراغ ندارم که بشه باهاش برنامه نویسی کرد....آموزش هست ولی بزنامه نویشتن نه...
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
گیفت کارت هم اینقدر گرونه که مجبور میشی جیلبریک کنی....ولی اگه خواستی سرچ کن فروشگاه سیب.....